Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να πάρω ένα router με wifi για να συνδέεται και η αποπάνω αλλά είναι λίγο άσχετος. Τι κοιτάω ?

παράδειγμα στο πιο φθηνό που έχει το eshop  τι χαρακτηριστικά έχουν μεγάλη σημασία ?

Επεξ/σία από RobinBlack
Δημοσ.

για αρχη κοιτας εαν η αποπανω βλεπεται.

για τελος παρε αυτο αλλα το μοντελο με τα 300 mbps κεραια για καλυτερο σημα. ~ 40 ευρα.

Δημοσ.

Αν χάσαμε τα πτυχία των αγγλικών μας που κάνουμε αίτηση για να τα ξαναβρούμε; Του cambridge ¨ηταν, αν θυμαμαι καλά.

• Moderators
Δημοσ.

British Council, πληρωνεις ενα ποσο (που δε θυμαμαι ποσο ειναι) και σου ερχεται στο σπιτι σου αν θυμαμαι καλα.

ΕΝΤΙΤ: http://www.insomnia.gr/topic/486768-%CE%B1%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CF%89%CE%BD/

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! :) 
29 του μήνα θα πάμε με τον δικό μου Θεσσαλονίκη και σκεφτόμαστε να πάμε και από Βάρνα (Βουλγαρία) σε έναν γνωστό του 2-3 μέρες. 
Ξέρει κανείς όμως... πώς θα πάμε;! 
Πέρα από αεροπλάνο δηλαδή, υπάρχει ΚΤΕΛ ή τραίνο που να πηγαίνει; Γιατί η μαμά μου μου είπε να μην πάμε με αυτοκίνητο. 

Όταν είχα πάει εγώ είχα πάει με αεροπλάνο (αθήνα-σόφια και μετά σόφια-βάρνα) οπότε δεν ξέρω πώς πάμε αλλιώς. 

Δημοσ.

British Council, πληρωνεις ενα ποσο (που δε θυμαμαι ποσο ειναι) και σου ερχεται στο σπιτι σου αν θυμαμαι καλα.

ΕΝΤΙΤ: http://www.insomnia.gr/topic/486768-απώλεια-εγγράφων/

Θενκς. Από οτι καταλαβα τα μαλλιοκέφαλα μου θα πληρώσω για ένα search που θα κανουν και μια εκτύπωση. Τεσπα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θενκς. Από οτι καταλαβα τα μαλλιοκέφαλα μου θα πληρώσω για ένα search που θα κανουν και μια εκτύπωση. Τεσπα.

δεν είναι σε uber ανάγλυφο χαρτί or something?

Δημοσ.

θέλω να πάω από τη λητή στην πτολεμαίδα. δεν εχω παρει το αμαξι ποτε εξω απο το χωριο μου. εκει στο δερβένη έχει πινακιδα που πρέπει να κοιτάξω; υποθέτω για αθήνα και φτάνω ως τα μάλγαρα; ή πρέπει να μπω μέσα στην θεσσαλονίκη;

το βαζω στο google maps καιβγαζει δρομο απο λαγυνα ευκαρπια διαβατα σινδο χαλαστρα βεροια. μηπως αυτος ειναι ο σωστος;

Δημοσ.

δεν είναι σε uber ανάγλυφο χαρτί or something?

Τι ανάγλυφο ρε; Τι είναι; Το kleenex capitone? Αυτο με το σκυλακι. Ετσι μου έρχεται να μην κάνω αίτηση για το μεταπτυχιακο, να δουν αυτοι.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τι ανάγλυφο ρε; Τι είναι; Το kleenex capitone? Αυτο με το σκυλακι. Ετσι μου έρχεται να μην κάνω αίτηση για το μεταπτυχιακο, να δουν αυτοι.

του Michigan πάντως είναι αν θυμάμαι καλά...

Δημοσ.

θέλω να πάω από τη λητή στην πτολεμαίδα. δεν εχω παρει το αμαξι ποτε εξω απο το χωριο μου. εκει στο δερβένη έχει πινακιδα που πρέπει να κοιτάξω; υποθέτω για αθήνα και φτάνω ως τα μάλγαρα; ή πρέπει να μπω μέσα στην θεσσαλονίκη;

το βαζω στο google maps καιβγαζει δρομο απο λαγυνα ευκαρπια διαβατα σινδο χαλαστρα βεροια. μηπως αυτος ειναι ο σωστος;

Μετά από Δερβένι, όπως σωστά υπέθεσες, έχει πινακίδα για Αθήνα. Συνεχίζεις μέχρι να δεις πινακίδα για Βέροια-Κοζάνη (μετά τα Μάλγαρα). Φτάνοντας λίγο πριν τη Βέροια, δεν μπαίνεις μέσα αλλά επιλέγεις αριστερά το δρόμο για Κοζάνη. Φτάνοντας Κοζάνη, δεν μπαίνεις μέσα, αλλά πας δεξιά για Πτολεμαΐδα.

Δημοσ.

Καποιος ευκολος και ασφαλης τροπος να φτασω με τα μεσα στον Σταθμο Λιοσιων? Εχω προσβαση σε μετρο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...