cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δεν χάνεις αν κοιτάξεις την σελίδα του στο φμπ. Μπορεί να υπάρχουν σχετικά σχόλια
RobinBlack Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Θέλω να πάρω ένα router με wifi για να συνδέεται και η αποπάνω αλλά είναι λίγο άσχετος. Τι κοιτάω ? παράδειγμα στο πιο φθηνό που έχει το eshop τι χαρακτηριστικά έχουν μεγάλη σημασία ? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2013 από RobinBlack
kuzko21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 για αρχη κοιτας εαν η αποπανω βλεπεται. για τελος παρε αυτο αλλα το μοντελο με τα 300 mbps κεραια για καλυτερο σημα. ~ 40 ευρα.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Αν χάσαμε τα πτυχία των αγγλικών μας που κάνουμε αίτηση για να τα ξαναβρούμε; Του cambridge ¨ηταν, αν θυμαμαι καλά.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 British Council, πληρωνεις ενα ποσο (που δε θυμαμαι ποσο ειναι) και σου ερχεται στο σπιτι σου αν θυμαμαι καλα. ΕΝΤΙΤ: http://www.insomnia.gr/topic/486768-%CE%B1%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CF%89%CE%BD/ 1
Pintsie Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα! 29 του μήνα θα πάμε με τον δικό μου Θεσσαλονίκη και σκεφτόμαστε να πάμε και από Βάρνα (Βουλγαρία) σε έναν γνωστό του 2-3 μέρες. Ξέρει κανείς όμως... πώς θα πάμε;! Πέρα από αεροπλάνο δηλαδή, υπάρχει ΚΤΕΛ ή τραίνο που να πηγαίνει; Γιατί η μαμά μου μου είπε να μην πάμε με αυτοκίνητο. Όταν είχα πάει εγώ είχα πάει με αεροπλάνο (αθήνα-σόφια και μετά σόφια-βάρνα) οπότε δεν ξέρω πώς πάμε αλλιώς.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 British Council, πληρωνεις ενα ποσο (που δε θυμαμαι ποσο ειναι) και σου ερχεται στο σπιτι σου αν θυμαμαι καλα. ΕΝΤΙΤ: http://www.insomnia.gr/topic/486768-απώλεια-εγγράφων/ Θενκς. Από οτι καταλαβα τα μαλλιοκέφαλα μου θα πληρώσω για ένα search που θα κανουν και μια εκτύπωση. Τεσπα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Θενκς. Από οτι καταλαβα τα μαλλιοκέφαλα μου θα πληρώσω για ένα search που θα κανουν και μια εκτύπωση. Τεσπα. δεν είναι σε uber ανάγλυφο χαρτί or something?
άδικος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 δεν είναι σε uber ανάγλυφο χαρτί or something? όχι του cambridge
vasioula1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 θέλω να πάω από τη λητή στην πτολεμαίδα. δεν εχω παρει το αμαξι ποτε εξω απο το χωριο μου. εκει στο δερβένη έχει πινακιδα που πρέπει να κοιτάξω; υποθέτω για αθήνα και φτάνω ως τα μάλγαρα; ή πρέπει να μπω μέσα στην θεσσαλονίκη; το βαζω στο google maps καιβγαζει δρομο απο λαγυνα ευκαρπια διαβατα σινδο χαλαστρα βεροια. μηπως αυτος ειναι ο σωστος;
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 δεν είναι σε uber ανάγλυφο χαρτί or something? Τι ανάγλυφο ρε; Τι είναι; Το kleenex capitone? Αυτο με το σκυλακι. Ετσι μου έρχεται να μην κάνω αίτηση για το μεταπτυχιακο, να δουν αυτοι. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Τι ανάγλυφο ρε; Τι είναι; Το kleenex capitone? Αυτο με το σκυλακι. Ετσι μου έρχεται να μην κάνω αίτηση για το μεταπτυχιακο, να δουν αυτοι. του Michigan πάντως είναι αν θυμάμαι καλά...
kondoras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 θέλω να πάω από τη λητή στην πτολεμαίδα. δεν εχω παρει το αμαξι ποτε εξω απο το χωριο μου. εκει στο δερβένη έχει πινακιδα που πρέπει να κοιτάξω; υποθέτω για αθήνα και φτάνω ως τα μάλγαρα; ή πρέπει να μπω μέσα στην θεσσαλονίκη; το βαζω στο google maps καιβγαζει δρομο απο λαγυνα ευκαρπια διαβατα σινδο χαλαστρα βεροια. μηπως αυτος ειναι ο σωστος; Μετά από Δερβένι, όπως σωστά υπέθεσες, έχει πινακίδα για Αθήνα. Συνεχίζεις μέχρι να δεις πινακίδα για Βέροια-Κοζάνη (μετά τα Μάλγαρα). Φτάνοντας λίγο πριν τη Βέροια, δεν μπαίνεις μέσα αλλά επιλέγεις αριστερά το δρόμο για Κοζάνη. Φτάνοντας Κοζάνη, δεν μπαίνεις μέσα, αλλά πας δεξιά για Πτολεμαΐδα.
Caiden Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καποιος ευκολος και ασφαλης τροπος να φτασω με τα μεσα στον Σταθμο Λιοσιων? Εχω προσβαση σε μετρο
karabouzouk... Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος αν έχει αύριο το απόγευμα λεωφορεία από Κυλλήνη για Πάτρα..? Και τι ώρες..? Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις