deesnider Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Kλασικο κουδουνι διαμερισματος. Υπαρχει τροπος να το απενεργοποιω κατα βουληση και αν ειναι δυνατον να γινεται απο το εσωτερικο του σπιτιου (απο το κουτακι δλδ που υπαρχει μεσα και ακουγεται ο ηχος)? Προσπαθησα να δω αν εχει κανενα διακοπτακι αλλα ειναι απλα ενα παραλληλογραμμο κουτι διχως κατι που να παραπεμπει εκει (και δε βρηκα καν τροπο να καταλαβω αν εχει κανενος ειδους καπακι γιατι φαινεται γερα καρφωμενο). Αν μέσα στο σπίτι, στον τοίχο που είναι τοποθετημένο το «κουτάκι» που λες, υπάρχει ορατό καλώδιο κάποιου ικανού μήκους που καταλήγει σ' αυτό (15 - 20 εκατοστά), μπορείς να συνδέσεις ένα απλό διακόπτη. Αυτό για να αποφύγεις να ανοίξεις το κουτάκι, αφού λες ότι φαίνεται να είναι μπελάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Συνήθως αυτά τα κουτιά μπαίνουν κατευθείαν επάνω στην σύνδεση, δεν νομίζω να αποφύγει να το ανοίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δεν ειναι ορατο κανενα καλωδιο δυστυχως. Οποτε ανοιγω και κανω αυτο που ειπε ο Frenzy. Φαινεται μεγαλος μπελας οντως, αλλα νομιζω πως ειναι η καλυτερη λυση. Απορω παντως πως δεν ερχονται by default ετσι ουτως ωστε να μπορεις να το κλεινεις το ρημαδι οταν θελεις, παραειναι λογικη απαιτηση για να μην την εχει σκεφθει κανεις. Anyways, ευχαριστω guys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μπορείς και από τον πίνακα λογικά, απλώς θα θυσιάσεις και το ρεύμα σε κάποιο δωμάτιο. Τα χριστούγεννα κατουρούσα στα σκοτάδια για να μη με ξυπνάνε τα κάλαντα, το κουδούνι και το μπάνιο είναι στην ίδια γραμμή. Μετά άλλαξα μέθοδο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Θρακομακεδόνες τους λες Αθηνα ούτως ή άλλως. Στο ευρύτερη Αθήνα μπαίνουν και περιοχές όπως Ιπποκράτειος Πολιτεία, για να μη σου πω και Νέα Μάκρη, Πικέρμη, Ραφήνα, Καπανρδρίτι κτλ κτλ... Είδατε?Αυτά θέλω να οριοθετήσω διότι άμα λάχει κ η Κινέτα ''ευρύτερη Αθήνα'' είναι.Χελπ ρε θέλω έναν κουλ ορισμό ή κάτι που να βοηθά στο διαχωρισμό.2 χρόνια έχω φαγωθεί με αυτό κ τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Θελω να κανω κατι σχηματακια για μια εργασια, με ποιο πρόγραμμα θα τα κανω? Τετοιο στυλ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Αν θυμάμαι καλά έχει το microsoft visio τέτοια πραγματάκια. Αλλιώς μια ιδέα που μου έρχεται τώρα είναι opnet. Το συγκεκριμένο είναι για σχεδιασμό δικτύων κ προσομοίωση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Το microsoft visio δεν ανηκει στη σουιτα του office, σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Σωστά. Αλλά μπορείς να το τσιμπίσεις από την μαΐκροσοφτ με ένα trial να δεις αν σου κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Κατεβαίνει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Αυτο chrisxxx σου κανει?---> http://www.dwrean.net/2010/07/diagram-designer-123.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Οχι αλλα θενκς, θελω ποικιλια σχηματων κλπ το microsoft visio λογικά μου κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μπορείς και από τον πίνακα λογικά, απλώς θα θυσιάσεις και το ρεύμα σε κάποιο δωμάτιο. Τα χριστούγεννα κατουρούσα στα σκοτάδια για να μη με ξυπνάνε τα κάλαντα, το κουδούνι και το μπάνιο είναι στην ίδια γραμμή. Μετά άλλαξα μέθοδο. Νταξ με καραφτιαξες ε! Το ιδιο συμβαινει και στο δικο μου σπιτι (δεν εχει ρευμα το μπανιο), αλλα εγω το θελω για τις μεσημεριανες κυριως ωρες οποτε βρισκω στοχο και χωρις φως. Και τωρα απλα δεν υπαρχω οταν δεν θελω Τρεμω να ρωτησω ποια ειναι η μεθοδος που χρησιμοποιησες για τα καλαντοπαιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τρεμω να ρωτησω ποια ειναι η μεθοδος που χρησιμοποιησες για τα καλαντοπαιδα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Παιδιά μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να μάθω τα τραγούδια που έπαιζε συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός σε συγκεκριμένη ώρα? Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις