Adon1s Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 τι εννοεις ; Δεν τα βγάζει όλα ; Περνα απο το σχολείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Το κάγκουρας πώς είναι στα αγγλικά; Νομίζω ότι δεν υπάρχει η αντίστοιχη λέξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Το κάγκουρας πώς είναι στα αγγλικά; Νομίζω ότι δεν υπάρχει η αντίστοιχη λέξη Σε καθε χωρα εχουν τους δικους τους καγκουρες(με διαφορες μεν,αλλα η ουσια παραμενει).Οποτε μην περιμενεις συγκεκριμενη λεξη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Έχω στείλει ένα πακέτο από Σουηδία σε Ελλάδα απο την προηγούμενη Δευτέρα και δεν έχει πάει η ειδοποίηση ακόμη. Επειδή το άτομο που παραλαμβάνει το πακέτο φεύγει αύριο, υπάρχει τρόπος να βρούμε σε ποιο ταχυδρομείο βρίσκεται το πακέτο μέσω ΤΚ διεύθυνσης κλπ; εδιτ, θα περάσει από το κοντινότερο κατάστημα ελτά αύριο, εφόσον δεν υπαρχει εκεί το πακέτο και εφοσον δεν εχω κάποιο tracking number παρα μονο το όνομα του παραλήπτη τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ήταν συστημένο? 1 βδομάδα δεν είναι και μεγάλο διάστημα, υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Καλημέρα υπάρχει κανένα site που βάζω ένα χρώμα και να δείχνει από τη χρώμα αποτελείται δηλαδή θέλω ένα γκρίζο μπλε χρώμα ανοιχτό πόσο μπλε να βάλω και πόσο μαύρο, θέλω να βάψω το σπίτι. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Καλημέρα υπάρχει κανένα site που βάζω ένα χρώμα και να δείχνει από τη χρώμα αποτελείται δηλαδή θέλω ένα γκρίζο μπλε χρώμα ανοιχτό πόσο μπλε να βάλω και πόσο μαύρο, θέλω να βάψω το σπίτι. Ευχαριστώ Δεν ξέρω κανένα τέτοιο site αλλά και να υπάρχει σίγουρα δεν θα βγει ίδιο το χρώμα στον τοίχο από ότι το βλέπεις στον υπολογιστή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις (έτσι το κάνω κι εγώ όταν δουλεύω και πρέπει να κάνω οικονομία στον πελάτη σαν διακοσμήτρια) είναι να πάρεις το 15κιλό σου (άσπρο) και ένα τεταρτάκι μπλε -και μαύρο αν σου χρειάζεται. Εγώ προσωπικά σπάνια βάζω γιατί το άσπρο γκριζάρει το χρώμα έτσι κι αλλιώς- και να ρίχνεις σταγόνα σταγόνα στο 15κιλο το μπλε. Αν θες ακριβώς το χρώμα που έχεις δει, θα πρέπει να καλέσεις κάποιον μάστορα με ένα ειδικό μηχανηματάκι (ίσως το έχουν κι εκεί που πουλάνε χρώματα και αν το βγάλεις φωτογραφία να γίνεται) και να δει ποιο χρώμα είναι στον κατάλογό του. Σε μένα σπάνια έχει πετύχει αυτό, οπότε ή παίρνω έτοιμο χρώμα από τον κατάλογο ή κάνω αυτό που σου είπα γιατί όταν ακούνε 20 ευρώ για το κιλό που κάνει το έτοιμο τσινάνε μερικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ξέρουμε κανένα site με βαθμολογίες βιβλίων; Κάτι σαν το imdb, αλλά για βιβλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ξέρουμε κανένα site με βαθμολογίες βιβλίων; Κάτι σαν το imdb, αλλά για βιβλία. Αυτό εδώ είναι από τα κορυφαία http://www.goodreads.com/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 τα μανιτάρια psilocybe ειναι νόμιμα για κατανάλωση στην Ελλάδα? (αυτά που φυτρώνουν στην Ελληνική ύπαιθρο )η καλλιέργεια τους είναι νόμιμη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 οταν έστειλα στον αδερφό είχε έρθει ειδοποίηση στο σπίτι. Το κακό είναι πως πλέον το άτομο στο οποίο έχω στείλει το πακέτο έχει αλλάξει σπίτι. Such a mess! Έπρεπε να το στείλω στη νέα διεύθυνση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Υπάρχει τρόπος να περάσω από chrome όλους τους σελιδοδείκτες μου στον opera? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Υπάρχει τρόπος να περάσω από chrome όλους τους σελιδοδείκτες μου στον opera? http://en.kioskea.net/faq/9991-opera-import-bookmarks-from-google-chrome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέχρι το πρώτο βήμα είμαι οκ. Στον opera όμως δεν βρίσκω "σελιδοδείκτες" στο μενού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δεν ξέρω κανένα τέτοιο site αλλά και να υπάρχει σίγουρα δεν θα βγει ίδιο το χρώμα στον τοίχο από ότι το βλέπεις στον υπολογιστή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις (έτσι το κάνω κι εγώ όταν δουλεύω και πρέπει να κάνω οικονομία στον πελάτη σαν διακοσμήτρια) είναι να πάρεις το 15κιλό σου (άσπρο) και ένα τεταρτάκι μπλε -και μαύρο αν σου χρειάζεται. Εγώ προσωπικά σπάνια βάζω γιατί το άσπρο γκριζάρει το χρώμα έτσι κι αλλιώς- και να ρίχνεις σταγόνα σταγόνα στο 15κιλο το μπλε. Αν θες ακριβώς το χρώμα που έχεις δει, θα πρέπει να καλέσεις κάποιον μάστορα με ένα ειδικό μηχανηματάκι (ίσως το έχουν κι εκεί που πουλάνε χρώματα και αν το βγάλεις φωτογραφία να γίνεται) και να δει ποιο χρώμα είναι στον κατάλογό του. Σε μένα σπάνια έχει πετύχει αυτό, οπότε ή παίρνω έτοιμο χρώμα από τον κατάλογο ή κάνω αυτό που σου είπα γιατί όταν ακούνε 20 ευρώ για το κιλό που κάνει το έτοιμο τσινάνε μερικοί. Το θέμα είναι η δοσολογία, αλλά βρήκα ένα πρόγραμμα στο κινητό για την μίξη χρωμάτων που καταλαβαίνεις αν πρέπει να ρίξεις πιο πολύ μπλε ή μαύρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις