Adon1s Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Πήρα ενα πακέτο με πηλό Επειδή δεν θα τον χρησιμοποιήσω όλο , το υπόλοιπο πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο για να το συντηρήσω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Βάλτον μέσα σε μία σακούλα καλά κλεισμένη και χωρίς αέρα. και μετά ξανά σε άλλη μία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 νομίζω οτι βοηθάει και αυτό το διαφανες πλαστικό που τυλίγουν τα τρόφιμα... κόλλησα τώρα και δεν θυμάμαι τη λέξη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Zip lock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Poly bag... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ζελατίνα τροφίμων λέει ρε παίδες, όχι σακούλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Τράπεζα Ελλάδος πού έχει.Επίσης για να αλλάξουν σκισμένο χαρτονόμισμα θέλει τίποτα διαδικασίες ή το δίνεις και φέρνουν άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ελευθερίου Βενιζέλου 21 ΑΘΗΝΑ 102 50 Τηλέφωνο: (210) 320 1111 Telefax: (210) 323 2239 , (210) 323 2816 Telex : 215752BNGR GR Telegrams : BANGRECE Reuters Monitor : BOG/GOLD2, BOG/GOLD3, BOGFIXINGSwift code : BNGRGRAA. Ωράριο Συναλλαγών (είσοδος από Σταδίου 14): Δευτέρα - Πέμπτη: 08.00-14.30Παρασκευή: 08.00-14.00 Το δίνεις αρκεί να είναι άνω του 50% της συνολικής επιφάνειας. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=71639 Υποχρεωμένες οι τράπεζες να αλλάζουν φθαρμένα χαρτονομίσματα του ευρώAυστηρές προδιαγραφές για την κατάσταση των χαρτονομισμάτων που βρίσκονται σε κυκλοφορία προτίθεται να επιβάλει η Eυρωπαϊκή Kεντρική Tράπεζα. Tο προσεχές διάστημα το κεντρικό πιστωτικό ίδρυμα της ευρωζώνης αναμένεται να εκδώσει εγκύκλιο, σύμφωνα με την οποία τα χαρτονομίσματα του ευρώ θα πρέπει να αποσύρονται από την κυκλοφορία ακόμα και αν είναι απλώς τσαλακωμένα. Mε τον τρόπο αυτό η διοίκηση της EKT ευελπιστεί να αντιμετωπίσει μικροπροβλήματα που παρατηρήθηκαν κατά τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του κοινού νομίσματος. Eπί του παρόντος, οι ελληνικές εμπορικές τράπεζες υποχρεούνται να αντιμετωπίζουν τα φθαρμένα χαρτονομίσματα με βάση την εγκύκλιο 409 που τους κοινοποίησε η Tράπεζας της Eλλάδος λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του ευρώ (9/1/2002). Σύμφωνα με αυτή, όλες οι τράπεζες υποχρεούνται να ανταλλάσσουν οποιοδήποτε γνήσιο χαρτονόμισμα ευρώ, ανεξαρτήτως αν είναι τσαλακωμένο, λερωμένο ή ακόμα και μερικώς κατεστραμμένο. Xαρακτηριστικό είναι ότι όσο κυκλοφορούσαν οι δραχμές, αν κάποιος προσκόμιζε σε τράπεζα ένα χαρτονόμισμα των 1.000 δρχ. από το οποίο είχε σκιστεί και έλειπε κάποιο κομμάτι, η τράπεζα είχε δικαίωμα να του το ανταλλάξει με το ποσοστό της αξίας που αντιστοιχούσε στο εν λόγω κομμάτι (δηλ. αν έλειπε το ένα τέταρτο μπορούσε να ανταλλάξει το 1.000 δρχ. με 750 δρχ.). Στην περίπτωση του ευρώ, αντίθετα, οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να ανταλλάξουν κάθε χαρτονόμισμα με την πλήρη ονομαστική του αξία, ακόμα και αν λείπει μεγάλο μέρος του (που πάντως δεν υπερβαίνει το 50%). Στην ελληνική αγορά έχουν παρατηρηθεί αρκετά κρούσματα φθαρμένων χαρτονομισμάτων (κυρίως των 50 ευρώ) τα οποία εμφανίζονται στα ειδικά μηχανήματα ως πλαστά, καθώς και περιπτώσεις κατά τις οποίες εμπορικές τράπεζες αρνούνται να ανταλλάξουν φθαρμένα χαρτονομίσματα, αν και αναγνωρίζουν ότι δεν είναι πλαστά. Σύμφωνα με τα αρμόδια στελέχη της Tράπεζας της Eλλάδος, οι εμπορικές τράπεζες δεν έχουν δικαίωμα να μη δεχτούν κάποιο από τα χαρτονομίσματα συναλλαγής, υποστηρίζοντας ότι είναι φθαρμένο. H μόνη σχετικά «θολή» περίπτωση αφορά την ανταλλαγή αποκλειστικά φθαρμένων νομισμάτων. Aν δηλαδή κάποιος απευθυνθεί σε μία τράπεζα αποκλειστικά για να ανταλλάξει ένα φθαρμένο χαρτονόμισμα, τότε στα πλαίσια του ελεύθερου ανταγωνισμού η τράπεζα θα μπορούσε να αρνηθεί τη συναλλαγή και να τον παραπέμψει στην εμπορική τράπεζα με την οποία συνεργάζεται. Oμως ακόμα και αυτή η πρακτική τυπικά είναι επιλήψιμη και στην TτE εξετάζουν το ενδεχόμενο έκδοσης οδηγίας. Xάρης Σαββίδης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ζελατίνα τροφίμων λέει ρε παίδες, όχι σακούλα. Μεμβράνη! Τώρα μου'ρθε φλασιά! Φτου σκουλικομυρμιγκότρυπα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μεμβρανη μωρε Thanks παίδες επίσης , ξέρετε αν αφου φτιάξω αυτό που θέλω α) το αφήνω να στεγνώσει έτσι μόνο του ; Το αφήνω στον ήλιο ; Το κάνω κάτι άλλο ; β) Αν θελω να το βάψω , υπάρχουν ειδικές μπογιές για πηλούς ; Ή και με τέμπερες είμαι ΟΚ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μεμβρανη μωρε Thanks παίδες επίσης , ξέρετε αν αφου φτιάξω αυτό που θέλω α) το αφήνω να στεγνώσει έτσι μόνο του ; Το αφήνω στον ήλιο ; Το κάνω κάτι άλλο ; β) Αν θελω να το βάψω , υπάρχουν ειδικές μπογιές για πηλούς ; Ή και με τέμπερες είμαι ΟΚ ; Το αφήνεις να στεγνώσει αργά. ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ για να μη σου κάνει ρωγμές. Που σημαίνει ότι όταν βλέπεις πως αρχίζει να στεγνώνει βάζεις τα δάχτυλά σου σε νερό και "ενώνεις" τις ρωγμές που θα γίνουν. λίγο. ίσα ίσα να μην έχει ρωγμές. Όχι να το βουτήξεις σε νερό. Για το βάψιμο νομίζω πως πρέπει πριν στεγνώσει. Εγώ είχα χρησιμοποιήσει χρώμα σε σκόνη. Αλλά δεν ξέρω τι είχα πάρει. Έχουν περάσει χρόνια. Αν είναι αυτός ο πηλός που πήζει μόνο με φούρνο, δεν ξέρω να σε βοηθήσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μπορείτε να μου προτείνετε ένα δωρεάν Android app για μέτρηση απόστασης, ταχύτητας κλπ; Το θέλω για να μετράω κυρίως την απόσταση όταν είμαι με το ποδήλατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μπορείτε να μου προτείνετε ένα δωρεάν Android app για μέτρηση απόστασης, ταχύτητας κλπ; Το θέλω για να μετράω κυρίως την απόσταση όταν είμαι με το ποδήλατο My Tracks https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.maps.mytracks&hl=el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 My Tracks https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.maps.mytracks&hl=el Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω αύριο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις