Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια λίστα σε 1 στήλη excel, με 200 εγγραφές. Θέλω αυτά τα δεδομένα να τα βάλω σε ένα πίνακα 20 στηλες x 10 γραμμές.

Ψάχνεις το transpose. Είτε σαν function, είτε σαν special paste, ανάλογα τον όγκο των δεδομένων.

Edit: Αν θυμάμαι καλά όμως είναι array function, οπότε αν δεν γνωρίζεις πως χρησιμοποιούνται θα σε παιδέψει, οπότε πήγαινε χειροκίνητα με special paste.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σας εχω κατι δυσκολο, το κακο ειναι οτι δεν ξερω αν υπαρχει πια

καποια πολεμικη αεροπορια καποια χωρας ειχε μια υπηρεσια για να στελνεις μνμ μεσω δικων τους animation

δλδ ειχε να γραφεις το μνμ σου και διαλεγεις καποια βιντεο για να στο δειχνει πχ έδειχνε ενα ελικοπτερο σε πτηση και μετα να προσγειώνετε και να κατεβαινει ενας στρατιωτικός και να σου διχνει σε ενα pda το μνμ που ειχες γραψει

σας εχω κατι δυσκολο,

Υποτιμάς το insomnia ^^. Μάλλον λες αυτό που είχε αρκετά templates, το ελικόπτερο που προσγειώνεται, οι ΟΥΚάδες στο ποτάμι, οι ειδικοδυναμίτες στο βουνό κτλ κτλ

Last time I checked δεν υπήρχε στην διεύθυνση που ήξερα. Προσπάθησα μετά από 3 μήνες και ούτε τότε βρήκα κάτι, οπότε το έβγαλα από τους σελιδοδείκτες. Οπότε είτε το καταργήσανε, είτε του αλλάξανε τελείως διεύθυνση.

Υποτιμάς το insomnia ^^. Μάλλον λες αυτό που είχε αρκετά templates, το ελικόπτερο που προσγειώνεται, οι ΟΥΚάδες στο ποτάμι, οι ειδικοδυναμίτες στο βουνό κτλ κτλ

Last time I checked δεν υπήρχε στην διεύθυνση που ήξερα. Προσπάθησα μετά από 3 μήνες και ούτε τότε βρήκα κάτι, οπότε το έβγαλα από τους σελιδοδείκτες. Οπότε είτε το καταργήσανε, είτε του αλλάξανε τελείως διεύθυνση.

χα, οσους εχω ρωτήσει κανεις δεν το ηξερε, απο την παλια μου κλαν το ειχα δει και μαρεσε, εχουν κρατήσει το game απο της σουηδιας και δεν εχουν κρατισει αυτο, κριμα και ηταν ωραιο

Αγόρασα τα βιβλία από τον τύπο ο οποίος μου έστειλε ένα paypal invoice για 150, προχώρησα για πληρωμή αλλά μου γράφει ότι έλαβε

£143.95 αντί 150 (στο invoice που έλαβα εγώ λέει 150).

Βέβαια μου λέει ότι θα στα στείλω έτσι κι αλλιώς αλλά ξέρει κανείς που οφείλεται η διαφορά ?

Είναι προμήθεια του paypal ?

Αν είχε βάλει τα βιβλία στο ebay και τα χτυπούσα εκεί για 150 θα υπήρχε πάλι η διαφορά ? (αν όχι από που βγάζει λεφτά το paypal στη 2η περίπτωση)

Υφίσταται προμήθεια για το PayPal,άλλα κανονικά το ποσό που θα έφευγε απο την κάρτα σου θα έπρεπε να είναι 150+commission

.Δέν θυμάμαι ακριβώς ποσοστό (1 ή 1,5%) και έχει να κάνει με τον τρόπο που κάνεις τις πληρωμές σου.Αν πχ υπάρχουν ήδη funds στον λογαριασμό σου στο Paypal (που προφανώς έχεις μεταφέρει a priori), δέν υφίσταται κάποια χρέωση.Αν επιλέξεις όμως να γίνει απευθείας χρέωση πχ στην χρεωστική κάρτα σου, τότε πέφτει τσεκούρι.

Επειδή για αρκετό καιρό έκανα μικροαγορές αποκλειστικά απο το Αγγλικό ebay,της τάξης των 5~10 λιρών και επειδή έπαιζε και το conversion σε ευρώ,δέν μπορούσα να εντοπίσω την χρέωση.Πρόσφατα έκανα μια γερή αγορά 500 ευρώ απο Ebay Γερμανίας,οπότε φάνηκε κατευθείαν...

Υφίσταται προμήθεια για το PayPal,άλλα κανονικά το ποσό που θα έφευγε απο την κάρτα σου θα έπρεπε να είναι 150+commission

.Δέν θυμάμαι ακριβώς ποσοστό (1 ή 1,5%) και έχει να κάνει με τον τρόπο που κάνεις τις πληρωμές σου.Αν πχ υπάρχουν ήδη funds στον λογαριασμό σου στο Paypal (που προφανώς έχεις μεταφέρει a priori), δέν υφίσταται κάποια χρέωση.Αν επιλέξεις όμως να γίνει απευθείας χρέωση πχ στην χρεωστική κάρτα σου, τότε πέφτει τσεκούρι.

Επειδή για αρκετό καιρό έκανα μικροαγορές αποκλειστικά απο το Αγγλικό ebay,της τάξης των 5~10 λιρών και επειδή έπαιζε και το conversion σε ευρώ,δέν μπορούσα να εντοπίσω την χρέωση.Πρόσφατα έκανα μια γερή αγορά 500 ευρώ απο Ebay Γερμανίας,οπότε φάνηκε κατευθείαν...

xm,

Ναι δεν είχα μεταφέρι χρήματα στο λογαριασμό μου.

Μάλλον κάτι τέτοιο έπαιξε.

αν κάνει Refund ο πωλητής (ώστε να γίνει ξανά η αγορά μέσω ebay πχ) θα γίνει  refund  και η προμήθεια ή μόνο τα 143,95 ?

ΥΓ

Στο λογαριασμό μου μπορώ να μεταφέρω χρήματα από την κάρτα μου έτσι στο άσχετο (χωρίς πχ κάποια αγορά) ή μόνο αν με πληρώσει κάποιος για κάτι που του πούλησα ?

Η μεταφορά από κάρτα σε paypal έχει κάποια προμήθεια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

xm,

Ναι δεν είχα μεταφέρι χρήματα στο λογαριασμό μου.

Μάλλον κάτι τέτοιο έπαιξε.

αν κάνει Refund ο πωλητής (ώστε να γίνει ξανά η αγορά μέσω ebay πχ) θα γίνει  refund  και η προμήθεια ή μόνο τα 143,95 ?

ΥΓ

Στο λογαριασμό μου μπορώ να μεταφέρω χρήματα από την κάρτα μου έτσι στο άσχετο (χωρίς πχ κάποια αγορά) ή μόνο αν με πληρώσει κάποιος για κάτι που του πούλησα ?

Η μεταφορά από κάρτα σε paypal έχει κάποια προμήθεια?

Σε περίπτωση refund,σου γίνεται επιστροφή μόνο το καθαρό ποσό αγοράς και όχι η προμήθεια (ούτε τα μεταφορικά).

Και πάλι όπως είπα, η προμήθεια υποτίθεται οτι είναι κάτι επιπρόσθετο πάνω στο ποσό που έκανες την αγορά και όχι μέρος αυτού.Τώρα πώς έγινε αυτό το συν-πλύν στην περίπτωσή σου,μπορεί να έχει να κάνει και με τις ρυθμίσεις του ίδιου του πωλητή,κάτι σάν τις προμήθειες των τραπεζών που μπορεί να επιβαρύνουν τον εντολέα, τον λήπτη ή απο κοινού.

Το balance του Paypal προκύπτει είτε απο μεταφορά μέσω τράπεζας (επιλογή top up) είτε όπως είπες απο πωλήσεις που έχεις ήδη κάνει.Τώρα αν υφίσταται προμήθεια απο την τράπεζα για να κάνει την μεταφορά,αυτό δέν το γνωρίζω και δέν μπόρεσα να το βρώ με μια πρόχειρη ματιά (ή τουλάχιστον δέν αναφέρεται).Προσωπικά δέν το έχω κάνει ποτέ...

Επεξ/σία από Tenshi

μικρη και συντομη ερωτησουλα για network [something]

οταν εχεις δυο δικτυα στο ιδιο σπιτι, 192.16.1.254 + 192.168.0.254, τι προβληματα μπορει να εχεις [streaming, ftping, speed, etc]

thanks

Εχετε παει στο fasion outlet στην θεσσαλονικη?

τι τιμες παιζουν? (περιπου) και φυσικα τι ρουχα εχει... Δεν θελω κουστουμια, ουτε καγκουριες με στρας...

Καμιά ιδέα για το πώς ονομάζεται η μεταλλική «βέργα» που τοποθετείται πίσω απ τον νεροχύτη και εφάπτεται στα πλακάκια της κουζίνας και στον πάγκο; Συνήθως είναι τριγωνικού σχήματος, την κολλάς με σιλικόνη και σκοπός της είναι να μην επιτρέπει στα νερά να πάνε πίσω απ τον πάγκο (βασικά ο σκοπός είναι διακοσμητικός μιας και τα υπόλοιπα τα κάνει η σιλικόνη αλλά τέλος πάντων).

Δεν ξέρω καν αν έχει όνομα ή απλά λέγεται πηχάκι, λάμα ή κάπως αλλιώς περιγραφικά...

Καμιά ιδέα για το πώς ονομάζεται η μεταλλική «βέργα» που τοποθετείται πίσω απ τον νεροχύτη και εφάπτεται στα πλακάκια της κουζίνας και στον πάγκο; Συνήθως είναι τριγωνικού σχήματος, την κολλάς με σιλικόνη και σκοπός της είναι να μην επιτρέπει στα νερά να πάνε πίσω απ τον πάγκο (βασικά ο σκοπός είναι διακοσμητικός μιας και τα υπόλοιπα τα κάνει η σιλικόνη αλλά τέλος πάντων).

Δεν ξέρω καν αν έχει όνομα ή απλά λέγεται πηχάκι, λάμα ή κάπως αλλιώς περιγραφικά...

Αρμοκάλυπτρο.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...