Lucifer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ναι, 64.24 το βγάζω εγώ. Σήμερα, αύριο μπορεί να 'ναι πιο πάνω ή πιο κάτω.
Pireotis88 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ξέρετε πως μπορει να βαλει κανεις σε blogspot την απευθειας διαδικτυακη συνδεση? Προσπαθω να βαλω καποιο κωδικα αλλα δεν μπαινει...
liakos18 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Παιδιά αύριο πετάω με Ryanair από Βαρσοβία για Γερμανία, 4 ώρες αναμονή εκεί και μετά ξανά Ryanair για Πόρτο. Ξέρετε αν στη Γερμανία (συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Frankfurt-Hahn) θα πρέπει να ξαναπεράσω έλεγχο; Δεν έχω αποσκευές ώστε να χρειαστεί να τις παραλάβω και να τις ξαναδώσω. Ρωτάω για να ξέρω αν μπορώ να αγοράσω κάποιο μπουκάλι από τα duty free στη Βαρσοβία και να το πάω στο Πόρτο.
DrLo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Βρήκα έναν τύπο που πουλά στο ebay 3 βιβλία (σε 3 διαφορετικές αγγελίες) που θέλω. Του είπα να τα πάρω και τα 3 και μου λέει οκ πες μου αν συμφωνείς στην τάδε τιμή για να τα βγάλω από το ebay και να ανοίξω ένα paypal invoice Έχει διαφορά από το να τα βάλει σε νέα αγγελία "pay-now" στην τιμή που λέει και να τα χτυπήσω εκεί ? Εννωω εξασφαλίζομαι λιγότερο/περισσότερο στη μία ή την άλλη περίπτωση?
ask Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 υπάρχει τρόπος να συγχωνεύσεις δυο λογαριασμούς skype; και αν ναι επιλεγεις ποιο username θα κρατησεις;
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ανοιγουν τη δευτερα οι καινουριοι σταθμοι του μετρο?ισχυει?ολοι?
mastor10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 για τελη ιουλιου λεγανε για τους υπολοιπους της κοκκινης γραμμης και σεπτεμβρη για τη αγια μαρινα της μπλε δεν εχω δει κατι νεοτερο
kep Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ξέρει κάποιος να μου πει στα σίγουρα αν για αλβανία χρειαζόμαστε διαβατήριο; άλλος λέει ναι, άλλος λέει όχι αρκεί η ταυτότητα να είναι με λατινικούς χαρακτήρες (νέου τύπου), άλλος λέει οτι θέλει διαβατήριο αλλά στην πράξη περνάς κι έτσι. δε θέλω να δώσω 80+€ για διαβατήριο αν δεν είναι απαραίτητο. που μπορώ να μάθω επίσημα; στην αστυνομία;
Adon1s Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εχω φυσικό αέριο στο σπίτι ( δε ξέρω αν έχει πρακτική σημασία αυτό ) Ο καυστήρας είναι στο μπαλκόνι της κουζίνας και το νερό στην βρύση τρέχει κανονικά . Στο μπάνιο όμως το νερό έχει τώρα μιάμιση εβδομάδα που έρχεται με υπερβολικά μικρή πίεση , σε φάση που για να κάνω μπάνιο ξεβιδώνω το τηλέφωνο της ντουζιέρας γιατί αλλοιώς πέφτει σε σταγόνες . Τι φάση ;
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ξέρει κάποιος να μου πει στα σίγουρα αν για αλβανία χρειαζόμαστε διαβατήριο; άλλος λέει ναι, άλλος λέει όχι αρκεί η ταυτότητα να είναι με λατινικούς χαρακτήρες (νέου τύπου), άλλος λέει οτι θέλει διαβατήριο αλλά στην πράξη περνάς κι έτσι. δε θέλω να δώσω 80+€ για διαβατήριο αν δεν είναι απαραίτητο. που μπορώ να μάθω επίσημα; στην αστυνομία; θεωρητικα θελεις.αλλα απ οτι μου χουν πει δε τους πολυνοιαζει,αλλοι λενε οτι αν δωσεις και 10 ευρω περνας ετσι...
xpapias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Γειά χαρά. Εχω μια λίστα σε 1 στήλη excel, με 200 εγγραφές. Θέλω αυτά τα δεδομένα να τα βάλω σε ένα πίνακα 20 στηλες x 10 γραμμές. Ξέρει κανείς πώς γίνεται;
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Me το χέρι αν το κάνεις δεν θα πάρει πολύ πάνω από 1 λεπτό
παπι Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Επειδη τα Ελληνικα μου δεν φτανουν σε τετοιο βαθος, μπορει καποιος να μου εξηγησει που κολαει η λεξη τοξο;
taazz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 υποθέτω ότι χρησιμοποιείται υπό την έννοια της αψίδας (arc) και όχι τόξου(bow)
Προτεινόμενες αναρτήσεις