Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:lol: Οχι.

Τα στελνουν, λεει, καθε τεταρτη και μετα παιρνει αριθμο για τη σειρά του, μετα με ενημερωνουν τηλεφωνικα για τη χρεωση και αν τη δεχομαι, μετά προχωραν στην επισκευη και μετα ξανα πίσω.

ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι μια εφαρμογή για τα iPhone που δείχνει την εκάστοτε ημέρα ποιες εφαρμογές είναι δωρεάν .

Ξέρει κανείς πως λέγεται ;

Νομίζω (νομίζω ξαναλέω) ότι κάποια στιγμή την καταργήσανε λόγω εντολής της Apple. Υπάρχει μέσα στους όρους για τους developers εφαρμογών ότι δεν επιτρέπεται να φτιάχνουν κάτι που αντικαθιστά το iTunes Store.

Δημοσ.

αν μιλατε για το appgratis, τοτε πρεπει να ξερεται οτι εχει γινει της κολασεως στο internet. Αν μιλατε γιαυτο ξαναλεω

Δημοσ.

<p>αν μιλατε για το appgratis, τοτε πρεπει να ξερεται οτι εχει γινει της κολασεως στο internet. Αν μιλατε γιαυτο ξαναλεω</p>

Θα σε γελάσω , δεν κέρω καν πως λέγεται . Μόνο το οτι καθε τοσο κάποιεσ επι πληρωμης εφαρμογές για λιγες ωρες-μερες γίνονται δωρεάν και ξ εφαρμογη που ψάχνω είναι μια που σου δείχνει τν εκάστοτε μέρα τι είναι δωρεάν .

Λέγοντας της κολάσεως τι εννοείς ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ότι έγινε αυτό που είπα και κάποιοι αντέδρασαν.

Δημοσ.

Ποια η διαφορά του "Εγκατάσταση λεξικού" και του "Εγκατάσταση πακέτου γλώσσας" ;

Θέλω όταν γράφω την λέξη λάθος να την υπογραμμίζει και με δεξί κλικ να λέει την σωστή

Δημοσ.

Θα σε γελάσω , δεν κέρω καν πως λέγεται . Μόνο το οτι καθε τοσο κάποιεσ επι πληρωμης εφαρμογές για λιγες ωρες-μερες γίνονται δωρεάν και ξ εφαρμογη που ψάχνω είναι μια που σου δείχνει τν εκάστοτε μέρα τι είναι δωρεάν .

Sent from my iPhone using Insomnia

για αρχη

Apple-banned-AppGratis.png

επισης

http://appgratis.com/blog/

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει τα παιδικά του χρόνια ή την εφηβεία του στη Θεσσαλονίκη (ή και όλη του τη ζωή) και να έχει γεννηθεί ως το 1970? Έχω ένα ερωτηματολόγιο με θέμα τον κινηματογράφο που θα ήθελα 2-3 άτομα να μου απαντήσουν, που να πήγαιναν cinema τότε.

Thanks in advance :)

(Για να μην ανοίξω άλλο θέμα είπα να ρωτήσω εδώ :) )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...