giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Τι παίχτηκε; Πήγα να αγοράσω κάτι από eBay και πάτησα ότι εγκρίνω να γίνει παραγγελία και απλά δεν έχω πατήσει να σταλεί το ποσό γιατί περιμένω τον αδερφό μου να μου πει οδό κ.λπ. σπιτιού και εκεί που περίμενα, σκάει στο mail μου: (Όντως, αυτό το προϊόν αγόρασα. Ανταλλακτικό είναι.) Edit: Πω, άκυρο. Τώρα είδα ότι λέει για Auction. Τυφλήτις. Πάντως Auction δεν ήταν. Με άμεση αγορά ήταν.
άδικος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Είναι γενικό το μνμ. Το στέλνουν & ας μην ήταν δημοπρασία, μιας και οι πωλητές έχουν όλων των ειδών τις πωλήσεις.
mouxaxa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μπορεί tablet με 3g (λογικα Android) να χρησιμοποιηθεί σαν τηλέφωνο είτε για κλήσεις είτε για sms?
yioula Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 δειχνουν τα ιντερνετ-στοιχηματα λαηβ στρημ αγωνες? θα πρεπει να στοιχηματισω σε ενα συγκεκριμενο ματς για να το δω ή αν ειμαι ενεργο μελος βλεπω οτι εχει? πχ φαηναλ φορ ευρωπαικο ή νβα μπασκετ κλπ...
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 πως να κάνω το μαλλί μου να μην πετάει ? όταν λούζομαι και στεγνώνω τα μαλλιά μου με το πιστολάκι , βουρτσίζοντας μετά ή θα πετάνε ή θα πετάνε συγκεκριμένες τρίχες λες και τις έβαλες στην πρίζατι να κάνω?
Gtr34 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Να πάρεις χτένα από αντιστατικό υλικό για να μην ηλεκτρίζονται τα μαλλιά 2
pinwkolwnies Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 πως να κάνω το μαλλί μου να μην πετάει ? όταν λούζομαι και στεγνώνω τα μαλλιά μου με το πιστολάκι , βουρτσίζοντας μετά ή θα πετάνε ή θα πετάνε συγκεκριμένες τρίχες λες και τις έβαλες στην πρίζα τι να κάνω? Να κουρευτείς γουλί δοκίμασες;
ducatirulez Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Που/πως συμφερει να αλλαξω μερικα δολαρια αμερικης σε ευρω?
kalogeros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Που/πως συμφερει να αλλαξω μερικα δολαρια αμερικης σε ευρω? Σε τράπεζα. Κάνε μια γύρα στις τράπεζες της περιοχής σου να δεις ποια δίνει την καλύτερη ισοτιμία και διάλξε αυτήν που σε συμφέρει, αν και πάνω-κάτω όλες την ίδια ισοτιμία έχουν. Αν τα χρήματα είναι λίγα, ίσως και να μην σου τα αλλάξουν. 1
ducatirulez Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ρωτησα σε τραπεζα,δεν τα αλλαζουν επι τοπου,πρεπει να εχεις λογαριασμο να τα βαλουν εκει και μετα να τα τραβηξεις.
deesnider Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αφού θα έχεις ελέγξει την τρέχουσα ισοτιμία, ώστε να μπορείς να κρίνεις αν η τιμή που θα σου δώσουν συμφέρει ή όχι, ρώτησε σε κάποιο ανταλλακτήριο συναλλάγματος. Το ότι αλλάζουν επί τόπου είναι βέβαιο. Το αν συμφέρουν είναι σχετικό, αλλά όχι απίθανο.
Adon1s Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Είναι μια εφαρμογή για τα iPhone που δείχνει την εκάστοτε ημέρα ποιες εφαρμογές είναι δωρεάν . Ξέρει κανείς πως λέγεται ;
mary Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ξερει κανένας κανα εργαστηρι αργυροχρυσοχοίας και ρολογάρδικο στη θεσσαλονίκη; Μου έφυγε μια πετρούλα απο το swatch μου και μου λένε το στελνουν αθήνα για να βαλουν καινουργια και κανει 1 μηνα να το ξαναπάρω πισω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις