kalogeros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Θέλοντας να γράψω στο φόρουμ φράση που ξεκίναγε με "Εμένα" (το έψιλον με shift πήγα να το βάλω) κάτι εκεί κοντά πατήθηκε και βγήκε αυτό. Ξέρεις κανείς τι πάτησα; daf.png ctrl+shift+E 1
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 υπάρχει κίνδυνος για τον άνθρωπο αν καταναλώσει τροφή που προορίζεται για σκύλους-γάτες ?
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Θεωρητικά όχι. Πρακτικά, ποιος ξέρει τι βάζουν μέσα
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Θεωρητικά όχι. Πρακτικά, ποιος ξέρει τι βάζουν μέσα πήρα στο κουτάβι μου μια κονσέρβα πατέ και μυρίζει τόσο ωραία που με έκανε να θέλω να δοκιμάσω! (ψημένη εννοείτε) αν πάθω κάτι καλύπτομαι απο την εταιρία ?
frenzy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 πήρα στο κουτάβι μου μια κονσέρβα πατέ και μυρίζει τόσο ωραία που με έκανε να θέλω να δοκιμάσω! (ψημένη εννοείτε) αν πάθω κάτι καλύπτομαι απο την εταιρία ? Είχα μια φίλη που έτρωγε συνέχεια όταν ήταν μικρή, μια συγκεκριμένη. Δοκίμασε άφοβα.
DrLo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Είχα μια φίλη που έτρωγε συνέχεια όταν ήταν μικρή, μια συγκεκριμένη. Δοκίμασε άφοβα. Έλα ρε, ήξερες την Πάολα ? 7
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μπας και ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το παρακάτω τασάκι;http://www.pointtrade.co.uk/102207/house-of-prince-askebaeger Όχι απαραίτητα Prince, αλλά το σχήμα αυτό.
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μια βόλτα κέντρο και όταν δεν κοιτάει κανείς yoink.
athlios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 πήρα στο κουτάβι μου μια κονσέρβα πατέ και μυρίζει τόσο ωραία που με έκανε να θέλω να δοκιμάσω! (ψημένη εννοείτε) αν πάθω κάτι καλύπτομαι απο την εταιρία ? κροκέτες που έχω φάει παντως αντι για ξηροκαρπια ,ολα κομπλε.
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 κροκέτες που έχω φάει παντως αντι για ξηροκαρπια ,ολα κομπλε. μόνο τροφή για κουνέλια έχω φάει (μικρός) , αλλα εκείνη ειναι φυτική τροφή και όπως και να χει θα είναι ποιο ασφαλές απο τις γατ/σκυλοτροφές
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ποιες είναι οι χρεώσεις στα τηλεφωνα καταγγελιών: 1517 (ΣΔΟΕ) και 11012 (Οικονομική Αστυνομία) και τι διαφορά έχουν;;; googlαρω και δε βγάζω άκρη. Thanks!
kalogeros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ποιες είναι οι χρεώσεις στα τηλεφωνα καταγγελιών: 1517 (ΣΔΟΕ) και 11012 (Οικονομική Αστυνομία) και τι διαφορά έχουν;;; googlαρω και δε βγάζω άκρη. Thanks! Με μια απλή κλήση, αστικής χρέωσης, στο 1517 κάθε πολίτης μπορεί να καταγγείλει τον εκβιαστή υπάλληλο. Πηγή Για το 11012 δεν βρήκα τη χρέωση. Το 1517 είναι του ΣΔΟΕ και το 11012 είναι της οικονομικής αστυνομίας. Την καταγγελία σου μπορείς να την κάνει σε όποιο από τα δύο τηλέφωνα θέλεις. Προς το παρόν ΣΔΟΕ και οικονομική αστυνομία είναι δύο διαφορετικά πράγματα, αλλά υπάρχουν σκέψεις να ενωθούν στο μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις