Adon1s Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ποιός είναι ο συντομότερος/οικονομικότερος (τζάμπα; ) τρόπος να πάρεις βεβαίωση δερματολόγου και παθολόγου ή καρδιολόγου; Έχω ασφάλιση προφανώς κτλ. Να πάω να στηθώ σε εφημερεύων; Να κλείσω ραντεβού σε νοσοκομείο/ιδιώτη or something? Απλά βεβαίωση για πισίνα είναι. Στο λοιμωδών στην Δελφών , νομίζω πλερώνεις 4-5 ευρώ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Παιζει κανα καλο τριβειο για τοιχους? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b_real Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εβάλα μια γκρι βερμουδα με κατι jeans στο πλυντήριο κ μου έβαψαν την βερμούδα. Υπάρχει σωτηρία;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Χλωρίνη και καλορίζικη η άσπρη βερμούδα σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dharmakaya Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αν δωσω το λογαριασμο που εχω ανοιξει στην εθνικη, για να λαμβανω το επιδομα ανεργιας, στον πρωην εργοδοτη μου, για να καταθετει σιγα-σιγα καποιους μισθους που μου χρωσταει, παιζει να χω κανα θεμα με τον οαεδ του στυλ "πληρωνεσαι μαυρα απ αλλου, σου κοβουμε το επιδομα"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b_real Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Χλωρίνη και καλορίζικη η άσπρη βερμούδα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Καλημέρα, ξέρει κανείς πόσο κάνει να βγει το δίπλωμα μετά από εξέταση? Δίνεται κάποια βεβαίωση στο ενδιάμεσο διάστημα ώστε να μπορείς να οδηγήσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Το '02-'03 που είχα δώσει εγώ, έκανε κάτι λιγότερο από 10 εργάσιμες να εκδοθεί, στο ενδιάμεσο έπαιρνες ένα μπακαλόχαρτο που το υποκαθιστούσε. Και όταν το αντικατέστησα με το καινούριο από το ροζ, πάλι γύρω στο 10ήμερο (εργάσιμο πάντα ε) έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Το '02-'03 που είχα δώσει εγώ, έκανε κάτι λιγότερο από 10 εργάσιμες να εκδοθεί, στο ενδιάμεσο έπαιρνες ένα μπακαλόχαρτο που το υποκαθιστούσε. Και όταν το αντικατέστησα με το καινούριο από το ροζ, πάλι γύρω στο 10ήμερο (εργάσιμο πάντα ε) έκανε. Μερσι, γιατι φιλος περιμενε 1-1.5 μηνα για να το παρει τον προηγουμενο νοεμβριο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μερσι, γιατι φιλος περιμενε 1-1.5 μηνα για να το παρει τον προηγουμενο νοεμβριο! Εγω 1,5 μηνα πριν 3 χρονια το περιμενα. Η αδερφη μου εδωσε 13 Μαϊου και χθες μας ειπαν οτι ήρθε κιολας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Εγω 1,5 μηνα πριν 3 χρονια το περιμενα. Η αδερφη μου εδωσε 13 Μαϊου και χθες μας ειπαν οτι ήρθε κιολας!!! Καταλαβα ειναι random απο 20 μερες μεχρι 1.5 μηνα! Ειχε καποια βεβαιωση η αδερφη σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μάλλον αναλόγως την υπηρεσία είναι. Στο ανατολικής αττικής στη Μεσογείων, παρ' όλο που γίνεται της πόρνης κάνουν δουλειά. Στο μπουρδέλο του Πειραιά-Νότιας αττικής-πως-λέγεται είναι κάτι κουραδόμαγκες που έχουν μείνει στην νοοτροπία "πλήρωσε τον μεσάζοντα για να κάνεις δουλειά" οπότε τα υπόλοιπα θέματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ψαχνω ανταλλακτικο για ξυριστικη μηχανη panasonic.Στην αντιπροσωπεια που πηρα (intertech-μακρια!!!) με παρεπεμψαν σε τριτο καταστημα το οποιο δεν το εχει!!! Βρηκα στην Αθηνα το ανταλλακτικο http://www.xenos-xenos.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=165&flypage=shop.flypage&product_id=2483&option=com_virtuemart&Itemid=34 αλλα θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις καποιο καταστημα στη Θεσσαλονικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Θέλοντας να γράψω στο φόρουμ φράση που ξεκίναγε με "Εμένα" (το έψιλον με shift πήγα να το βάλω) κάτι εκεί κοντά πατήθηκε και βγήκε αυτό. Ξέρεις κανείς τι πάτησα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αν δωσω το λογαριασμο που εχω ανοιξει στην εθνικη, για να λαμβανω το επιδομα ανεργιας, στον πρωην εργοδοτη μου, για να καταθετει σιγα-σιγα καποιους μισθους που μου χρωσταει, παιζει να χω κανα θεμα με τον οαεδ του στυλ "πληρωνεσαι μαυρα απ αλλου, σου κοβουμε το επιδομα";Όχι Ο ΟΑΕΔ δεν έχει δικαίωμα ούτε μπορεί να δεί το υπόλοιπο σου Απλώς μπορεί να δεί στα αρχεία του στον αριθμό λογαριασμού σου τι έχει καταθετεί από αυτούς Αν ήταν τόσο απλό όσο φαντάζομαι ότι σκέφτεσαι,τότε η κάθε υπηρεσία που έχει τον αριθμό σου θα μπορούσε να ελέγχει τον λογαριασμό σου.. Και επίσης,δικό σου ο λογαριασμός ότι γουστάρεις καταθετεις... Το επίδομα είναι δικαίωμα,και πλούσιος αν είσαι,θα καταβληθεί νόμιμα μέχρι το τελευταίο cent. Αν εκεί που έχει φτάσει πλέον το λες μόνο χαρτζιλίκι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις