Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Για 35 ευρω φαινεται καλο. Επειδη θα ειναι μεταχειρισμενο (υποθετω) ομως, ψαξε το λιγακι.
mouti Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Πως ανεβαίνει ο αριθμός των μηνυμάτων που λέει δίπλα στα ονόματα μας εδώ στο insomnia...δεν έχω καταλάβει...
actorius Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Hello people. Ψάχνω καινούρια webcomics ή 'κρυμμένα διαμάντια'. Μέχρι τώρα διαβάζω τα γνωστά: xkcd, cyanide, fredo & pidjin και dork tower.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Πως ανεβαίνει ο αριθμός των μηνυμάτων που λέει δίπλα στα ονόματα μας εδώ στο insomnia...δεν έχω καταλάβει... αν γράφεις μόνο στο ευρύτερο section της Ψυχαγωγίας (Μπλα Μπλα, Κινηματογραφός, Μουσική) δεν ανεβαίνουν...
mouti Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Α δηλαδή δεν έχει να κάνει με pm και ούτε με το μπλα μπλα...οκ απλά μου ανέβαινε σ κάτι άσχετες στιγμές και δεν είχα προσέξει ότι είναι όταν γράφεις σ άλλο section...οκ ευχαριστώ!
Adon1s Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μπορώ μα απενεργοποιήσω την αυτόματη διόρθωση στο iPhone ;; Μου έχει σπάσει τα νεύρα , άλλο θέλω να γράψω και άλλο γράφει . Sent from my iPhone using Insomnia
pinwkolwnies Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Κόσμε, βοήθεια! Ξέρει κανείς αν το AllDebrid δουλεύει, ή το έχουν κλείσει το μαγαζί; Έχω premium, αλλά όποιο link κι αν βάλω για μετατροπή (99% από rapidshare), εμφανίζει ότι το έχει μετατρέψει σε «δικό του», αλλά είτε στον idm, είτε στον jdownloader, εμφανίζεται ως «μη διαθέσιμο», ενώ τα αυθεντικά links (τού rapidshare) είναι διαθέσιμα και όχι π.χ. διαγραμμένα. Δουλεύει 100%,κοίτα για άλλα linx αλλού. Μπορώ μα απενεργοποιήσω την αυτόματη διόρθωση στο iPhone ;; Μου έχει σπάσει τα νεύρα , άλλο θέλω να γράψω και άλλο γράφει . Sent from my iPhone using Insomnia settings>safari>autofill>off
karabouzouk... Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ξέρει κανεις εναν αριθμο που αν τον καλέσεις απο σταθερό τηλέφωνο και το κλήσεις χτυπάει πίσω η συσκευή σου..? Νομιζω τριψήφιος είναι.. Ευχαριστώ
vasioula1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 αν παραγγείλω ένα μεταλλικό ρόπαλο baseball μέσω amazon.co.uk υπάρχει περίπτωση να μην περάσει από το τελωνείο ; ευχαριστώ
scullyist Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Αφού είναι από Ευρώπη, δεν περνάει έτσι κι αλλιώς από τελωνείο.
vasioula1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 δεν το ήξερα αυτό :$ οπότε δε θα έχω πρόβλημα λες ε;
scullyist Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ποιο είναι το θέμα σου βασικά, α) μην δεν περάσει λόγω αντικειμένου (αν τυχόν θεωρηθεί 'όπλο') ή β) αν θα πληρώσεις εξτρα φόρους/δασμούς κλπ? Για το β) 101% δεν υπάρχει περίπτωση εντός Ε.Ε., μόνο όταν έρχονται αντικείμενα από άλλη ήπειρο. Για το α) αν υφίσταται θέμα, θα πρέπει λογικά να αναφέρεται στη σελίδα προϊόντος ή τέλος πάντων στην πορεία/βήματα της παραγγελίας να μην σε αφήσει να το παραγγείλεις με σχετική αιτιολογία (π.χ. στο αγγλικό ebay μπορείς να παραγγείλεις από αγγλία κουτάλια, αλλά πηρούνια και μαχαίρια δεν στέλνουν, επειδή θεωρούνται 'όπλα' or whatever). ΥΓ. για δώσε λινκ του προϊόντος
Προτεινόμενες αναρτήσεις