mouti Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 <p>γιατί οι εβραίοι ραββίνοι πιπιλίζουν πέη αγοριών μετά την περιτομή ?</p> Πραγματικά περιμένω να ακούσω την απάντηση αν κάποιος την ξέρει...:-P 1
kalogeros Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Πραγματικά περιμένω να ακούσω την απάντηση αν κάποιος την ξέρει...:-P ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!! Και εγώ από το πρωί αυτό περιμένω.
giorgos147 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Τώρα αν ισχύει... Η υπερ-ορθόδοξη εβραϊκή πρακτική της metzitzah b'peh απαιτεί ένας επαγγελματίαςνα πιπιλίζει το πέος του μωρού για να «καθαρίσει» την ανοιχτή πληγή μετά την περιτομή του
marlapotis73 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Τώρα αν ισχύει... Σκύλο έπρεπε να βάλουν γι αυτό.Το σάλιο του είναι το αποτελεσματικώτερο αντιβιωτικό ever. Όχι,δεν έχω βάλει σκύλο να μου πάρει πίπα (ακόμα δηλαδή..),αλλά είχα ένα ζευγάρι λυκόσκυλα όταν έμενα σε μονοκατοικία και όταν τρυπήθηκε ο αρσενικός (κλασικό μαλακισμένο περίεργο αρσενικό..) με τη σούβλα της ανάστασης και τον πήγαμε για ράματα κλπ στον κτηνίατρο,με το που γυρίσαμε,το θηλυκό του τάβγαλε με τα δόντια σα λυσασμένο και τον έγλυφε στις ανοιχτές πληγές όλο το βράδυ... Απ´ την άλλη μέρα είχε "πάρει τα πάνω του" και μέσα σε μιά βδομάδα " ανένηψε"... Μπερδεύω τις θρηκείες,ποιά είναι που δεν γουστάρει σκύλο;Μάλλον τα μεμέτια,ε;Οχι οι €οι...
Tenshi Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Σκύλο έπρεπε να βάλουν γι αυτό.Το σάλιο του είναι το αποτελεσματικώτερο αντιβιωτικό ever. Μύθος. Η λυσοζύμη (η οποία έχει αντιβακτηριδιακή δράση) μπορεί να βρεθεί και στο ανθρώπινο σάλιο.Απλά στα σκυλιά ελέω έκκρισης/ανατομίας της στοματικής τους κοιλότητας οι πληθυσμοί μικροβίων είναι μικρότεροι πχ. σε σχέση με ένα ανθρώπινο στόμα.
deesnider Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μπερδεύω τις θρηκείες,ποιά είναι που δεν γουστάρει σκύλο;Μάλλον τα μεμέτια,ε;Οχι οι €οι... ...που δε γουστάρει σκύλο ως κατοικίδιο, ή ως φαγητό; Αν πρόκειται για το δεύτερο, τόσο τα ...μεμέτια, όσο και οι ...€οι, αυτό το κόλλημα το έχουν με τα γουρούνια (πιθανώς και με τους σκύλους, αλλά δεν το ξέρω!...)
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Υπαρχει καποιος τροπος να μεγεθυνω ολοκληρο το ui ενος προγραμματος? Συγκεκριμενα του Vuze γιατι εχει σχετικα μικρη γραμματοσειρα και με δυσκολευει υπο καποιες συνθηκες.
deesnider Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Υπαρχει καποιος τροπος να μεγεθυνω ολοκληρο το ui ενος προγραμματος? Ουπς, μ@λ@κία έκανα...ο τύπος είναι mod...
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ^^ Too late to say you're sorry Beth Παντως και καποιο προγραμμα που να αλλαζει την αναλυση του προγραμματος μαλλον θα μου εκανε. Παιζει κατι τετοιο? 2
mouti Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Παιδιά το intenso tab με 35 ευρώ τα αξίζει τα λεφτά του;για απλή χρήση internet?
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Παιδιά το intenso tab με 35 ευρώ τα αξίζει τα λεφτά του;για απλή χρήση internet? λινκ πληζ
deesnider Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Κόσμε, βοήθεια! Ξέρει κανείς αν το AllDebrid δουλεύει, ή το έχουν κλείσει το μαγαζί; Έχω premium, αλλά όποιο link κι αν βάλω για μετατροπή (99% από rapidshare), εμφανίζει ότι το έχει μετατρέψει σε «δικό του», αλλά είτε στον idm, είτε στον jdownloader, εμφανίζεται ως «μη διαθέσιμο», ενώ τα αυθεντικά links (τού rapidshare) είναι διαθέσιμα και όχι π.χ. διαγραμμένα.
mouti Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Παιδιά το intenso tab με 35 ευρώ τα αξίζει τα λεφτά του;για απλή χρήση internet? λινκ πληζ http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Intenso-Tablet-Intenso-714-7-5509852.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις