Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να πάω Τουρκία και Αλβανία θέλω διαβατήριο;

είχα ακούσει παλαιότερα ότι είχε γίνει μια συμφωνία με την Τουρκία και οι έλληνες μπορούσαν να πάνε χωρίς διαβατήριο. Ισχύει κάτι τέτοιο. για Αλβανία επίσης;

για καμιά εβδομάδα το πολύ (αν παίζει ρόλο αυτό)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο στην Τουρκία δεν χρειάζεται. Στην Αλβανία χρειάζεται.

οπότε πάω κανονικά με την ταυτότητα σα να πάω σε χώρα της ΕΕ.

επίσης αν ξέρει κανείς, το διαβατήριο πόσο κάνει να βγει; στην πράξη.

Δημοσ.

Απλά δεν έχει αξιολογήσεις οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν είναι μάπα ή όχι. Εσύ το έχεις?

το δοκίμασα σε φίλο και το βρήκα πολύ καλό!

• Like 1
Δημοσ.

Ε το έχει το νούμερο, αυτό υποτίθεται καλούσε (00+1+δεκαψήφιο) απλά μου είχε πει ότι στο 10ψήφιο το 210 (που ηταν τα 3 πρώτα) ήταν ο 'κωδικός' για τέξας και τα υπόλοιπα 7 το 'καθαρό' νούμερο κινητού. Από το μεσημέρι είναι πλέον UK, οπότε ας βγάλουν τα μάτια τους να βρουν την άκρη εκεί, μέχρι νεωτέρας Ι'm done. Eυχαριστώ για τη βοήθεια y'all :)

Δημοσ.

για να βγαλεις πιστωτικη η να κανεις δοσεις σε κωτσοβολο τι χρειαζεται? δηλωση δεν εχω κανει ποτε και μολις τωρα επιασα δουλεια!

Δημοσ.

Είμαι σε δίλημμα... Τον Αύγουστο θα πάω Ρουμανία με πούλμαν αλλά έχω και ένα σκυλάκι και σκέφτομαι να το πάρω μαζί μου (αλλά θα είναι στις αποσκευές) ή να το αφήσω σε γνωστό? Για να έρθει θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία για αυτό αλλά και άγχος για εμένα, άμα το αφήσω σε γνωστό φοβάμαι μήπως από την στεναχώρια του δεν τρώει τίποτα...

Δημοσ.

Μια ερώτηση την Πέμπτη έχει πρεμιέρα το fast6 ξέρει κανείς τι ώρα και σε ποια cinema όλα προφανώς ;

Δημοσ.

το φουρφούρι του επεξεργαστή μου άρχισε να κάνει θόρυβο, σαν ψιλοσφύριγμα ένα πράγμα. Είναι ενοχλητικό, και προφανώς ετοιμάζεται να τα κακαρώσει, οπότε, τι ψάχνω για να πάρω ένα που να ταιριάζει; Τι τύποι υπάρχουν ξερωγώ, ανάλογα με τον επεξεργαστή πάει, πώς τέλος πάντων να ζητήσω ένα ίδιο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...