Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει κανείς να μου προτείνει ένα καλό gamepad για pc έως 15 ευρώ (αν είναι δυνατόν), γιατί βρήκα ένα στο plaisio και ήμουν έτοιμη να το πάρω αλλά ευτυχώς διάβασα τις αξιολογήσεις και είπα να ρωτήσω εσάς πρώτα. Τα χειριστήριο είναι Link.png Site: http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Doop-Gamepad-PC-WD.htm">αυτό

Δεν αξίζει από ότι είδα.

Για δες αυτό με λίγο παραπάνω: http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Saitek-Gamepad-P480-Vibration.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το είδα το σάιτ αλλά δε μου φάνηκαν φθηνές οι τιμές στα αρώματα και γενικά στα καλλυντικά.Δλδ απο ιντερνετ περιπου τόοοσο θα βρω...

Για ποτά όλο και κάτι θα πάρουν, τσιγάρα δεν καπνίζομεν στην οικογένειαν...

Ευχαριστώ!

οντως παίζει να τα βρεις σε αντιστοιχες τιμες στο ιντερνετ αλλά στο duty free είναι ολόκληρη η ιεροτελεστεια και το large που σε πιάνει ενόψει διακοπών ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρες.

α) Ποιους κωδικούς προσθέτω πριν το 'καθαρό' νούμερο κινητού, για να καλέσω άτομο εις τας αμέρικας (τέξας, συγκεκριμένα) από ελλάδα

α2) και αντιστρόφως αυτός, εμένα

β-β2) Ομοίως, ποιούς κωδικούς, όταν αυτός ταξιδεύει/βρίσκεται Λονδίνο-εγώ Ελλάδα

γ-γ2) Μία από τα ίδια, όταν και οι δύο βρισκόμαστε Λονδίνο (διατηρώντας τα US/GR νούμερα/δίκτυα μας, αν αυτό παίζει ρόλο)

Επεξ/σία από scullyist

Thanks frenzy, αλλά κοίτα τώρα τι γίνεται, εγώ έχω βισματωθεί για άλλον και παίζω σπασμένο τηλέφωνο.

Τα βασικά τα είχε κοιτάξει ήδη και έκαναν δοκιμές που δεν έπιασαν, γι'αυτό είπα να ρωτήσω εδώ (μιας και έχουμε μπόλικους ξενιτεμένους που το κάνουν πράξη συχνά-πυκνά) μήπως κάτι μας/τους διαφεύγει πρακτικά.

Όπως και να 'χει, έκανα πάσα το άνωθεν λινκ και η απάντηση που έλαβα είναι "Το δοκίμασα. Από Αμερική σε Ελλάδα (011) δουλεύει. Από Ελλάδα σε Αμερική (00) γιοκ."

Τι 011? 001 για αμερική + κωδικός περιοχής (πχ 202 washington, 212 NY κλπ)  - 0030 για ελλάδα + κωδικός περιοχής (πχ 210 Αθήνα).

εντιτ

Α, ναι 011 για εξωτερικό από αμερική τώρα κατάλαβα.

απο ελλαδα -> αγγλια : αν το τηλεφωνο του ειναι 07761905858 ή 02074354000 παιρνεις 00447761905858 ή 00442074354000

για αμερικη δεν ξερω, απο skype παιρνω και απλα βαζω την χωρα που θελω και το νουμερο

εντιτ

Α, ναι 011 για εξωτερικό από αμερική τώρα κατάλαβα.

Ναι, από Αμερική προς Ελλάδα είναι 011-30-6974xxxxxx, το οποίο και πέτυχε.

Από Ελλάδα προς Αμερική υποτίθεται (λέει) είναι 00-1-210 - xxxxxxx, το οποίο δεν πέτυχε.

@Τούφα, εσύ έχεις το αγγλικό σου νούμερο. Όταν σε επισκέπτεται φίλος από Ελλάδα π.χ., όντας και οι δύο πλέον Λονδίνο πάλι βάζει το 0044? Γμτ, είχα έρθει λονδίνο και έπαιρνα κάποιους ντόπιους όταν ήμουν εκεί αλλά δεν θυμάμαι αν έπαιρνα το 'καθαρό' νούμερο.

ΕDIT: Ωπα, κάτσε, έχω μια υποψία τι μπορεί να φταίει. Oταν καλεί ο άλλος (που πέτυχε) δεν παίζει κωδικός περιοχής (θεσ/νικη) στην εξίσωση. Λογικό, αφού παίρνει σε κινητό. Η δικιά μου γιατί βάζει κωδικό για τέξας (το 00 είναι exit code από ελλάδα, το 1 είναι entry code usa, το 210 είναι area code TEXAS, που δεν πέτυχε) αφού επίσης καλέι στο κινητό του? Παίζει κωδικός περιοχής και για τα κινητά εκεί? (αν ναι, μου κάνει κουφό με το φτωχό μου το μυαλό...)

• Moderators

@Scullyist /captain obvious mode on/ Γιατι απλα δεν καλει πισω στον αριθμο που την καλεσε απο το Τεξας?? /captain obvious mode off/

http://www.prokerala.com/how-to/call/united-states-of-america?from=greece

Λογικα οταν βρισκονται και οι δυο στο Λονδινο θα πρεπει να καλουν οπως οταν βρισκονται στις χωρες τους αφου παιζει περιαγωγη. Και απολυτα να μην ισχυει αυτο, παλι θα γινει η κληση λογικα (οπως αν βαλεις το προθεμα και καλεσεις ενα ελληνικο νουμερο απο αλλο ελληνικο νουμερο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Obvious indeed, δεν στρόφαρα προς τα 'κει.

Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει ήδη, αναμένω απάντηση...

edit: το είχε δοκιμάσει ήδη και δεν πέτυχε, λέει.

Aλλά στρόφαρα γι'αυτό τουλάχιστον lol =p

edit: @@ στρόφαρα, 00-1-10digit mobile number λέει. Κι αφού το καθαρό κινητό είναι 7ψήφιο, άρα ισχύει το 210(κωδ.τέξας) και για τα κινητά τους, οπότε και συμπληρώνεται το δεκαψήφιο. Το οποίο ήταν αυτό που δοκίμασε (00-1-210χχχχχχχ) και δεν πέτυχε.

Τι στα διάλα...

Επεξ/σία από scullyist

Για δες αυτό με λίγο παραπάνω: http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Saitek-Gamepad-P480-Vibration.htm

Απλά δεν έχει αξιολογήσεις οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν είναι μάπα ή όχι. Εσύ το έχεις?

Ναι, από Αμερική προς Ελλάδα είναι 011-30-6974xxxxxx, το οποίο και πέτυχε.

Από Ελλάδα προς Αμερική υποτίθεται (λέει) είναι 00-1-210 - xxxxxxx, το οποίο δεν πέτυχε.

@Τούφα, εσύ έχεις το αγγλικό σου νούμερο. Όταν σε επισκέπτεται φίλος από Ελλάδα π.χ., όντας και οι δύο πλέον Λονδίνο πάλι βάζει το 0044? Γμτ, είχα έρθει λονδίνο και έπαιρνα κάποιους ντόπιους όταν ήμουν εκεί αλλά δεν θυμάμαι αν έπαιρνα το 'καθαρό' νούμερο.

ΕDIT: Ωπα, κάτσε, έχω μια υποψία τι μπορεί να φταίει. Oταν καλεί ο άλλος (που πέτυχε) δεν παίζει κωδικός περιοχής (θεσ/νικη) στην εξίσωση. Λογικό, αφού παίρνει σε κινητό. Η δικιά μου γιατί βάζει κωδικό για τέξας (το 00 είναι exit code από ελλάδα, το 1 είναι entry code usa, το 210 είναι area code TEXAS, που δεν πέτυχε) αφού επίσης καλέι στο κινητό του? Παίζει κωδικός περιοχής και για τα κινητά εκεί? (αν ναι, μου κάνει κουφό με το φτωχό μου το μυαλό...)

αν εχει ελληνικη καρτα? νομιζω πως ναι, αλλα και στην ελλαδα να παρεις απο ελλαδα με το 0030 μπροστα παλι σε βγαζει κανονικα.

139 ΟΤΕ κλήσεις εξωτερικού , θα σε εξυπηρετήσουν

Σου λένε αν ο αριθμός παίζει ´η συνήθως αν λείπει κάτι.

Μερικές φορές / για κάποιες χώρες υπάρχει ένα μηδενικό μετά το 01 που εμείς το παραλείπουμε.

Επίσης τσεκάρεις αν το Τέξας έχει ένα μόνο τριψηφιο πρόθεμα και αν είναι το ίδιο για κινητά.

Obvious indeed, δεν στρόφαρα προς τα 'κει.

Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει ήδη, αναμένω απάντηση...

edit: το είχε δοκιμάσει ήδη και δεν πέτυχε, λέει.

Aλλά στρόφαρα γι'αυτό τουλάχιστον lol =p

edit: @@ στρόφαρα, 00-1-10digit mobile number λέει. Κι αφού το καθαρό κινητό είναι 7ψήφιο, άρα ισχύει το 210(κωδ.τέξας) και για τα κινητά τους, οπότε και συμπληρώνεται το δεκαψήφιο. Το οποίο ήταν αυτό που δοκίμασε (00-1-210χχχχχχχ) και δεν πέτυχε.

Τι στα διάλα...

Δεν είναι κωδικός περιοχής ακριβώς τα 3 πρώτα ψηφία του κινητού. Εγώ που είμαι Βοστώνη έχω τριψήφιο στο κινητό 339, άλλοι έχουν 617 και πάει λέγοντας. Δεν είναι δυνατόν να μην ξέρει τον 10ψήφιο αριθμό του κινητού του! Ξέχνα τοπικούς κωδικούς. 001+δεκαψήφιο αριθμό κινητού, κάπου θα τον έχει γραμμένο! Οι Αμερικανοί φίλοι του πώς τον παίρνουν; Κι αυτοί 10ψήφιο θα βάζουν.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...