Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Thanks insomniaK, δε νομιζω να εχει οπτικο προς το παρον. Οπως και να εχει κατεληξα πως ειναι πολυ γενικο ολο αυτο, προτεινα τη Monotype και εφυγε απο μενα το ζητημα :)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπάρχει κανεις που θέλει να γλιτώσει μεταφορικά απο amazon.co.uk, να μου πάρει κάτι, και να μου το στειλει, με το αζημίωτο φυσικά?  :-D

εδιτ. ακυρο.

Επεξ/σία από andreapaog328
Δημοσ.

Αξίζει να αγοράσει κανεις αρώματα απο Duty free?

Εκτός απο αρώματα, αξίζει κάτι άλλο;

Δημοσ.

Αξίζει να αγοράσει κανεις αρώματα απο Duty free?

Εκτός απο αρώματα, αξίζει κάτι άλλο;

Λογικά ναι. Γλιτώνεις τον φόρο. Και αν θυμάμαι καλά, μη σε πάρω και στον λαιμό μου ε, αξίζει.

Τσέκαρε εδώ τιμές.

Δημοσ.

Το είδα το σάιτ αλλά δε μου φάνηκαν φθηνές οι τιμές στα αρώματα και γενικά στα καλλυντικά.Δλδ απο ιντερνετ περιπου τόοοσο θα βρω...

Για ποτά όλο και κάτι θα πάρουν, τσιγάρα δεν καπνίζομεν στην οικογένειαν...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

2 τζινακια disquared.Ψαχνω παρομοια(πολυ παρομοια) σε γηινες τιμες.Αν εχει καποιος να προτεινει μαρκα,ακομη και μοντελα ακομα καλυτερα.Levis πχ δεν εχει τετοιο στυλ. http://www.duomo.gr/live/ws/dsquared-mds116dbl.html  http://www.duomo.gr/live/ws/duomo-for-men-winter/clothing/trousers/dsquared-mds135lbl.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύντομη περιγραφή:

Παρήγγειλα να nexus 7 από γνωστή ελληνική αλυσίδα. Ο χρόνος αποστολής είναι 1-4 εργάσιμες μέρες. Το προϊόν ήταν άμεσα διαθέσιμο όταν το παρήγγειλα. Δεν έχω λάβει καμιά ενημέρωση για την κατάσταση της παραγγελίας. Μόνο ένα στην αρχή ότι δέχθηκαν το αίτημα μου. Επικοινώνησα 3 φορές μαζί τους. 2 με email και 1 τηλεφωνικώς. Δεν καταλαβαίνουν.

Ερώτηση:

Μπορώ να μη δεχθώ την παραγγελία όταν έρθει; Παρήγγειλα με αντικαταβολή και δεν θέλω να το παραλάβω λόγω της κακής και αργοπορημένης εξυπηρέτησης τους. Μπορούν να μου κάνουν κάτι;

Υ.Γ.: Φίλος μου το παρήγγειλε την περασμένη Πέμπτη, την Παρασκευή το έστειλαν και τον ενημέρωσαν και την Δευτέρα το είχε. Εγώ περιμένω περισσότερο, ενώ το παρήγγειλα νωρίτερα.

Επεξ/σία από Makaros1994
Δημοσ.

Στείλε τους άλλο ένα mail λέγοντας τους αυτό ακριβώς ^. Πως έχεις επικοινωνήσει μάταια και πως δεν ενδιαφέρεσαι πλέον. Αν έρθει το προϊόν δώσε τους τα @@ σου.

Όταν λες δεν καταλαβαίνουν τι εννοείς; Πως δεν κατάφερες να τους βρεις;

Πόσο καιρό περιμένεις;

Δημοσ.

Παρήγγειλα Δευτέρα του Πάσχα. Οκ Δεύτερα και Τρίτη του Πάσχα δεν ήταν εργάσιμες. Το προϊόν έλεγε το πολύ σε 4 μέρες έρχεται. Από την περασμένη Τετάρτη έχουν περάσει πιστεύω.

Μια φορά μίλησα και μου είπανε έχουμε λάβει το αίτημα και ότι μέχρι Δευτέρα( χθες) θα το έχετε. Καμιά ενημέρωση. Η παραγγελία είναι "Υπό επεξεργασία" ακόμη. Πήρα και τηλέφωνο χθες. Είπαν θα με πάρουν να με ενημερώσουν, αλλά τίποτα.

Από την στιγμή που λέει το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο και παραδίδεται σε 4 εργάσιμες μέρες, πρέπει να παραδίδεται κιόλας. Ή έστω να υπάρχει ανάλογη ενημέρωση για τυχόν προβλήματα.

Υ.Γ. Τους έστειλα κι άλλο email και τους ζήτησα για τελευταία φορά να μάθω τι γίνεται. Αλλιώς δεν θα το παραλάβω όταν έρθει. Απλά ήθελα να μάθω αν μπορούν να κινηθούν νομικά (που δεν γίνεται όσο ξέρω) ή αν μου κάνουν μόνο αέρα.

Δημοσ.

O Ηρόδοτος είπε

«το ελληνικόν εόν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον και θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα» (Ηρόδοτος, Ουρανία 144)

Το ομόθρησκο που ακούω μερικές φορές το κολλήσαμε εμείς ?

Δημοσ.

Μόνος σου το είπες:

υπάρχει και το ελληνικό έθνος από το ίδιο αίμα και με την ίδια γλώσσα  μ΄ εμάς, με το οποίο έχουμε κοινά ιερά των θεών και κοινές θυσίες και ήθη κοινά
Δημοσ.

Αυτό το πράσινο πορτατίφ, που κοσμεί βιβλιοθήκες , δικηγορικά γραφεία και συμβολαιογράφους, αντικέ και θεόβαρυ που συνήθως είναι χρυσό και  πάει με ξύλινη επένδυση, γιατί αποτελεί συνώνυμο κύρους;

Προσφέρει κάτι το πράσινο καπάκι, τύπου έντονο φως κάτω που δεν διαχέεται στο χώρο κι έτσι;

Δημοσ.

Έχει κανείς να μου προτείνει ένα καλό gamepad για pc έως 15 ευρώ (αν είναι δυνατόν), γιατί βρήκα ένα στο plaisio και ήμουν έτοιμη να το πάρω αλλά ευτυχώς διάβασα τις αξιολογήσεις και είπα να ρωτήσω εσάς πρώτα. Τα χειριστήριο είναι Link.png Site: http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Doop-Gamepad-PC-WD.htm">αυτό

Δεν αξίζει από ότι είδα.

Δημοσ.

χρειάζομαι μια βεβαίωση από παθολόγο δημοσίου ότι μπορώ να εργαστώ σε κατασκήνωση, αλλά δεν έχω ασφάλεια. Ξέρεις κανείς τι πρέπει να κάνω για να την πάρω σύντομα; γιατί αν είναι να κλείσω ραντεβού στο νοσοκομείο θα μου κλείσουν στην κυριολεξία του χρόνου τέτοια μέρα

Μόλις πήρα τηλέφωνο και έκλεισα ένα πρωινό ραντεβού, ως γνωστόν το πρωινά ραντεβού δεν χρεώνονται, ενώ τα απογευματινά χρεώνονται.... μήπως εγώ επειδή δεν έχω ασφάλεια δε δικαιούμαι να πάω στο νοσοκομειο και πρέπει να κλείνω μόνο απογευματινά ραντεβού στο νοσοκομείο με χρέωση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...