panosno1com Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 τσέκαρα, δεν έχει εκδοθεί καν νέος λογαριασμός, κανονικά θα έπρεπε. Μην σώσει και εκδοθεί ποτέ μπηκα μολις στο e-bill κ τα εχει κανονικα,μονο που λεει ημερομηνια εκδοσης 5 μαιου :Ρ και ανησηχουσα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Καλησπερα. Εχει κανεις να προτεινει καποιο rescue boot cd με αντιβαιρους και αλλα χρησιμα μπινελικια? Ενας φιλος κολλησε κατι και του εχει γαμησει το συμπαν στο πισι. Σκεφτομαι να μπουταρω απο το εν λογω σιντι μπας και τρεξω ενα αντιβαιρους και σωσω την κατασταση. Παλιοτερα θυμαμαι οτι υπηρχε κατι σαν αυτο που ζηταω, δεν παιζει με την καμια να θυμηθω ονομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Καλησπερα. Εχει κανεις να προτεινει καποιο rescue boot cd με αντιβαιρους και αλλα χρησιμα μπινελικια? Hiren's boot cd 15.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Αυτο ρε φιλε, αυτο! Και με βοηθησες και ξεκολλησες την κεφαλα μου. 10 χρονια πισω βεβαια, φοιτητης οταν ειχα κατεβασει το τελευταιο μου. Χιλια ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Να 'σαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Το ρενου είναι φυσιολογικός ορός απ' ό,τι ξέρω. Το Easysept και το Oxysept είναι πιο χέβη και περιέχουν οξυζενέ. Πρέπει να τηρείς ευλαβικά τις ώρες που αναγράφουν, αν βάλεις φακό από το υγρό χωρίς πρώτα αυτό να έχει εξουδετερωθεί (ρίχνεις ένα χαπάκι μέσα που μέσα σε 6 ώρες έχει ολοκληρώσει την αντίδραση και έχει χρωματίσει το υγρό για να ξέρεις πως μπορείς να το φορέσεις) θα νομίζεις πως τυφλώνεσαι από τον πόνο, δοκιμασμένα πράγματα. Εγώ το προτιμώ γιατί το χρησιμοποιώ και σαν ως οξυζενέ, αλλά αν ξέρω πχ πως θα κοιμηθώ 2 ώρες και θα φύγω σούμπιτος, έχω καβάτζα και έναν φυσιολογικό ορό όπως πχ το renu. αρα δενν υπαρχει προβλημα να χρησιμοποιω το easysept το βραδυ και το ρενου τα μεσημερια? στο ρωταω αυτο γιατι στο φυλαδιο λεει να μη χρεισημοποιητε με αλλα υγρα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Εννοεί όχι μαζί ανακατεμένα. Το να το αφήνεις το βράδυ στο σεπτ και το μεσημέρι να αδειάζεις την θήκη και να τη γεμίζεις με ρενού για να τους αφήσεις λιγότερο από τις 6 ώρες που θέλει το σεπτ, είναι ασφαλές, τσεκαρισμένο και δοκιμασμένο για χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 ενταξειιι. ουτος η αλλως ειναι διαφορετικες θηκες του σεπτ και του "απλου" οποτε δεν υπαρχει προβλημα... σε ευχαριστω για τη βοηθεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Σε μετακομιση σε αλλη πολη βολευει περισσοτερο να διακοψεις την συνδεση στο ιντερνετ και να ξανακανεις αιτηση(πιθανως και σε αλλο παροχο) μολις μπεις στο αλλο σπιτι ή να κανεις μεταφορα γραμμης στο νεο σπιτι? Με ενδιαφερει να μαθω βασικα για το χρονικο διαστημα που θα χρειαστει να ενεργοποιηθει η νεα γραμμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Πιο φθηνη ειναι η μεταφορά αλλά αργει λιγο παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 παιδια πως λεγεται το μαραφετι που αν μπεις σε ενα μαγαζι κανει ηχο σαν...κουδουνι πορτας?? ( δεν εννοω αυτο που ειναι για ναμη κλεβεις ρουχα παντως :ρ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δεν ξερω αν εχει ειδικη ονομασια αλλα εμπιπτει στην κατηγορια ανιχνευτων κινησης. http://www.gadgetnow.gr/90-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%83-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%83-.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ξέρει κανείς τι χρειάζεται για να βγάλει κάποιος άδεια μικροπωλητή για να πουλάει εσώρουχα; (αυτό που βλέπουμε στις λαϊκές πχ) Τρίτεκνος γίνεται να βγάλει άδεια; ή μόνο πολύτεκνοι/αμεα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Χαζη ερωτηση αλλα κι εμενα μου την εκαναν και δεν ξερω καν αν εχει απαντηση ή ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο (εικαζω το δευτερο, αλλα what the heck). Γραμματοσειρα καπως elegant εκτος απο Monotype Corsiva ποια θα επιλεγατε? Για παραδειγμα σε λατινικους χαρακτηρες θεωρω φοβερη την kunstler script αλλα δεν υποστηριζει ελληνικα. Η mistral που μου αρεσει επισης δεν εχω καταληξει αν θεωρειται elegant ή απλως ιδιαιτερη. Υποτιθεται θα χρησιμοποιηθει για banner κατι αν καταλαβα καλα σε website. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 δείξε μας το περιεχόμενο, να σου προτείνουμε την κατάλληλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις