Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι δεν πειράζει να αλλάζεις το υγρό...όχι ρε συ αν το βάζεις 8ωρο το βράδυ δεν έχεις κανένα θέμα...το ίδιο να χρησιμοποιείς το καινούργιο...και μισάωρο που το βάζεις μόνο καλό κάνεις το μεσημέρι...γι αυτό δεν έχεις ενοχλήσεις...μην αγοράσεις και το παλιό είσαι καλυμμένος με το καινούργιο...μόνο το βράδυ να μένει όσο λέει...το μεσημέρι και 10 λεπτά να το βάλεις δεν κάνεις κακό ίσα ίσα...άρα μείνε με το καινούργιο και είσαι άρχοντας...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν λούσω τα μαλλιά μου(κρύο νερό) και μετά βγώ έξω στον ήλιο με βρεγμένα μαλλιά υπάρχει περίπτωση να καούν? :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Αν λούσω τα μαλλιά μου(κρύο νερό) και μετά βγώ έξω στον ήλιο με βρεγμένα μαλλιά υπάρχει περίπτωση να καούν? :devil:

facepalm-wallpaper.jpg

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα θελω και εγω να κανω την ερωτησουλα μου... χρησιμοποιω φακους επαφης (αστιγματικους) και μεχρι τωρα επερνα το renu για υγρο.. απλα πεσανε στα χερια μου κατι υγρα που το "κουτακι" ειναι τελειος διαφορετικο και στις οδηγιες λεει να μενει στο υγρο πανω απο 6 ωρες... αυτο ειναι το easysept της baush and lob... το εχει χρησιμοποιησει κανενας να μου πει αν εχει διαφορες απο το ρενου αλλα και αν οι χρονοι που γραφει πρεπει να ειναι ακριβεις? γιατι στο ρενου ποτε δε το αφηνα 4 ωρες που ελεγε... και στη μιση ωρα τους εβγαζα...

Το ρενου είναι φυσιολογικός ορός απ' ό,τι ξέρω. Το Easysept και το Oxysept είναι πιο χέβη και περιέχουν οξυζενέ. Πρέπει να τηρείς ευλαβικά τις ώρες που αναγράφουν, αν βάλεις φακό από το υγρό χωρίς πρώτα αυτό να έχει εξουδετερωθεί (ρίχνεις ένα χαπάκι μέσα που μέσα σε 6 ώρες έχει ολοκληρώσει την αντίδραση και έχει χρωματίσει το υγρό για να ξέρεις πως μπορείς να το φορέσεις) θα νομίζεις πως τυφλώνεσαι από τον πόνο, δοκιμασμένα πράγματα. Εγώ το προτιμώ γιατί το χρησιμοποιώ και σαν ως οξυζενέ, αλλά αν ξέρω πχ πως θα κοιμηθώ 2 ώρες και θα φύγω σούμπιτος, έχω καβάτζα και έναν φυσιολογικό ορό όπως πχ το renu.

Δημοσ.

εχει κανεις θεμα με το e bill της wind ? συνηθως μ ερχοταν καθε 4 του μηνα ο λογαριασμος,ειδοποιηση στο κινητο κ email οτι εκδοθηκε.απο τοτε που αλλαξε ουτε φωνη ουτε ακροαση,λεω πασχα οκ αστο αλλα λεω μηπως κανεις αλλος εχει προβλημα? θενξ

Δημοσ.

εχει κανεις θεμα με το e bill της wind ? συνηθως μ ερχοταν καθε 4 του μηνα ο λογαριασμος,ειδοποιηση στο κινητο κ email οτι εκδοθηκε.απο τοτε που αλλαξε ουτε φωνη ουτε ακροαση,λεω πασχα οκ αστο αλλα λεω μηπως κανεις αλλος εχει προβλημα? θενξ

έχω εγώ θέμα. Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου γιατί είμαι εκτός σπιτιού και έχω στείλει 200 μηνύματα (αυτά που λέει γράψτε το ονομά σας να σας στείλουμε προσωρινό κωδικό) και δεν μου έχουν στείλει τίποτα! ούτε mail ούτε τίποτα και για το λογαριασμό..

Εμένα μου έρχεται κάθε 10 συνήθως. Μήπως έχουν κανένα θέμα με την αποστολή των e-mail?

Δημοσ.

τσέκαρα, δεν έχει εκδοθεί καν νέος λογαριασμός, κανονικά θα έπρεπε. Μην σώσει και εκδοθεί ποτέ :-D

Δημοσ.

τσέκαρα, δεν έχει εκδοθεί καν νέος λογαριασμός, κανονικά θα έπρεπε. Μην σώσει και εκδοθεί ποτέ :-D

ξέρετε εάν πατήσω 3 φορές λάθος κωδικό, θα κλειδώσει;

Δημοσ.

ξέρετε εάν πατήσω 3 φορές λάθος κωδικό, θα κλειδώσει;

δεν ξέρω σίγουρα. Δοκίμασα να συνδεθώ με λάθος κωδικό, δεν μου έδωσε καμιά προειδοποίηση για κλείδωμα.

Δημοσ.

ναι... το ίδιο έγινε χθες στη Eurobank και στην cosmote και μου κλείδωσαν χωρίς προειδοποίηση :( σνιφ! 

Μερσί πάντως. :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...