Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα καυστικό είναι αλλά αν δεις ότι δεν στάζουν πουθενά νερά οκ είσαι...κοίτα αν μπορείς όλη τη διαδρομή της σωληνώσής εκεί στο νεροχύτη που το έκανες...αν χρειάζεται ξύλωσε κάποιο πλακάκι και Άσε το νερό της βρύσης να τρέχει για να δεις αν από κάπου στάζει ο σωλήνας...καλύτερα να έχεις να βάλεις ένα πλακάκι παρά να αλλάζεις πατώματα για παράδειγμα...

Βασικα κατω απο τους σωληνες του νητ=πτηρα δεν ειδα να σταζει κατι, αλλα οταν ανοιξα να τρεξει πολυ νερο, αρχιζει να το πεταει απο την τρυπα που εχει εξω απο το μπανιο.

Δηλαδη το μπανιο εχει μια τρυπα στην μπανιερα, μια στο νυπτηρα και μια ενδιαμεσα μεσα τους, αλλα εξω απο την μπανιερα, για να μαζευει οτι νερα εχουν πεταχτει εξω. Ε αμα τρεχει πολυ νερο απο το νηπτηρα, ανεβαινει η σταθμη και βγαζει τα νερα εκει. Αυτο σημαινει κατι, η απλα οτι ειχε βουλωσει στο νηπτηρα το μετεφερε πιο κατω και τωρα βουλεσε στην αλλη μερια?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν το έχεις καθαρίσει ποτέ αυτό...και γω το είχα πάθει και γίνεται πολύ εύκολα με τις σαπουναδες στο μπάνιο...με μΕΤΑΛΙΚή μικρή σχάρα δεν είναι;Ε σήκωσε την και όπως σε φωτίσει ο θεός βγάλε ότι μπορείς...εγώ ένα ξυλάκι είχα βάλει και έβγαλα τρίχες...δεν ξέρω τι κόλλησε σε σένα αλλά δεν φταίει το tubo flo...μετά την εξερεύνηση πες και τι ξεθαψες!

Δημοσ.

Αυτο μου ειχε συμβει και σε αλλο χωρο. Μαλλον οταν ριχνεις το φαρμακο και ξεφραζει μεταφερονται ολες οι βρωμες στην εξωτερικη σχαρα και πρεπει να τις μαζεψεις μετα απο κει. Αντε να δουμε τι θησαυρους θα βρω τωρα που θα γυρισω σπιτι!

Δημοσ.

Μπαίνω στο site της Χρυσής Ευκαιρίας από το λάπτοπ μου και από το λάπτοπ της αδερφής μου ταυτόχρονα. 
Στην αδερφή μου γράφει "ΝΕΑ" δίπλα στις αγγελίες, ενώ σε εμένα όχι. 
Έχω δύο κάρτες γραφικών. Έβαλα την "καλή" και πάλι το ίδιο. 
Έβγαλα και το adBlock μήπως έφταιγε αυτό και πάλι το ίδιο. Ξέρετε τι παίζει;;;

άκυρο. Θέμα το adBlock ήταν. Το ξανάνοιξα και το ξανάκλεισα και εμφανίστηκαν . -_- 

Δημοσ.

Τις τελευταίες 1-2 εβδομάδες δεν μπορώ να δω βίντεο του youtube με FF. Παίζουν τα βίντεο για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά βγαίνει μήνυμα "An error occured. Please try again later", όπως το βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.

1346648697_an-error-occurred.jpg

Όταν τα ανοίγω με chrome, όλα δουλεύουν ρολόι. Ξέρει κανένας τι σκ@τά φταίει;

Δημοσ.

Από ποιον browser στο κάνει αυτό;σβηστόν και ξανάκατέβασε τον με chrome...η βλέπε μωρέ μέσω chrome...

• Moderators
Δημοσ.

Για τους γνωστες των ρολογιων: Πως θα μεταφραζατε το cushion shaped watch?

Εννοω, υπαρχει καποιος ορος εκτος απο την προφανη κατα λεξη μεταφραση?

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Οντως το κυρτο ειναι καλη αποδοση αν δεν υπαρχει σχετικη ορολογια (την οποια δε βρηκα για να ειμαι ειλικρινης). 

Βεβαια βλεπω να αναφερεται περισσοτερο στο γυαλι η συγκεκριμενη λεξη. To ειδος του ρολογιου που περιγραφεται ειναι αυτο εν τω μεταξυ http://www.timekeeperforum.com/topic/13744-what-your-favourite-watch-shape-cushion.html

Δημοσ.

Δεν είναι όνομα για το γυαλί, αλλά για το σχήμα της κάσας. Το τετράγωνο με τις φαγωμένες γωνίες.

Ίσως να ρωτούσες αυτούς;

Επίσης, αν αυτός ο τύπος, που σίγουρα έχει πηδήξει ρολόι-κούκο κάποια στιγμή στη ζωή του, το λέει "μαξιλάρι", κι εγώ έτσι θα το λέω:

Γύρω στο 1935 η Ρόλεξ είχε ένα ρολόι χειρός στον κατάλογό της το οποίο όμως δεν το έχει δει κανείς συλλέκτης ζωντανό. Το ρολόι αυτό είχε κάσα σχήματος "μαξιλάρι" και μέγεθος συγκρινόμενο με άλλα γνωστά ρολόγια της περίπου 45+ χιλ. Mάλλον προερχόταν από μετατροπή Όυστερ τσέπης όπου προστεθήκαν κλειστοί βραχίονες με κόλληση. Την ίδια περίπου περίοδο η Πανεράι ζήτησε από τη Ρόλεξ να της φτιάξει ένα ρολόι για τους βατραχανθρώπους το Ιταλικού ΠΝ, μιας και η Ρόλεξ είχε κατασκευάσει την προηγούμενη δεκαετία το πρώτο αδιάβροχο ρολόι. Το πιθανότερο εκείνο το ρολόι χειρός μιας και δεν είχε πωλήσεις (αφού δεν έχει βρεθεί κανένα μέχρι τώρα) μετατράπηκε στο ρολόι για την Πανεράι.
Δεν επρόκειτο για σχεδιαστική επιλογή, αλλά για "ξεστοκάρισμα".

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Επίσης, αν αυτός ο τύπος, που σίγουρα έχει πηδήξει ρολόι-κούκο κάποια στιγμή στη ζωή του, το λέει "μαξιλάρι", κι εγώ έτσι θα το λέω:

Εχεις point. Μαξιλαρι it is λοιπον θενξ!

Δημοσ.

καλησπερα θελω και εγω να κανω την ερωτησουλα μου... χρησιμοποιω φακους επαφης (αστιγματικους) και μεχρι τωρα επερνα το renu για υγρο.. απλα πεσανε στα χερια μου κατι υγρα που το "κουτακι" ειναι τελειος διαφορετικο και στις οδηγιες λεει να μενει στο υγρο πανω απο 6 ωρες... αυτο ειναι το easysept της baush and lob... το εχει χρησιμοποιησει κανενας να μου πει αν εχει διαφορες απο το ρενου αλλα και αν οι χρονοι που γραφει πρεπει να ειναι ακριβεις? γιατι στο ρενου ποτε δε το αφηνα 4 ωρες που ελεγε... και στη μιση ωρα τους εβγαζα...

Δημοσ.

<p>καλησπερα θελω και εγω να κανω την ερωτησουλα μου... χρησιμοποιω φακους επαφης (αστιγματικους) και μεχρι τωρα επερνα το renu για υγρο.. απλα πεσανε στα χερια μου κατι υγρα που το "κουτακι" ειναι τελειος διαφορετικο και στις οδηγιες λεει να μενει στο υγρο πανω απο 6 ωρες... αυτο ειναι το easysept της baush and lob... το εχει χρησιμοποιησει κανενας να μου πει αν εχει διαφορες απο το ρενου αλλα και αν οι χρονοι που γραφει πρεπει να ειναι ακριβεις? γιατι στο ρενου ποτε δε το αφηνα 4 ωρες που ελεγε... και στη μιση ωρα τους εβγαζα...</p>

Και δεν νοιώθεις ενόχληση στα μάτια η βάζεις συνέχεια κάποιο δάκρυ;πρέπει να το αφήνεις αυτές τις ώρες που λέει γιατί αλλιώς μένουν πρωτείΝες πάνω στον φακό και τελικά μολύνεται το μάτι σ...τώρα έξι ώρες είναι υπερβολή δεν το έχω πάρει πότε το υγρό αλλά οι φακοί μου είναι αυτή η μάρκα...μάλλον είναι πιο ελαφρύ γι αυτό θέλει παραπάνω ώρες...αν δεν έχεις χρόνο να τους αφήσεις καλό θα ήταν να δεις ποιο υγρό λέει την μικρότερη ώρα και να το αφήνεις τουλάχιστον τόσο γιατί αλήθεια θα καταστρέψεις τα μάτια σ...

Δημοσ.

δε το κανω αυτο συνεχεια... απλα καποιες μερες τυχαινει να βγαλω τους φακους για μεσημερη γιατι δε μπορω να κοιμηθω με αυτους και λογο καποιας δουλειας εκτακτης να χρειαστει να τους φορεσω στο μισαωρο- μια ωρα...  ενοχληση και δακρυ ποτε.. ουτε καν το καλοκαιρι που ξηρονενται πιο πολυ... αυτο που σκεπτηκα ειναι να χρησιμοποιω το ρενου τα μεσημερια και τα βραδια που μενουν 8αρο σιγουρα να βαζω το easysept αλλα στο φυλλαδιο λεει να μη χρησιμοποιουνται με αλλο υγρο και δε ξερω αν μπορει αυτο να δημιουργησει καποιο προβλημα η απλα το λενε για να χρησιμοποιεις μονο αυτο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...