Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ετσι και σου στειλουν κατι, που κοστιζει $250, με usps και το σταματησουν οι δικοι μας [τελωνειο], τι πληρωνεις?

thanks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σπάνια να γίνει αλλά μερικές φορές που σταμάταγαν οι δικοί μας πακέτο από usa (amazon) με usps χρέωναν 3€.

καπου να βρω σε ποιον ανηκει το κινητο που με καλεσε; το κινητο ειναι μαλλον wind 6939········ Δεν θελω να τον καλεσω εγω και να ρωτησω :P

1252

Λάθος Κωνσταντίνε.

Ζητάω ένα νούμερο της voda που θα μου πει τον υπόλοιπο χρόνο ομιλίας.

Εσύ αυτό που μούδωσες είναι για πληκτρολόγηση κωδικού ανανέωσης,δεν γνωρίζω αν μετά την πληκτρολόγηςη σε πληροφορεί για τον υπολοιπόμενο χρόνο ομιλίας,σαν bonus επειδή πλήρωσες (λολ; )

Άλλος;

Λάθος Κωνσταντίνε.

Ζητάω ένα νούμερο της voda που θα μου πει τον υπόλοιπο χρόνο ομιλίας.

Εσύ αυτό που μούδωσες είναι για πληκτρολόγηση κωδικού ανανέωσης,δεν γνωρίζω αν μετά την πληκτρολόγηςη σε πληροφορεί για τον υπολοιπόμενο χρόνο ομιλίας,σαν bonus επειδή πλήρωσες (λολ; )

Άλλος;

To ιδιο νούμερο είναι και για τον υπολοιπόμενο χρόνο ομιλίας. Πέρνεις το 1252 και πατάς 1.

To ιδιο νούμερο είναι και για τον υπολοιπόμενο χρόνο ομιλίας. Πέρνεις το 1252 και πατάς 1.

Η απάντηση που παίρνω όταν πατάω το "1" είναι:

"Ο κωδικός που πληκτρολογήσατε δεν είναι έγκυρος"

Παίδες,έχω ένα καρτοκινητό πουτάναφον,που είχε μέσα ένα πενηντάρι.Πήγα να πάρω τηλέφωνο και δεν είχε μία μέσα για κλήση,ενώ δεν έκανα χρήση,αλήθεια.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΝΑ ΠΑΡΩ (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ) ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ,χωρίς να με αναγκάσουν τα γαμίδια να φορτώσω τη κάρτα με μονάδες για να τους στείλω μήνυμα (με χρέωση παρακαλώ!) και να μου πουν πόσα έχω μέσα;

Τι τριμπούρδελο ρε τοξογκάου μου είναι η αγορά εκει έξω;

Πάει το μυαλό μου ότι μείωσαν το χρόνο ενέργειας από 1 έτος σε έξι μήνες και έφ´ όσον δεν το χρησιμοποίησα εντός του εξάμηνου,έληξε.Ό,τι τους καβλώσει.Και δεν δίνουν αναφορά πουθενά.

σπάνια να γίνει αλλά μερικές φορές που σταμάταγαν οι δικοί μας πακέτο από usa (amazon) με usps χρέωναν 3€.

μονο? ασχέτως τιμης...?

Πάει το μυαλό μου ότι μείωσαν το χρόνο ενέργειας από 1 έτος σε έξι μήνες και έφ´ όσον δεν το χρησιμοποίησα εντός του εξάμηνου,έληξε.Ό,τι τους καβλώσει.Και δεν δίνουν αναφορά πουθενά.

Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει..

Εριξα χθες ενα tuboflo σε ενα βουλωμενο νεροχυτη, και ενω οι οδηγιες λενε μετα απο 15 λεπτα ξεπλυντε με αφθονο νερο, εγω ξεχαστηκε και ξεπλυνα με νερο μετα απο κανα 3ωρο. Παιζει να εχω κανει καμμια ζημια σε σωληνες τωρα :blink:

μονο? ασχέτως τιμης...?

yes. ανεξαρτήτου όγκου/ποσού μέσω usps/ελτά και νομίζω 2 φορές μας έχει τύχει τόσα χρόνια που αγοράζουμε από usa.

<p>Εριξα χθες ενα tuboflo σε ενα βουλωμενο νεροχυτη, και ενω οι οδηγιες λενε μετα απο 15 λεπτα ξεπλυντε με αφθονο νερο, εγω ξεχαστηκε και ξεπλυνα με νερο μετα απο κανα 3ωρο. Παιζει να εχω κανει καμμια ζημια σε σωληνες τωρα :blink:</p>

Κοίτα καυστικό είναι αλλά αν δεις ότι δεν στάζουν πουθενά νερά οκ είσαι...κοίτα αν μπορείς όλη τη διαδρομή της σωληνώσής εκεί στο νεροχύτη που το έκανες...αν χρειάζεται ξύλωσε κάποιο πλακάκι και Άσε το νερό της βρύσης να τρέχει για να δεις αν από κάπου στάζει ο σωλήνας...καλύτερα να έχεις να βάλεις ένα πλακάκι παρά να αλλάζεις πατώματα για παράδειγμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...