bluesattack Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Σημερα το πρωι ειναι ανοικτα τα μαγαζια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 μετα το ξηλωμα του μουστακαλη ανοιγουν οι πορτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Φιλαράκια, δεν ξέρω αν πάει εδώ, αν υπάρχει πρόβλημα ας μετακινηθεί. Τρεις γρήγορες ερωτήσεις για το easybytez, διότι στο site του έχω χαθεί: 1) Με το free url leech τι ακριβώς γίνεται; Μου λέει ότι μπορώ να βάλω links από άλλους hosters για μετατροπή, μέχρι περίπου 15gb. Αυτό το όριο είναι ανά ημέρα, ή τι; Έστω ότι είναι ημερήσιο. Την επόμενη θα ανανεωθεί μόνο του, ή πρέπει εγώ να κάνω κάτι; 2) Αφού κατεβάσω αυτά που θέλω, τα links που έχουν δημιουργηθεί πρέπει να τα σβήσω από το my files, ή δεν έχει σημασία; 3) (...η φαρμακερή!) : Με κάρτα που γράφει "Debit Mastercard" και έχει το λογότυπο τής mastercard, μπορώ να αγοράσω premium; Δεν είναι πιστωτική. Είναι συνδεδεμένη με ένα παλιό λογαριασμό μισθοδοσίας που είχα όταν ήμουν στην Ελλάδα, στον οποίο μπορώ να κάνω κατάθεση και ανάληψη από ATM. Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyqwerty Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Γιατί τα χώνετε ρε σε μπαγλαμάδες; subs4free+thepiratebay ή alldebrid/realdebrid + warezbb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Γιατί τα χώνετε ρε σε μπαγλαμάδες; subs4free+thepiratebay ή alldebrid/realdebrid + warezbb Στα alldebrid/realdebrid μετατρέπεις τα links άλλων hosters τσάμπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyqwerty Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Όχι,δεν είναι τζάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Όχι,δεν είναι τζάμπα. Οπότε, προς τι το «τα χώνετε σε μπαγλαμάδες» ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyqwerty Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τζάμπα είναι το scriptάκι που κάνει reconnect το router.Αλλοιώς άμα βαριέσαι να το στήσεις,πληρώνεις το κλέφτη που δαγκώνει τον κλεπταποδόχο. Ο νεοΈλλην σου ζητάει βιδάνιο τη στιγμή που οι άλλοι το δίνουν τζάμπα και σου χρεώνει το πολλαπλάσιο απ' το real/all. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τζάμπα είναι το scriptάκι που κάνει reconnect το router.Αλλοιώς άμα βαριέσαι να το στήσεις,πληρώνεις το κλέφτη που δαγκώνει τον κλεπταποδόχο. Ο νεοΈλλην σου ζητάει βιδάνιο τη στιγμή που οι άλλοι το δίνουν τζάμπα και σου χρεώνει το πολλαπλάσιο απ' το real/all. δεν φτιαχνεις κανα τουτοριαλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyqwerty Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Κάποια στιγμή,μ' αυτό ή άλλο nick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ποια είναι η καταγωγή των Φιλισταίων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Σείριος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Εεεε ? http://el.wikipedia.org/wiki/Σείριος Οι Φιλισταίοι από την Βίβλο ρωτάω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 θα έχετε δει πως σε κατι εφημερίδες γράφουν καθε τοσο στις τελευταιες σελιδες διπλα στη στηλη με τα ωροσκοπια , τα κοινωνικα Ητοι γαμοι , μνημοσυνα και κηδειες Ξερει κανείς αν υπαρχει καποιο site που μπορώ να δω αναγγελίες κηδειών και γάμων , που πέρασαν ; Για να ειμαι ειλικρινης , ψαχνω να βρω για εναν γαμο και μια κηδεία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 θα έχετε δει πως σε κατι εφημερίδες γράφουν καθε τοσο στις τελευταιες σελιδες διπλα στη στηλη με τα ωροσκοπια , τα κοινωνικα Ητοι γαμοι , μνημοσυνα και κηδειες Ξερει κανείς αν υπαρχει καποιο site που μπορώ να δω αναγγελίες κηδειών και γάμων , που πέρασαν ; Για να ειμαι ειλικρινης , ψαχνω να βρω για εναν γαμο και μια κηδεία . Ξέρεις περίπου την ημερομηνία; Γενικά τον μήνα ξερωγώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις