deesnider Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Φιλαράκια, δεν ξέρω αν πάει εδώ, αν υπάρχει πρόβλημα ας μετακινηθεί. Τρεις γρήγορες ερωτήσεις για το easybytez, διότι στο site του έχω χαθεί: 1) Με το free url leech τι ακριβώς γίνεται; Μου λέει ότι μπορώ να βάλω links από άλλους hosters για μετατροπή, μέχρι περίπου 15gb. Αυτό το όριο είναι ανά ημέρα, ή τι; Έστω ότι είναι ημερήσιο. Την επόμενη θα ανανεωθεί μόνο του, ή πρέπει εγώ να κάνω κάτι; 2) Αφού κατεβάσω αυτά που θέλω, τα links που έχουν δημιουργηθεί πρέπει να τα σβήσω από το my files, ή δεν έχει σημασία; 3) (...η φαρμακερή!) : Με κάρτα που γράφει "Debit Mastercard" και έχει το λογότυπο τής mastercard, μπορώ να αγοράσω premium; Δεν είναι πιστωτική. Είναι συνδεδεμένη με ένα παλιό λογαριασμό μισθοδοσίας που είχα όταν ήμουν στην Ελλάδα, στον οποίο μπορώ να κάνω κατάθεση και ανάληψη από ATM. Ευχαριστώ!!!
qwertyqwerty Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Γιατί τα χώνετε ρε σε μπαγλαμάδες; subs4free+thepiratebay ή alldebrid/realdebrid + warezbb
deesnider Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Γιατί τα χώνετε ρε σε μπαγλαμάδες; subs4free+thepiratebay ή alldebrid/realdebrid + warezbb Στα alldebrid/realdebrid μετατρέπεις τα links άλλων hosters τσάμπα;
deesnider Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Όχι,δεν είναι τζάμπα. Οπότε, προς τι το «τα χώνετε σε μπαγλαμάδες» ;
qwertyqwerty Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τζάμπα είναι το scriptάκι που κάνει reconnect το router.Αλλοιώς άμα βαριέσαι να το στήσεις,πληρώνεις το κλέφτη που δαγκώνει τον κλεπταποδόχο. Ο νεοΈλλην σου ζητάει βιδάνιο τη στιγμή που οι άλλοι το δίνουν τζάμπα και σου χρεώνει το πολλαπλάσιο απ' το real/all.
viper2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τζάμπα είναι το scriptάκι που κάνει reconnect το router.Αλλοιώς άμα βαριέσαι να το στήσεις,πληρώνεις το κλέφτη που δαγκώνει τον κλεπταποδόχο. Ο νεοΈλλην σου ζητάει βιδάνιο τη στιγμή που οι άλλοι το δίνουν τζάμπα και σου χρεώνει το πολλαπλάσιο απ' το real/all. δεν φτιαχνεις κανα τουτοριαλ?
RedPanda Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Εεεε ? http://el.wikipedia.org/wiki/Σείριος Οι Φιλισταίοι από την Βίβλο ρωτάω !
Adon1s Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 θα έχετε δει πως σε κατι εφημερίδες γράφουν καθε τοσο στις τελευταιες σελιδες διπλα στη στηλη με τα ωροσκοπια , τα κοινωνικα Ητοι γαμοι , μνημοσυνα και κηδειες Ξερει κανείς αν υπαρχει καποιο site που μπορώ να δω αναγγελίες κηδειών και γάμων , που πέρασαν ; Για να ειμαι ειλικρινης , ψαχνω να βρω για εναν γαμο και μια κηδεία .
Mr Mojo Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 θα έχετε δει πως σε κατι εφημερίδες γράφουν καθε τοσο στις τελευταιες σελιδες διπλα στη στηλη με τα ωροσκοπια , τα κοινωνικα Ητοι γαμοι , μνημοσυνα και κηδειες Ξερει κανείς αν υπαρχει καποιο site που μπορώ να δω αναγγελίες κηδειών και γάμων , που πέρασαν ; Για να ειμαι ειλικρινης , ψαχνω να βρω για εναν γαμο και μια κηδεία . Ξέρεις περίπου την ημερομηνία; Γενικά τον μήνα ξερωγώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις