Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φιλαράκια, δεν ξέρω αν πάει εδώ, αν υπάρχει πρόβλημα ας μετακινηθεί. Τρεις γρήγορες ερωτήσεις για το easybytez, διότι στο site του έχω χαθεί:

1) Με το free url leech τι ακριβώς γίνεται; Μου λέει ότι μπορώ να βάλω links από άλλους hosters για μετατροπή, μέχρι περίπου 15gb. Αυτό το όριο είναι ανά ημέρα, ή τι; Έστω ότι είναι ημερήσιο. Την επόμενη θα ανανεωθεί μόνο του, ή πρέπει εγώ να κάνω κάτι;

2) Αφού κατεβάσω αυτά που θέλω, τα links που έχουν δημιουργηθεί πρέπει να τα σβήσω από το my files, ή δεν έχει σημασία;

3) (...η φαρμακερή!) : Με κάρτα που γράφει "Debit Mastercard" και έχει το λογότυπο τής mastercard, μπορώ να αγοράσω premium; Δεν είναι πιστωτική. Είναι συνδεδεμένη με ένα παλιό λογαριασμό μισθοδοσίας που είχα όταν ήμουν στην Ελλάδα, στον οποίο μπορώ να κάνω κατάθεση και ανάληψη από ATM.

Ευχαριστώ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί τα χώνετε ρε σε μπαγλαμάδες;

subs4free+thepiratebay ή alldebrid/realdebrid + warezbb

Στα alldebrid/realdebrid μετατρέπεις τα links άλλων hosters τσάμπα;

Τζάμπα είναι το scriptάκι που κάνει reconnect το router.Αλλοιώς άμα βαριέσαι να το στήσεις,πληρώνεις το κλέφτη που δαγκώνει τον κλεπταποδόχο.

Ο νεοΈλλην σου ζητάει βιδάνιο τη στιγμή που οι άλλοι το δίνουν τζάμπα και σου χρεώνει το πολλαπλάσιο απ' το real/all.

Τζάμπα είναι το scriptάκι που κάνει reconnect το router.Αλλοιώς άμα βαριέσαι να το στήσεις,πληρώνεις το κλέφτη που δαγκώνει τον κλεπταποδόχο.

Ο νεοΈλλην σου ζητάει βιδάνιο τη στιγμή που οι άλλοι το δίνουν τζάμπα και σου χρεώνει το πολλαπλάσιο απ' το real/all.

δεν φτιαχνεις κανα τουτοριαλ?

θα έχετε δει πως σε κατι εφημερίδες γράφουν καθε τοσο στις τελευταιες σελιδες διπλα στη στηλη με τα ωροσκοπια , τα κοινωνικα 

Ητοι γαμοι , μνημοσυνα και κηδειες

Ξερει κανείς αν υπαρχει καποιο site που μπορώ να δω αναγγελίες κηδειών και γάμων , που πέρασαν ;

Για να ειμαι ειλικρινης , ψαχνω να βρω για εναν γαμο και μια κηδεία .

θα έχετε δει πως σε κατι εφημερίδες γράφουν καθε τοσο στις τελευταιες σελιδες διπλα στη στηλη με τα ωροσκοπια , τα κοινωνικα 

Ητοι γαμοι , μνημοσυνα και κηδειες

Ξερει κανείς αν υπαρχει καποιο site που μπορώ να δω αναγγελίες κηδειών και γάμων , που πέρασαν ;

Για να ειμαι ειλικρινης , ψαχνω να βρω για εναν γαμο και μια κηδεία .

Ξέρεις περίπου την ημερομηνία; Γενικά τον μήνα ξερωγώ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...