άδικος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ναι οι μητρικές με 8pin eps μπορούν να δουλέψουν με το 4pin του τροφοδοτικού. Κουμπώνει μόνο στη μια πλευρά. Αν τόσο τόσο δεν εμπιστεύεσαι μπορείς να πάρεις τον αντάπτορα του 2 συνδέσμου που παρέθεσες. Αν το τροφοδοτικό γενικά είναι "λίγο" απλά δε θα δουλέψει το σύστημα σου.
Lucifer Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Επίσης 4πινες δουλεύουν με 6άρι, σίγουρα πράματα.
άδικος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Να συμπληρώσω στο προηγούμενο μου ποστ πως ακόμα και να δουλεύει το σύστημα, αν φορά ενεργοβόρο επεξεργαστή ίσως δε δουλεύει σταθερά σε μεγάλο φορτίο. μπορω να βαλω το 4pin στο 8pin? ναι ή ου? Γενικά πάντως να ξέρεις, απ'τη στιγμή που είναι σχεδιασμένο να κουμπώνει, είναι σχεδιασμένο να δουλεύει.
viper2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ναι οι μητρικές με 8pin eps μπορούν να δουλέψουν με το 4pin του τροφοδοτικού. Κουμπώνει μόνο στη μια πλευρά. Αν τόσο τόσο δεν εμπιστεύεσαι μπορείς να πάρεις τον αντάπτορα του 2 συνδέσμου που παρέθεσες. Αν το τροφοδοτικό γενικά είναι "λίγο" απλά δε θα δουλέψει το σύστημα σου. Να συμπληρώσω στο προηγούμενο μου ποστ πως ακόμα και να δουλεύει το σύστημα, αν φορά ενεργοβόρο επεξεργαστή ίσως δε δουλεύει σταθερά σε μεγάλο φορτίο. Γενικά πάντως να ξέρεις, απ'τη στιγμή που είναι σχεδιασμένο να κουμπώνει, είναι σχεδιασμένο να δουλεύει. okay σεβαστη η αποψη σου αλλα ποια πλευρα αφηνω απεξω...?
άδικος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 okay σεβαστη η αποψη σου αλλα ποια πλευρα αφηνω απεξω...? Θα το καταλάβεις μόνος σου. Μόνο στη μια πλευρά κουμπώνει.
Lucifer Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Αυτό που είπε, αναγκαστικά μια υποδοχή θα είναι σε συγκεκριμένο σημείο (η τετράγωνη).
bluesattack Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Καποτε ψιλοδιαβαζα ενα blog που λεγοταν theorein .Τωρα δεν μου το βγαζει ..Ξερεις καποιος κατι ?
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Na στείλεις ή να το βάλεις προφίλ? Τα πάντα στέλνονται. Για προφίλ γιοκ
sargio01 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Na στείλεις ή να το βάλεις προφίλ? Τα πάντα στέλνονται. Για προφίλ γιοκ Κρίμα... (ευχαριστώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις