Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωπ ωπ, σόρρυ, για την στάση εργασίας του οασθ το είπα. Δεν ξέρω τι ώρα θα γίνει η διαδήλωση. Πρωινή ώρα όμως στάνταρ.

Αααα για τον ΟΑΣΘ το θυμαμαι απο τη σχολή οτι τις κανανε παντα πρωι! Αλλά ΟΚ με καλύπτει η πρωινή διαδηλωση/απεργια, δε με πιάνει! :P

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στα νησιά ο πράκτορας πάει στο λιμάνι λίγο πριν την αναχώρηση.

αλλά συνήθως έχει ένα κάρο πρακτορεία ακριβώς έξω από το λιμάνι.

Στον Πειραιά έχει δίπλα στα βαπόρια.

Δημοσ.

Ειμαι με τον Χ καπου. Αυτος κανει tag location στο fb (#@#FB). Εχω βαλει να κανω review στα tags μου πριν εμφανιστουν.

Θα πρεπει να κανω review πριν εμφανιστει στο προφιλ μου (εννοω ισχυει το review και για τα locations) ή θα βγει η τοποθεσια και το με ποιον ειμαι φατσα καρτα σε ολους μου τους φιλους? 

νομιζω θα σου βγαλει επιλογη για το αν θα εμφανιστει στο χρονολογιο σου η θα το αποκρυψεις !

Δημοσ.

ερωτηση

η καινουργια μητρικη έχει atx12v 8pin ενω το τροφοδοτικο μου εχει 4pin.

Με κατι τετοιο θα κανω δουλεια ή θα κάνει κανα τσαφ?

http://www.ebay.co.uk/itm/12V-4-to-8-Pin-Molex-ATX-PSU-Desktop-Motherboard-Power-Adapter-Lead-Cable-Cord-/171017553897?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item27d170c7e9

thanks

Δημοσ.

Δώσε άφοβα.

Αν κάνει τσαφ εδώ είμαστε να το φτιάξουμε 

:P

αυτο ειναι καλυτερο ή δεν θα αντεξει?

http://www.ebay.co.uk/itm/4-to-8-Pin-EPS12V-ATX-Motherboard-Power-Supply-Adapter-Converter-Cable-/150988783864?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item2327a200f8

thanks

Δημοσ.

Δώσε άφοβα.

Εννοώ σύνδεσε το 4pin μόνο.

Δε χρειάζεσαι αυτό στο link.

Ποιά είναι η μητρική;

το 6πινο εκανε τσαφ

η μητρικη ειναι η asrock b75 pro 3

Είσαι γλήγορος, έκαμα edit. Reade above

Δημοσ.

Ποιο εξάπινο βρε άνθρωπε;!!!

Ο,τι βρήκες μπροστά σου σύνδεσες; Το 6pin για pci-e κούμπωσες; Πως το κατάφερες αυτό;

Δημοσ.

Ποιο εξάπινο βρε άνθρωπε;!!!

Ο,τι βρήκες μπροστά σου σύνδεσες; Το 6pin για pci-e κούμπωσες; Πως το κατάφερες αυτό;

αφου εμπαινε...  :unsure:

Δημοσ.

Ok τότε θα μας λύσεις και κάποιες απορίες που έχουμε μερικοί εδώ μέσα:

Αν και πως στο διάολο γίνεται να κουμπώσει κάποιος τροφοδοσία για κάρτα γραφικών στο cpu (χρησιμοποιώντας ματσόλα, ωμή βία κλπ) και τι ζημιά προκαλεί;

Δημοσ.

Ok τότε θα μας λύσεις και κάποιες απορίες που έχουμε μερικοί εδώ μέσα:

Αν και πως στο διάολο γίνεται να κουμπώσει κάποιος τροφοδοσία για κάρτα γραφικών στο cpu (χρησιμοποιώντας ματσόλα, ωμή βία κλπ) και τι ζημιά προκαλεί;

καμια ωμη βια. να μην σου πω οτι κουμπωσε κιολας. το ζηταγε, πως το λενε...

okay

serious stuff

μπορω να βαλω το 4pin στο 8pin? 

ναι ή ου?

thanks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...