άδικος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μην αγχώνεσαι είσαι νέος ακόμα. Αν σε αγχώσει από τώρα, η σκέψη & μόνο το κάνει χειρότερα. Αν παρατηρήσεις αυξημένη τριχόπτωση απλά πήγαινε σε ένα δερματολόγο.
kostask91 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 εχω και γω ενα φιλο που του πεφτει το μαλλι, αλλα αυτος εχει και αραιο. εχει παει σε δερματολογους εχει παρει απειρα φαρμακα απο χαπια,σπρει μεχρι και ειδικα σαμπουαν, αλλα αποτελεσμα οπτικα τουλαχιστον μηδεν. (μονο που ο φιλος μου τα εχει τζιβες και θελει να κανει τα παντα για να μη τα κουρεψει)
Praetorianos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Προσπαθώ να οργανώσω λίγο αυτό το απέραντο μπουρδέλο που άλλοι ονομάζουν ψηφιακή βιβλιοθήκη. Αυτό που χρειάζομαι είναι κυρίως ένα batch renamer and/or οργανωτή βιβλιοθήκης με δυνατότητα να κατεβάζει metadata πάνω στα ήδη υπάρχοντα αρχεία, χωρίς να μου κάνει μπάχαλο την κατηγοριοποίηση δημιουργώντας νέες ασυνάρτητες δικές του βιβλιοθήκες/κατηγορίες/φακέλους (α ρε itunes πρωτομάστορα). Για τον λόγο αυτό το Calibre δεν μου κάνει, το Mendeley το δοκιμάζω τα τελευταία 3 χρόνια ανά δίμηνο και πάλι σαν alpha trial shareware έκδοση είναι από άποψη σταθερότητας, οπότε άκυρο, ενώ το Zotero νομίζω ότι φτιάχνει δικές του libraries. To A-PDF φαίνεται να κάνει δουλειά αλλά δεν κατεβάζει metadata. Εσείς τι χρησιμοποιείτε?
guido Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 θέατρο Λυκαβηττού χωρίς αμάξι πως πας; τον ήπιαμε;
guido Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ευαγγελισμό και περπάτημα. τον ήπιαμε ; πόση ώρα το κάνεις; γλυτώνεις καμιά ανηφόρα αν πας με το τελεφερικ; πέρα του οικονομικού δηλ. βολεύει;
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω τι παίζει με τελεφερίκ. Περπάτημα είναι κάνα δεκάλεπτο, τέταρτο αν θυμάμαι καλά. Ξεκούραστο δεν είναι, αλλά εντάξει, άντραι είμεθα. Αλλιώς ταρίφα με ελάχιστη μέχρι επάνω.
guido Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 θα ναι και κοπέλες για αυτό ρωτάω. μας βλέπω για ταξί στο πήγαινε να ξεμπερδεύουμε . αν είναι κάνα 15 λεπτο στο κατέβασμα εντάξει μια χαρά είναι. (το "με ελάχιστη μέχρι επάνω" δεν το έπιασα. τουλάχιστον για το ανέβασμα εννοείς; )
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 θα ναι και κοπέλες για αυτό ρωτάω. μας βλέπω για ταξί στο πήγαινε να ξεμπερδεύουμε . αν είναι κάνα 15 λεπτο στο κατέβασμα εντάξει μια χαρά είναι. (το "με ελάχιστη μέχρι επάνω" δεν το έπιασα. τουλάχιστον για το ανέβασμα εννοείς; ) Eλαχιστο κοστος διαδρομης εννοει. 3,40 νομιζω?
Cossutius. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω τι παίζει με τελεφερίκ. Περπάτημα είναι κάνα δεκάλεπτο, τέταρτο αν θυμάμαι καλά. Ξεκούραστο δεν είναι, αλλά εντάξει, άντραι είμεθα. Αλλιώς ταρίφα με ελάχιστη μέχρι επάνω. Τελεφερικ? 7 ευρω το άτομο. Αστο σου λέω
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 3.40 είναι η ελάχιστη;;; Κάθε φορά τους δίνω 3 και φεύγω και κανείς δε μου χει πει τπτ.
guido Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 7 ευρω το άτομο. Αστο σου λέω wtf. με ραδιοταξί από σπίτι πιο φτηνά βγαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις