Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Ειμαι με τον Χ καπου. Αυτος κανει tag location στο fb (#@#FB). Εχω βαλει να κανω review στα tags μου πριν εμφανιστουν.

Θα πρεπει να κανω review πριν εμφανιστει στο προφιλ μου (εννοω ισχυει το review και για τα locations) ή θα βγει η τοποθεσια και το με ποιον ειμαι φατσα καρτα σε ολους μου τους φιλους? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν έχω πληρώσει την φορολογική μου του 2011 (744 ευρω) και δεν σκοπεύω να κάνω τη φορολογική του 2012. Πλέον μένω εξωτερικό και δεν σκοπεύω να γυρίσω. Ποιες οι πιθανές επιπτώσεις; Ευχαριστώ!

Δεν έχω πληρώσει την φορολογική μου του 2011 (744 ευρω) και δεν σκοπεύω να κάνω τη φορολογική του 2012. Πλέον μένω εξωτερικό και δεν σκοπεύω να γυρίσω. Ποιες οι πιθανές επιπτώσεις; Ευχαριστώ!

Το να είσαι γύφτος είναι μια πιθανή επίπτωση. Να πληρώνουν άλλοι τα δικά σου χρωστούμενα μια άλλη. 700 ευρώ είναι μεγάλε πλήρωσέ τα, δεν είναι και καμιά περιουσία και φτιάχνει και χαρακτήρα.

Όχι ρε φίλε. Δεν θα συνεχίσω να πληρώνω άδικα μέτρα. Δεν γίνεται εγώ (όπου εγώ βάλε και ΑΠΕΙΡΟΥΣ μισθωτους) να πληρώνω φορολογίες, έμμεσες και άμεσες επιβαρύνσεις και άλλοι να εχουν φοροαπαλλαγές και φοροελαφρύνσεις. Άλλοι που επανειλημμένως με έχουν κλέψει μη δίνοντας μου μέρη μισθου, επιδόματα ένσημα κλπ. Το επιχειρείν στα καλύτερά του. Δεν θελω να αναλύσω αυτό ομως.

Πόσταρα εδώ για να μου πει καποιος αν ξέρει και αν θελει τι παιζει. Φυσικά θα υπήρχαν οι ΗΘΙΚΑ ΑΜΕΜΠΤΟΙ να με πουν γύφτο. Δικαιω μά τους να εκφράσουν την άποψή τους, δικαίωμά μου να τους γράψω ΣΤΑ @@ ΜΟΥ. 

1. Πάει σε πλειστηριασμό ότι έχεις στο όνομα σου ή ότι αποκτήσεις απο κληρονομιά πχ.

2. Η απόφαση σου αυτή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις απαιτήσεις που έχεις απο το ελληνικό κράτος, αυτό που σου παρέχει διαβατήριο αυτην τη στιγμή για να είσαι στο εξωτερικό ή αυτό που δίνει σύνταξη ή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους συγγενείς και φίλους σου, το ίδιο κράτος που αν χρειαστείς τις προξενικές του αρχές θα έχεις την απαίτηση να σε εξυπηρετήσει και μάλιστα γρήγορα...

Σε αυτό το κράτος και για αυτούς τους λόγους και πολλούς άλλουσ παρόμοιους πληρώνεις φόρους.

Αν όντως έχεις αρχίδια απαρνήσου ιθαγένεια, επέστρεψε το διαβατήριο και ζήσε όπου κι όπως θες. Αν δεν πράξεις τοιουτοτρόπως, απλώς είσαι ένας κλεφτάκος των 740€.

• Like 7

Όχι ρε φίλε. Δεν θα συνεχίσω να πληρώνω άδικα μέτρα. Δεν γίνεται εγώ (όπου εγώ βάλε και ΑΠΕΙΡΟΥΣ μισθωτους) να πληρώνω φορολογίες, έμμεσες και άμεσες επιβαρύνσεις και άλλοι να εχουν φοροαπαλλαγές και φοροελαφρύνσεις. Άλλοι που επανειλημμένως με έχουν κλέψει μη δίνοντας μου μέρη μισθου, επιδόματα ένσημα κλπ. Το επιχειρείν στα καλύτερά του. Δεν θελω να αναλύσω αυτό ομως.

Πόσταρα εδώ για να μου πει καποιος αν ξέρει και αν θελει τι παιζει. Φυσικά θα υπήρχαν οι ΗΘΙΚΑ ΑΜΕΜΠΤΟΙ να με πουν γύφτο. Δικαιω μά τους να εκφράσουν την άποψή τους, δικαίωμά μου να τους γράψω ΣΤΑ @@ ΜΟΥ. 

Μερικοί έχετε μπερδέψει τις υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος (και κατ' επέκταση στην κοινωνία) με τον δίσκο στην εκκλησία. Βάλε όποτε έχεις, αν έχεις, όσα θες. Γι' αυτό οι παροχές στην Μotherland έρχονται με τον ίδιο τρόπο.  Αλλά δεν θα ανοίξω τέτοια συζήτηση, γιατί θα βρεθώ μόνος μου μεταξύ μονάχων απέναντι σε μια σάπια εγωιστική ιδεολογία. Και το δικαίωμά μου να αποκαλώ γύφτους αυτούς που βαράνε κανόνι και την κάνουν ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ πριν φύγω. Κι έχω κι ένα μπράβο που γύρισα να διορθώσω μια στο ταμείο της εφορίας που έκανε λάθος και μου ζήτησε λιγότερα απ' όσα έγραφε το παραστατικό. Η διαφορά μας είναι πως εσύ με λες μαλάκα μέχρι να γίνεις αυτός ο υπάλληλος, ενώ εγώ το πρώτο που σκέφτομαι είναι πως ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ αυτός ο υπάλληλος.

Το να λες πως με έχεις γραμμένο στ' αρχιδια σου είναι πλεονασμός. Είναι προφανές.

• Like 5

Μερικοί έχετε μπερδέψει τις υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος (και κατ' επέκταση στην κοινωνία) με τον δίσκο στην εκκλησία. Βάλε όποτε έχεις, αν έχεις, όσα θες. Γι' αυτό οι παροχές στην Μotherland έρχονται με τον ίδιο τρόπο.  Αλλά δεν θα ανοίξω τέτοια συζήτηση, γιατί θα βρεθώ μόνος μου μεταξύ μονάχων απέναντι σε μια σάπια εγωιστική ιδεολογία. Και το δικαίωμά μου να αποκαλώ γύφτους αυτούς που βαράνε κανόνι και την κάνουν ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ πριν φύγω. Κι έχω κι ένα μπράβο που γύρισα να διορθώσω μια στο ταμείο της εφορίας που έκανε λάθος και μου ζήτησε λιγότερα απ' όσα έγραφε το παραστατικό. Η διαφορά μας είναι πως εσύ με λες μαλάκα μέχρι να γίνεις αυτός ο υπάλληλος, ενώ εγώ το πρώτο που σκέφτομαι είναι πως ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ αυτός ο υπάλληλος.

Το να λες πως με έχεις γραμμένο στ' αρχιδια σου είναι πλεονασμός. Είναι προφανές.

Μπράβο ρε, 'σ' ωραίαος!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...