Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε οπωσδήποτε αναφορά και συμβουλέψου έναν νομικό. Ακόμα, στην αναφορά σου γράψε ότι θα αλλάξεις εταιρεία, και πράξε αναλόγως (να μη νομίζουν πως ότι λες είναι λογια του αέρα)

Η μαλακία είναι ότι ο αδερφός μου ψιλοηρέμησε από το περιστατικό οπότε μάλλον εκείνος δε θα κάνει κάτι. Εγώ όμως δε μπορώ να το αφήσω έτσι το θέμα. Με ενόχλησε διότι στην εν λόγω εταιρία έχουμε δύο γραμμές τηλέφωνο+ίντερνετ και από Οκτώβρη θα μπουν και τα ανάλογα πακέτα με τηλεόραση, οπότε για τα χρήματα που λαμβάνουν από μέρους μου, θέλω τουλάχιστον να με σέβονται, ειδικά από τη στιγμή που πληρώνονται πάντα στην ώρα τους και όχι να σε ειρωνεύονται όταν τους λες ότι "είσαι υπάλληλος αδερφέ, και ως καταναλωτής απαιτώ τουλάχιστον το στοιχειώδη σεβασμό απέναντι μου".

Αφού τον άφησες να φύγει απ' το σπίτι σου περπατώντας κι όχι με φορείο,άστο να πάει.

Οτιδήποτε θα πας να του κάνεις εκ των υστέρων,θα βρεις το μπελά σου.

Έπρεπε να τούχεις φυτέψει ένα μπουκέτο στη μούρη και με το που τον παίρνουν τα αίματα,μια κλωτσιά στα @@.

Μετά του κάνεις μήνυση για "εξύβριση έργω" (μιά δεκαπεντάμηνη με το καλημέρα σας,ιδίως άμα πετύχεις θυληκιά έδρα...) για παρενόχληση της μητέρας σου.

Ευτυχώς που δεν εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα, αν και με τη στάση του κύριου παρά τρίχα γλιτώσαμε από τέτοιο σκηνικό.

Δηλαδή επειδή ο κύριος βαριόταν να εκτελέσει τα καθήκοντα του και πήγε να μας βγάλει "κουφούς" αφού, σύμφωνα με εκείνον, μόνο εμείς διακρίναμε το πρόβλημα στο τηλέφωνο, θα μας βγουν και από πάνω;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έστω τρύπες σε παλιά ξύλινη κάσα πόρτας. Υπάρχει τρόπος να μπαλωθούν, κάτι σαν στοκάρισμα τοίχου ξερωγω και βάψιμο από πάνω;

Τρύπες από βίδες.

Τέτοιο θες.

Δημοσ.

Έστω τρύπες σε παλιά ξύλινη κάσα πόρτας. Υπάρχει τρόπος να μπαλωθούν, κάτι σαν στοκάρισμα τοίχου ξερωγω και βάψιμο από πάνω;

Τρύπες από βίδες.

ξυλοστοκος [αλλα να μην ειναι νερου]

&

μια μικρη σπατουλα. ΜΙΚΡΗ

• Like 1
Δημοσ.

Το πολυ πολυ να με περασουν για "γυφτο" :P

Έχει ακόμα ένα parking ανοιχτό, όπου και εκεί είναι δωρεάν για κάποιο χρονικό διάστημα (20 ή 30 λεπτά), αλλά είναι και το βενζινάδικο, όπου μπορείς να πας να το αφήσεις με τρόπο.

Δημοσ.

Τρύπες από βίδες.

Κυκλοφορεί ξυλόστοκος σε βαζάκια με το (περίπου...) χρώμα της κάσας.Μετά ελαφρύ τρίψιμο από πάνω να λειανθεί και πέρασμα βερνίκι.

Δημοσ.

Κυκλοφορεί ξυλόστοκος σε βαζάκια με το (περίπου...) χρώμα της κάσας.Μετά ελαφρύ τρίψιμο από πάνω να λειανθεί και πέρασμα βερνίκι.

Έκτακτα, περίπου άσπρο θα βρω σίγουρα. Μπορώ λοιπόν να ξεκινήσω να τρυπάω άνετα.

Δημοσ.

Έκτακτα, περίπου άσπρο θα βρω σίγουρα. Μπορώ λοιπόν να ξεκινήσω να τρυπάω άνετα.

Εεεεεε,σιγά μην τη κάνεις και γραβιέρα...

Λάβε υπ' όψιν σου τη διαφορά των υλικών σχετικά με την υγρασία/θερμοκρασία/συνθήκες περιβάλλοντος,γιατί άλλη η ανοχή/αντοχή σε καταπονήσεις του στόκου και άλλη η του ξύλου.

Αν το παραγαμήσεις με τις τρύπες,θα φανούν κρακελαρίσματα παντού.....

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, πώς έχει η κατάσταση.

Ήρθαν σήμερα τεχνικοί από τον "μεγαλυτεροπαροχοτηλεπικοινωνιων" (δε λέω όνομα για γνωστούς λόγους, όχι διαφήμισης, αλλά μη μπλέξουμε κιόλας) για δεύτερη φορά οι ίδιοι υπάλληλοι να διορθώσουν το πρόβλημα μου το οποίο υποτίθεται είχαν διορθώσει τη πρώτη φορά.

Να μη τα πολυλογώ έλεγε ο ένας στη μάνα μου προκειμένου μάλλον τα παλικάρια βιάζονταν και ήθελαν να την κάνουν "μα δείτε, δεν ακούγεται κάτι" και εκείνη να λέει "ακούγεται". Λέει και στον αδερφό μου να δοκιμάσει(η μάνα μου ε, όχι ο τεχνικός), και αυτός όντως διαπίστωσε βλάβη. Ο ένας κύριος λοιπόν, ο άλλος φέρθηκε σχετικά εντάξει, αφού λέει ο αδερφός μου "όντως, υπάρχει ακόμη πρόβλημα", εντελώς ήρεμα, του απαντά "ίδιος η μάνα σου". Δε το συνέχισε ο αδερφός μου, αλλά παρ'όλα αυτά συνέχισε τις ειρωνίες. Κάποια στιγμή, δεν άντεξε, και ξεκίνησε καυγάς. Του ζητούσε απλά το όνομα του και ο υπάλληλος δεν απαντούσε αλλά το μόνο που έκανε ήταν να λέει με στυλάκι "γιατί, θα σε φοβηθώ;" και να συνεχίζει να του μιλάει στον ενικό ενώ ο αδερφός μου του το απαγόρεψε. Ο δεύτερος υπάλληλος, θα μπορούσα να πω ότι προσπαθούσε να καλύψει τον βοηθό του λέγοντας "εμένα με λένε τάδε"(λέγοντας βέβαια μόνο το μικρό του) αφήστε ρε παιδιά να περάσει το θέμα, σταματήστε". Μη τα πολυλογώ, προς το τέλος, του λέει ειρωνικά "έλα αύριο από τα κεντρικά, θα είναι και ο διευθυντής μου". Μπαίνει στο αμάξι και μη τον είδατε, ενώ μάλιστα μου φάνηκε ότι παίχτηκε χριστοπαναγίτσα φεύγοντας, καθώς το "περίμενα" και κοιτούσα επίτηδες τον καθρέφτη του αυτοκινήτου. Το μόνο που έχω είναι η πινακίδα. Πέρα από αναφορά στα κεντρικά, μπορώ να κάνω οτιδήποτε άλλο;

Και κάτι το οποίο με ενόχλησε. Ενώ η μάνα μου μιλούσε με τον έναν υπάλληλο έξω, τον άλλον τον είδα να μπαίνει σπίτι χωρίς λόγο και να κοιτάει. Με το που με είδε, την έκανε.

Σορρυ τωρα το ειδα.

Λοιπον κανεις δημοσια ρεζιλι την οποια εταιρεια με ονομα εταιρειας και πολη στην οποια συνεβει αυτο, και πας α) στο καταστημα της περιοχης σου και β) τηλεφωνο στα κεντρικα και απαιτεις το ονομα του τεχνικου στον οποιο κανεις καταγγελια καθως επισης και στην εταιρεια την οποια και αλλαζεις.

Αυτα.

Μην φοβηθεις να δημοσιευσεις ποια ειναι η εταιρεια. Εφοσον πεις αληθεια και οχι ψεμματα δεν μπορουν να σε κατηγορησουν για δυσφημηση.

Δημοσ.

Εεεεεε,σιγά μην τη κάνεις και γραβιέρα...

Λάβε υπ' όψιν σου τη διαφορά των υλικών σχετικά με την υγρασία/θερμοκρασία/συνθήκες περιβάλλοντος,γιατί άλλη η ανοχή/αντοχή σε καταπονήσεις του στόκου και άλλη η του ξύλου.

Αν το παραγαμήσεις με τις τρύπες,θα φανούν κρακελαρίσματα παντού.....

Όχι, εντάξει, 3 τρύπες διαμέτρου ~4mm σε κάθε πλευρά της κάσας είναι, απλά ήθελα να ξέρω αν θα μπορέσω να το μπαλώσω αν χρειαστεί αργότερα.

Δημοσ.

Για να γίνει σωστά το στοκάρισμα, ΠΡΩΤΑ τρίψιμο (180-220) να μην πηδάει η σπάτουλα. μετά ξανά τρίψιμο (πιο ψιλό γυαλόχαρτο για φινίρισμα) βέβαια. Γενικώς πριν από βάψιμο, στοκάρισμα, και ανάμεσα στα 1α-2α χέρια τρίψιμο.

Δημοσ.

Για κάτι σαν TRX, αλλά τελικά βρήκα καλό σιδερά και θα τρυπήσω τοίχο, οπου γνωρίζω καλά την διαδικασία επιδιόρθωσης, όλα κομπλέ.

Δημοσ.

για την μεταβιβαση μηχανακιου θα πρεπει να υπαρχουν φορολογικες ενημεροτητες?

thanks

Πέρισυ πούλησα τη μηχανή μου και δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο. Αν φέτος έχουν αλλάξει τα πράγματα, δεν γνωρίζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...