cthulhucarbide Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Θα κάνω μια αναγνωρηστική. _____________________________ Την έκανα, θα ξέρουμε σε καμιά ώρα _________________________________ 4,10 πμ και δεν έπαθα τίποτα. Πληροφοριακά απλώς Επεξ/σία 24 Απριλίου 2013 από cthulhucarbide 3
mary Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Κάποιο πρόγραμμα για να τραβαω βιντεο οτι κανω στην επιφανεια εργασιας του υπολογιστη εκτός απο το CamStudiο;;;
Gtr34 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Κάποιο πρόγραμμα για να τραβαω βιντεο οτι κανω στην επιφανεια εργασιας του υπολογιστη εκτός απο το CamStudiο;;; Site: http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-Screen-Video-Recorder.htm">Free screen video recorder πρόσεξε μην κάνεις εγκατάσταση την σαβούρα toolbars κ.τ.λ
άδικος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Και αν δεν σε απασχολεί η τιμή: Camtasia Studio
mary Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 χεχε..Για δωρεάν ή εστω για δοκιμαστικό θέλω. Για καμια βδομαδα να κανω τη δουλειά μου και μετα δε νομιζω να το κρατησω...
Fu Manchu Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 μπορεί να είναι και χαζη η απορία... στο linkedin όταν κάνεις αναζητηση jobs και στο πεδίο experience έχει την επιλογή "not applicable" τι ακριβώς σημαίνει; Οτι δεν μπορείς να κάνεις αίτηση ή σημαίνει κάτι άλλο; Ευχαριστώ...
giorgos147 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Λοιπόν, πώς έχει η κατάσταση.Ήρθαν σήμερα τεχνικοί από τον "μεγαλυτεροπαροχοτηλεπικοινωνιων" (δε λέω όνομα για γνωστούς λόγους, όχι διαφήμισης, αλλά μη μπλέξουμε κιόλας) για δεύτερη φορά οι ίδιοι υπάλληλοι να διορθώσουν το πρόβλημα μου το οποίο υποτίθεται είχαν διορθώσει τη πρώτη φορά.Να μη τα πολυλογώ έλεγε ο ένας στη μάνα μου προκειμένου μάλλον τα παλικάρια βιάζονταν και ήθελαν να την κάνουν "μα δείτε, δεν ακούγεται κάτι" και εκείνη να λέει "ακούγεται". Λέει και στον αδερφό μου να δοκιμάσει(η μάνα μου ε, όχι ο τεχνικός), και αυτός όντως διαπίστωσε βλάβη. Ο ένας κύριος λοιπόν, ο άλλος φέρθηκε σχετικά εντάξει, αφού λέει ο αδερφός μου "όντως, υπάρχει ακόμη πρόβλημα", εντελώς ήρεμα, του απαντά "ίδιος η μάνα σου". Δε το συνέχισε ο αδερφός μου, αλλά παρ'όλα αυτά συνέχισε τις ειρωνίες. Κάποια στιγμή, δεν άντεξε, και ξεκίνησε καυγάς. Του ζητούσε απλά το όνομα του και ο υπάλληλος δεν απαντούσε αλλά το μόνο που έκανε ήταν να λέει με στυλάκι "γιατί, θα σε φοβηθώ;" και να συνεχίζει να του μιλάει στον ενικό ενώ ο αδερφός μου του το απαγόρεψε. Ο δεύτερος υπάλληλος, θα μπορούσα να πω ότι προσπαθούσε να καλύψει τον βοηθό του λέγοντας "εμένα με λένε τάδε"(λέγοντας βέβαια μόνο το μικρό του) αφήστε ρε παιδιά να περάσει το θέμα, σταματήστε". Μη τα πολυλογώ, προς το τέλος, του λέει ειρωνικά "έλα αύριο από τα κεντρικά, θα είναι και ο διευθυντής μου". Μπαίνει στο αμάξι και μη τον είδατε, ενώ μάλιστα μου φάνηκε ότι παίχτηκε χριστοπαναγίτσα φεύγοντας, καθώς το "περίμενα" και κοιτούσα επίτηδες τον καθρέφτη του αυτοκινήτου. Το μόνο που έχω είναι η πινακίδα. Πέρα από αναφορά στα κεντρικά, μπορώ να κάνω οτιδήποτε άλλο;Και κάτι το οποίο με ενόχλησε. Ενώ η μάνα μου μιλούσε με τον έναν υπάλληλο έξω, τον άλλον τον είδα να μπαίνει σπίτι χωρίς λόγο και να κοιτάει. Με το που με είδε, την έκανε.
eSATA Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Πατάτα στην εξάτμιση edit: Πάντως νόμιμα δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα.
giorgos147 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 edit: Πάντως νόμιμα δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα. Είμαστε καλά; Με ειρωνευόταν, δε μου έλεγε καν το όνομα του, χρησιμοποιούσε την όποια του εξουσία και κλίκες ("έλα αύριο στο γραφείο, θα είναι και ο διευθυντής" κ.λπ.) εναντίον μου και δε μπορώ να του κάνω τίποτα; Για αυτό έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει. Γιατί παιδιά που αξίζουν είναι άνεργα και κάτι αλήτες σαν αυτόν συνεχίζουν απροβλημάτιστα να "δουλεύουν" τον κόσμο. 1
JohnXarxas Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Κάνε οπωσδήποτε αναφορά και συμβουλέψου έναν νομικό. Ακόμα, στην αναφορά σου γράψε ότι θα αλλάξεις εταιρεία, και πράξε αναλόγως (να μη νομίζουν πως ότι λες είναι λογια του αέρα)
qwertyqwerty Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Λοιπόν, πώς έχει η κατάσταση. Ήρθαν σήμερα τεχνικοί από τον "μεγαλυτεροπαροχοτηλεπικοινωνιων" (δε λέω όνομα για γνωστούς λόγους, όχι διαφήμισης, αλλά μη μπλέξουμε κιόλας) για δεύτερη φορά οι ίδιοι υπάλληλοι να διορθώσουν το πρόβλημα μου το οποίο υποτίθεται είχαν διορθώσει τη πρώτη φορά. Να μη τα πολυλογώ έλεγε ο ένας στη μάνα μου προκειμένου μάλλον τα παλικάρια βιάζονταν και ήθελαν να την κάνουν "μα δείτε, δεν ακούγεται κάτι" και εκείνη να λέει "ακούγεται". Λέει και στον αδερφό μου να δοκιμάσει(η μάνα μου ε, όχι ο τεχνικός), και αυτός όντως διαπίστωσε βλάβη. Ο ένας κύριος λοιπόν, ο άλλος φέρθηκε σχετικά εντάξει, αφού λέει ο αδερφός μου "όντως, υπάρχει ακόμη πρόβλημα", εντελώς ήρεμα, του απαντά "ίδιος η μάνα σου". Δε το συνέχισε ο αδερφός μου, αλλά παρ'όλα αυτά συνέχισε τις ειρωνίες. Κάποια στιγμή, δεν άντεξε, και ξεκίνησε καυγάς. Του ζητούσε απλά το όνομα του και ο υπάλληλος δεν απαντούσε αλλά το μόνο που έκανε ήταν να λέει με στυλάκι "γιατί, θα σε φοβηθώ;" και να συνεχίζει να του μιλάει στον ενικό ενώ ο αδερφός μου του το απαγόρεψε. Ο δεύτερος υπάλληλος, θα μπορούσα να πω ότι προσπαθούσε να καλύψει τον βοηθό του λέγοντας "εμένα με λένε τάδε"(λέγοντας βέβαια μόνο το μικρό του) αφήστε ρε παιδιά να περάσει το θέμα, σταματήστε". Μη τα πολυλογώ, προς το τέλος, του λέει ειρωνικά "έλα αύριο από τα κεντρικά, θα είναι και ο διευθυντής μου". Μπαίνει στο αμάξι και μη τον είδατε, ενώ μάλιστα μου φάνηκε ότι παίχτηκε χριστοπαναγίτσα φεύγοντας, καθώς το "περίμενα" και κοιτούσα επίτηδες τον καθρέφτη του αυτοκινήτου. Το μόνο που έχω είναι η πινακίδα. Πέρα από αναφορά στα κεντρικά, μπορώ να κάνω οτιδήποτε άλλο; Και κάτι το οποίο με ενόχλησε. Ενώ η μάνα μου μιλούσε με τον έναν υπάλληλο έξω, τον άλλον τον είδα να μπαίνει σπίτι χωρίς λόγο και να κοιτάει. Με το που με είδε, την έκανε. Αφού τον άφησες να φύγει απ' το σπίτι σου περπατώντας κι όχι με φορείο,άστο να πάει. Οτιδήποτε θα πας να του κάνεις εκ των υστέρων,θα βρεις το μπελά σου. Έπρεπε να τούχεις φυτέψει ένα μπουκέτο στη μούρη και με το που τον παίρνουν τα αίματα,μια κλωτσιά στα @@. Μετά του κάνεις μήνυση για "εξύβριση έργω" (μιά δεκαπεντάμηνη με το καλημέρα σας,ιδίως άμα πετύχεις θυληκιά έδρα...) για παρενόχληση της μητέρας σου.
mouxaxa Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 θα πρότεινα να την πετάξεις. όταν την αγοράζεις, είναι σε κενό αέρος και δεν έχει πρόβλημα να είναι και εκτός ψυγείου. Εάν την έχεις ανοίξει όμως πρώτα, καλύτερα πέτα τη γιατί έχει πολύυυυυυυυυυυυ αυγό... Όπως επίσης έχει και αρκετάααα χαμηλό pH που δύσκολα έως αδύνατα θα αναπτυχθούν παθογόνοι.
viper2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 τι ξυλεια χρησιμοποιουμε για εξωτερικους χωρους? thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις