Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Word 2010.

Εχει μια περιεργη επιλογη Paste κατα την οποια μου δινει διαφορες επιλογες πατωντας δεξι κλικ (τυπου αν θελω να κρατησω την αρχικη μορφοποιηση, merge της μορφοποιησης κλπ).

Λογω αυτου (εικαζω), δε λειτουργει το CTRL + V.  Υπαρχει καποιος τροπος να ενεργοποιηθει αυτη η συντομευση οπως ηταν παλιοτερα γιατι μου εχουν σπασει πραγματικα τα νευρα?

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Word 2010.

Εχει μια περιεργη επιλογη Paste κατα την οποια μου δινει διαφορες επιλογες πατωντας δεξι κλικ (τυπου αν θελω να κρατησω την αρχικη μορφοποιηση, merge της μορφοποιησης κλπ).

Λογω αυτου (εικαζω), δε λειτουργει το CTRL + V.  Υπαρχει καποιος τροπος να ενεργοποιηθει αυτη η συντομευση οπως ηταν παλιοτερα γιατι μου εχουν σπασει πραγματικα τα νευρα?

Ευχαριστω

Ρίξε μια ματιά Link.png Site: http://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_2010-word/ctrl-cv-dont-work-in-word-2010/0c485893-36d4-4981-99ec-6ac530d673ea">εδώ κάποιος έχει προτείνει μια λύση

• Like 1

Ψαχνω το ονομα μιας μαρκας ρουχων που βλεπω συνεχεια..

Το μπλουζακι του ραπτοπουλου..

Το μπλουζάκι του Ραπτόπουλου είναι Under Armour. Περισσότερα εδώ.

• Moderators

Ρίξε μια ματιά Link.png Site: http://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_2010-word/ctrl-cv-dont-work-in-word-2010/0c485893-36d4-4981-99ec-6ac530d673ea">εδώ κάποιος έχει προτείνει μια λύση

Και η λυση αυτη λειτουργησε :)

Ευχαριστω

Ξέχασα την μαγιονέζα ~16 ώρες έξω από το ψυγείο. Να την βάλω πάλι μέσα ή θέλει σούτο; :ph34r: Και ήταν και γεμάτη...

Μην την φοβασαι. Βάλτην πάλι μέσα. Έτσι κι αλλιώς από το ράφι την αγόρασες όχι από το ψυγείο.

Αν βέβαια καταλάβεις διαφορά στην γεύση της και δεν σ' αρέσει πέταμα.

Σωστό και αυτό, δεν μου πήγε το μυαλό. Θενκς

θα πρότεινα να την πετάξεις. όταν την αγοράζεις, είναι σε κενό αέρος και δεν έχει πρόβλημα να είναι και εκτός ψυγείου. Εάν την έχεις ανοίξει όμως πρώτα, καλύτερα πέτα τη γιατί έχει πολύυυυυυυυυυυυ αυγό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...