Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγαζιά που να πουλάνε comics (iron man ψάχνω σε περίπτωση που κάποιος ξέρει κάποιο μαγαζί που να έχει ποικιλία στο συγκεκριμένο) στη Θεσσαλονίκη? Να είναι και σχετικά σε "κανονικές" τιμές.

Thanks in advance :)

http://www.comicscave.gr/shop/contact.php Δες στην σπηλιά των κομιξ, τιμές δεν ξέρω να σου πω αν ειναι καλές ή οχι!
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να βρω αριθμό/μηνύματα κτλ που έχουν διαγραφεί από τη sim; Αν ναι, πώς; Αν όχι, να βρω τον αριθμό κάποιου με κάποιο τρόπο; Κινητό.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πόσο πάει ν'αλλάξεις το τζάμι σε swatch?

Eίτε σε μαγαζί swatch, είτε σε άλλο ρολογάδικο κι ας μην μπει απαραίτητα 'αυθεντικό' swatch τζαμάκι.

Εάν στο συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να αλλαχτεί το τζαμάκι τότε απευθύνσου σε κάποιο μαγαζί που τα πουλάει και θα το στείλει αντιπροσωπεία για αλλαγή. Εγώ για το δικό μου είχα ρωτήσει σε ένα στην ερμού και μου είπαν 30ευρώ. Βέβαια ρώτησα και σε έναν άλλον και μου είπε οτι δεν χρειάζεται αντικατάσταση και πως αυτό που είχα στο τζαμάκι ήταν χαρακιά και μπορούσαν να μου το γυαλίσουν για 5 ευρω αν θυμάμαι καλά. 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ, mouxaxa. Το σίγουρο είναι ότι δεν την γλυτώνει μόνο με γυάλισμα γιατί πέρα από επιφανειακές γρατζουνιές, έχει δύο βαθειά ραγίσματα. Τώρα, αν δεν αλλάζει καν το τζάμι στο συγκεκριμένο μοντέλο, δεν ξέρω, ίδωμεν. (edit: απ'ότι διαβάζω πάντως σ'ενα φόρουμ, λένε ότι στα irony chrono, αλλάζει).

Δημοσ.

Πού θα μπορούσα να βρω φύλο μολύβδου; Θεσσαλονίκη είμαι. Ή, σε τι είδους μαγαζιά να ψάξω;

Επίσης, υπάρχει κάτι εναλλακτικό του φύλου μολύβδου για να "θωρακίσεις" ένα νταλαβέρι που επηρεάζεται  από ηλεκτρομαγνητική ή δεν ξέρω τι άλλη ακτινοβολία;

Δημοσ.

Πού θα μπορούσα να βρω φύλο μολύβδου; Θεσσαλονίκη είμαι. Ή, σε τι είδους μαγαζιά να ψάξω;

Επίσης, υπάρχει κάτι εναλλακτικό του φύλου μολύβδου για να "θωρακίσεις" ένα νταλαβέρι που επηρεάζεται  από ηλεκτρομαγνητική ή δεν ξέρω τι άλλη ακτινοβολία;

Σε μαγαζιά σχετικά με μονώσεις , υδραυλικά  , κατασκευές στεγών λογικά θα βρεις

• Like 1
Δημοσ.

Όλα τα μεταλλικά κουτιά.

faraday cube

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ένα router εδώ και χρόοοοονια από τον οτέ. Τι πρέπει να προσέξω σε ένα wireless ?

530baa1back.JPG

timetravel

in other news

να ειναι τουλαχιστον 300mbps το wireless και 1000 mbps το lan

Δημοσ.

να ειναι τουλαχιστον 300mbps το wireless και 1000 mbps το lan

lol αν αυτά είναι τουλάχιστο, πόσο είναι το νορμάλ;  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...