Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^ Διάστιχο ψάχνεις.

Να μικρύνουν τα κενά ανάμεσα στις λέξεις και να μεγαλώσει λίγο η γραμματοσειρά.Ποιό απλά δεν μπορώ να το περιγράψω.

Δημοσ.

Να μικρύνουν τα κενά ανάμεσα στις λέξεις και να μεγαλώσει λίγο η γραμματοσειρά.Ποιό απλά δεν μπορώ να το περιγράψω.

δεξί κλικ> γραμματοσειρά > για προχωρημένους > have fun?

Δημοσ.

δεξί κλικ> γραμματοσειρά > για προχωρημένους > have fun?

Πέρα απ' την αλλαγή της γραμματοσειράς,θέλω να αλλάξω και το διάκενο μεταξύ των προτάσεων.

Δημοσ.

Πέρα απ' την αλλαγή της γραμματοσειράς,θέλω να αλλάξω και το διάκενο μεταξύ των προτάσεων.

διαστιχο 0.5?

επισης 

μετα απο καποια ηλικια χρειαζονται αυτοι που το διαβαζουν ΔΙΠΛΟ διαστιχο. Ειδικα στην ακαδημαϊκή κοινότητα...

Δημοσ.

διαστιχο 0.5?

επισης 

μετα απο καποια ηλικια χρειαζονται αυτοι που το διαβαζουν ΔΙΠΛΟ διαστιχο. Ειδικα στην ακαδημαϊκή κοινότητα...

geladeros.jpg

Για πες.

Δημοσ.

Νομίζω δεν κατάλαβες. Πάτα εκεί που λέει Paragraph. Έχει το διάστιχο, δεν ξέρω πώς το λένε στ' Αγγλικά.

Δημοσ.

Νομίζω δεν κατάλαβες. Πάτα εκεί που λέει Paragraph. Έχει το διάστιχο, δεν ξέρω πώς το λένε στ' Αγγλικά.

Κάτι αχνοφαίνεται στον ορίζοντα.Θα βγάλουμε δεύτερη έκδοση,βελτιωμένη λέμε :P

Η πρώτη ήταν 70 αντίτυπα,τα είκοσι για το signing.lol

Μου θυμίζω τον Λούκυ Λουκ,όταν είχε μιά αποστολή και μεταμφιέστηκε σε κοπαδάρχη,όλοι χοντροί κι αυτός τσίρος,σαν τη μυίγα στο γάλα ήτανε...όλο του το κοπάδι μιά κάτισχνη αγελάδα!

10Q

Δημοσ.

Και η αφελής ερώτηση της ημέρας...

...στις λαϊκές κόβουν αποδείξεις ?!

Είναι υποχρεωμένοι να κόβουν. Αν δεν σου δίνουν, ζήτα την.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πόσο πάει ν'αλλάξεις το τζάμι σε swatch?

Eίτε σε μαγαζί swatch, είτε σε άλλο ρολογάδικο κι ας μην μπει απαραίτητα 'αυθεντικό' swatch τζαμάκι.

Δημοσ.

Μαγαζιά που να πουλάνε comics (iron man ψάχνω σε περίπτωση που κάποιος ξέρει κάποιο μαγαζί που να έχει ποικιλία στο συγκεκριμένο) στη Θεσσαλονίκη? Να είναι και σχετικά σε "κανονικές" τιμές.

Thanks in advance :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...