revolver1990 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Υπάρχει κάποιο software που να κάνει σωστό formating σε κώδικα c? Αν δεν υπάρχει έστω κάποιο pdf ή site με οδηγίες? Ο κώδικας μου απλά δεν διαβάζεται
barca10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Υπάρχει κάποιο software που να κάνει σωστό formating σε κώδικα c? Αν δεν υπάρχει έστω κάποιο pdf ή site με οδηγίες? Ο κώδικας μου απλά δεν διαβάζεται Στοίχιση, κενά και τέτοια εννοείς;Που γράφεις κώδικα; Αν θυμάμαι καλά το NetBeans και το eclipse έχουν επιλογή για αυτήν την δουλειά. Νομίζω η συντόμευση είναι ctl + shift + F.
JohnXarxas Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 ρώτηση: σε windows 8 έκανα την εξυπνάδα να απεγκαταστήσω το music, το videos και το images απο το metro UI.Τα αρχεια μου τα ανοιγω κανονικα, το προβλημα ειναι οτι μ βγαζει παραθυρα σφάλματος όταν αποθηκεύω εικόνες και δν μπορω να χρησημοποιήσω σωτά εφαρμογές σχετικές με τη μουσική απο το app store. τι κάνω;
revolver1990 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Στοίχιση, κενά και τέτοια εννοείς; Που γράφεις κώδικα; Αν θυμάμαι καλά το NetBeans και το eclipse έχουν επιλογή για αυτήν την δουλειά. Νομίζω η συντόμευση είναι ctl + shift + F. Ναι αυτό εννοώ.Γράφω σε devc++ αλλά δεν μου βγάζει την σωστή στοίχιση
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 ρώτηση: σε windows 8 έκανα την εξυπνάδα να απεγκαταστήσω το music, το videos και το images απο το metro UI. Τα αρχεια μου τα ανοιγω κανονικα, το προβλημα ειναι οτι μ βγαζει παραθυρα σφάλματος όταν αποθηκεύω εικόνες και δν μπορω να χρησημοποιήσω σωτά εφαρμογές σχετικές με τη μουσική απο το app store. τι κάνω; Κατι αλλο παιζει κι εγω τα εχω ξηλωσει αυτα και δεν εχω κανενα προβλημα.. Ρωτα εδω http://www.insomnia.gr/topic/419860-official-windows-8-tech-support-thread/
Gtr34 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 ρώτηση: σε windows 8 έκανα την εξυπνάδα να απεγκαταστήσω το music, το videos και το images απο το metro UI. Τα αρχεια μου τα ανοιγω κανονικα, το προβλημα ειναι οτι μ βγαζει παραθυρα σφάλματος όταν αποθηκεύω εικόνες και δν μπορω να χρησημοποιήσω σωτά εφαρμογές σχετικές με τη μουσική απο το app store. τι κάνω; Πιθανόν επειδή τις έκανες uninstall η θα ορίσεις να ανοίγουν τα αρχεία με κάποιο άλλο πρόγραμμα η θα ξανακάνεις install τις εφαρμογές και αν δεν τις θέλεις στο metro να της κάνεις unpin
qwertyqwerty Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Γίνεται με τη μία να αλλάξει κείμενο 340 σελίδων,δηλαδή να μικρύνουν τα κενά ανάμεσα στις προτάσεις και να μεγαλώσει λίγο η γραμματοσειρά;(word 2007)
YiN Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Τσέκαρα google maps αλλά για να σιγουρευτώ ότι το 'χω: Από ποτάμι για να βγω Λένορμαν βγαίνω από την έξοδο Περιστερίου και κάνω αριστερά; Γνωρίζει κανείς;
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Τσέκαρα google maps αλλά για να σιγουρευτώ ότι το 'χω: Από ποτάμι για να βγω Λένορμαν βγαίνω από την έξοδο Περιστερίου και κάνω αριστερά; Γνωρίζει κανείς; Ναι, στριβεις αριστερα απο τη δευτερη εξοδο Περιστεριου και εισαι Λενορμαν. Στη δευτερη. Εχει πανω απο μια. Επισης, ασε το google maps. Πλοηγος ftw 1
YiN Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ναι, στριβεις αριστερα απο τη δευτερη εξοδο Περιστεριου και εισαι Λενορμαν. Στη δευτερη. Εχει πανω απο μια. Επισης, ασε το google maps. Πλοηγος ftw Μερσί. Κατά πάσα πιθανότητα με έσωσες από πολλαπλούς κύκλους χωρίς τροφή και νερό σε περιοχή που αν με αφήσεις χωρίς gps ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ. Επίσης κάτσε τι αριστερά στη δεύτερη, κατεβαίνω το ποτάμι, βγαίνω δεξιά, non? 1
kalogeros Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ναι αυτό εννοώ.Γράφω σε devc++ αλλά δεν μου βγάζει την σωστή στοίχιση Το devc++ κάνει εντελώς ηλίθια στοίχιση. Βρες κάποιο άλλο πρόγραμμα να κάνεις τη δουλειά σου.
barca10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ναι αυτό εννοώ.Γράφω σε devc++ αλλά δεν μου βγάζει την σωστή στοίχιση Το Devc++ αν θυμάμαι καλά το είχα χρησιμοποιήσει στο πρώτο εξάμηνο στην σχολή μου. Δυστυχώς δεν εχει τέτοια επιλογή. Γράψε τον κώδικα σου σε eclipse, είναι αρκετά καλυτερο και πιο εύχρηστο.
qwertyqwerty Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Γίνεται με τη μία να αλλάξει κείμενο 340 σελίδων,δηλαδή να μικρύνουν τα κενά ανάμεσα στις προτάσεις και να μεγαλώσει λίγο η γραμματοσειρά;(word 2007)Να σας ενοχλήσω λίγο ακόμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις