viper2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ Viper. Μου φαίνεται μέσα στο καλοκαίρι θα φέρω κανέναν να μου το ανεβάσει από το μπαλκόνι επειδή μόνος δε παλεύεται με τη καμία. Άσε που είναι και σχετικά ασήκωτο. μασιφ? καπιτααλααααα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Λοιπόν, θέλω μαρμαρόκολλα γαμηστερή για μάρμαρο πάχους 4-5 πόντων. Σπασμένο τραπέζι φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Κόλλα στιγμής τζελ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω, θέλω ό,τι πιο γερό παίζει και ας πάρει και 3 μέρες να στεγνώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Αφού είναι σπασμένο διάφορες ρητίνες(πλακιδίων κλπ) ή κόλλες 2 συστατικών δεν θα κάνουν γιατί είναι παχιές και δεν θα πατήσουν σωστά τα κομμάτια. Μάλλον δηλαδή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Πριν χρόνια ένας μάστορης που κόλλησε κάτι μάρμαρα, είχε ένα ματζούνι που λεγόταν "στόκος ΤΕΝΑΧ". Μικρό σιδερένιο κουτάκι + ένα άλλο κόκκινο υλικό σε μικρό σωληνάριο: έβγαζες λίγο από το κουτάκι, ανακάτευες με λίγο κόκκινο, κολλούσες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, θέλω να πάρω αλκαλικό χώμα(ph > 7). Ξέρετε κάποια μάρκα συγκεκριμένη και που μπορώ να βρω? Για Αθήνα ενδιαφέρομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 μερες , εχω δει απο δω και απο κει να φοραει κοσμος κατι μπλουζακια που εχουν πανω ειτε το Γρηγορη ειτε το Σταματη (ναι , αυτους απο τα φαναρια) σαν σταμπα μπροστα η/και πισω... επειδη θελω να κανω ενα δωρο , ξερει κανεις εαν ειναι καποια συγκεκριμενη μαρκα η που μπορουμε να τα βρουμε τελοσπαντων? Θυμασαι αν φορανε και καπελακια? Γρηγορης και Σταματης με καπελακι ειναι κατι σαν trademark του Βερολινου, εχουν τα παντα σε ολα τα τουριστικα μαγαζια του Βερολινου με αυτα τα 2 (εγω ειχα παρει κουπες) Οποτε αν βρει καποιο eshop που να το εχει ή το ψαξεις στο google και το δωσεις για εκτυπωση Το ανθρωπακι λεγεται Ampelmann αν λες αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 μασιφ? καπιτααλααααα... Για αυτό είναι όλα ασήκωτα εδώ μέσα;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Θυμασαι αν φορανε και καπελακια? Γρηγορης και Σταματης με καπελακι ειναι κατι σαν trademark του Βερολινου, εχουν τα παντα σε ολα τα τουριστικα μαγαζια του Βερολινου με αυτα τα 2 (εγω ειχα παρει κουπες) Οποτε αν βρει καποιο eshop που να το εχει ή το ψαξεις στο google και το δωσεις για εκτυπωση Το ανθρωπακι λεγεται Ampelmann αν λες αυτο ααυτο , το εψαξα και γω πριν απο λιγο και το βρηκα... βρηκα και ενα η-καταστημα στη Γερμανια. ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Λοιπόν, θέλω μαρμαρόκολλα γαμηστερή για μάρμαρο πάχους 4-5 πόντων. Σπασμένο τραπέζι φάση. Τράβα στη μαραθώνος εκεί κοντά στο λιντλ και ρώτα για να σου πουν και πως να το κρατήσεις στη θέση του όσο θα στεγνώνει και πως θα καθαρίσεις τα πασαλείματα στην ένωση αν έχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά χρησιμοποιεί κανένας το songbird? Το κατέβασα για μία δοκιμή και βλέπω πως δεν έχει presets για equalizer. Βρήκα ένα addon με presets αλλά σε ποιον φάκελο να τον βάλω; /edit: ok, το βρήκα. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2013 από slygeo87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Πριν χρόνια ένας μάστορης που κόλλησε κάτι μάρμαρα, είχε ένα ματζούνι που λεγόταν "στόκος ΤΕΝΑΧ". Μικρό σιδερένιο κουτάκι + ένα άλλο κόκκινο υλικό σε μικρό σωληνάριο: έβγαζες λίγο από το κουτάκι, ανακάτευες με λίγο κόκκινο, κολλούσες. Tenax μαστίχη και το hardener. Και είσαι ψιλοχοντρο ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 τελικα το rasberry pi B, ειναι αρκετο για αναπαραγωγη media files? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Έχετε ήχο στο ερτHD ? γιατί εδώ και 3 μέρες ενώ έχω εικόνα δεν ακούω τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις