Lucifer Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δεν ορκίζομαι, αλλά νομίζω για αντικαταστάσεις παλαιών ή "κατεστραμμένων" είναι μόνο η ΤΕ. 1
Muchacho Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Euro/Notes-coins/Worn-Notes/default.aspx 1
nicoc89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Και 0 εισόδημα να είχες, φορολογική δήωση πάλι θα έπρεπε να κάνεις, εκτός εάν είσαι προστατευόμενο μέλος. εγώ που είμαι φαντάρος και άνεργος (τελειώνω αρχές του άλλου μήνα) θα πρέπει να κάνω ? θεωρούμε προστατευόμενο μέλος ?
Pintsie Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Έχω καρτοσυμβόλαιο cosmote (25euro πάγιο) και θέλω να το διακόψω γιατί μας έπιασε η κρίση.Δεν ξέρω πότε κλείνω 18 μήνες γιατί έχω χάσει το συμβόλαιο, οπότε δεν ξέρω όρους κτλ.Στο λογαριασμό κάθε μήνα βλέπω ότι έχω μία μικρή έκπτωση στο πάγιο (δεν μου το είχαν πει αυτό όταν κλείσαμε το συμβόλαιο. Δεν ξέρω γιατί). Παίζει να πληρώσω κάτι παραπάνω για να κάνω διακοπή; ή απλά πάω σε ένα κατάστημα και τους λέω από καρτοσυμβόλαιο να μου το ξαναγυρίσουν σε κάρτα;;;
DKNI Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Εφοσον εχεις παρει επιδοτηση είτε σε μορφη συσκευης είτε σε μορφη μηνιαιας εκπτωσης του παγιου οταν υπεγραψες το συμβολαιο, τοτε για να το σπασεις νωριτερα θα πρεπει να καταβαλλεις το αναποσβεστο ποσο της επιδοτησης Υπαρχει πινακας στην πισω πλευρα συμβολαιου με μηνα διακοπης και ποσο πρεπει να δωσεις πισω (18μηνα δεν θυμαμαι, 12μηνα συμβολαια μονο αν το σπασεις 11ο ή 12ο δεν πληρωνεις τιποτα) Εφοσονν δεν εχεις παρει κανενος είδους επιδοτηση, τοτε φυσικα μπορεις να αλλαξεις (αλλα αυτο ειναι σπανιο, να μην εχεις παρει καποια επιδοτηση είτε για συσκευη είτε για εκπτωση παγίων)
Pintsie Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 δεν το έχω το συμβόλαιο για να τσεκάρω. πάντως πέρα από το υπόλοιπο της επιδότησης, δεν πληρώνω και πάγια έτσι;
DKNI Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Οχι. Το μονο που θα σου ζητησουν να πληρωσεις ειναι το αναποσβεστο της επιδοτησης. Υποτιθεται οτι πηρες ενα ποσο επιδοτηση για να δεσμευτεις για 18 μηνες, θα πρεπει με καποιο τροπο να το αποσβεσουν αυτο αν θες να το σπασεις νωριτερα. Αλλη χρεωση δεν υπαρχει λογος να εχεις
giorgos147 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Έχω ένα γραφείο από ξυλουργό.Θέλω να το ανεβάσω στο πατάρι. Μικρή η σκάλα, οπότε μονοκόμματο δεν... Ξεβίδωσα το μισό όμως έμεινα με ένα Γ που αποτελείται από το ένα ενιαίο στήριγμα-πόδι και την επιφάνεια εργασίας. Είναι όμως κολλημένα. Παίζει να τα ξεκολλήσω κάπως χωρίς να κάνω ζημιά; Με θερμανση ξερωγώ; Ώστε να αποφύγω το δύσκολο ανέβασμα από μπαλκόνι στον πάνω όροφο. Έχει βάλει και ένα κιλό κόλλα ο άλλος. Ευχαριστώ πολύ.
panosno1com Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Εκείνο το γαμάτο που δικαιολογούσαν σε προστατευόμενο μέλος 2,7Κ € και το κόστος διαβίωσης ήταν 3Κ €, οπότε όλοι φόρο το μπάλωσαν ή μπα; Αν λες για εκεινο που θα πληρωναν 75 ευρω οι 18χρονοι διχως τιποτα στο ονομα τους [και γενικα οσα παιδια δεν εχουν κατι στο ονομα τους] το μπαλωσαν απ οτι ξερω,θα δηλωνει το τεκνο οτι ειναι προστατευομενο μελος και ο γονεας οτι το τεκνο ειναι προστατευομενο και ετσι δε θα πληρωνει το τεκνο το 75ευρω. Απ οτι καταλαβα δλδ. 1
kuzko21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 μερες , εχω δει απο δω και απο κει να φοραει κοσμος κατι μπλουζακια που εχουν πανω ειτε το Γρηγορη ειτε το Σταματη (ναι , αυτους απο τα φαναρια) σαν σταμπα μπροστα η/και πισω... επειδη θελω να κανω ενα δωρο , ξερει κανεις εαν ειναι καποια συγκεκριμενη μαρκα η που μπορουμε να τα βρουμε τελοσπαντων?
bele Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Γεια σας. Υπαρχει καμια σελιδα ή γενικα καποιος τροπος για να συγκρινω/μετρησω την υπολογιστικη δυναμη αναμεσα σε cpu και gpu?..για παραδειγμα αναμεσα στην gt540m και στον i7 2630 qm του λαπτοπ μου
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Πως να κάνω στο ms word να πατάω tab μπροστά από μια παραγραφο και να αφήνει κενό 1cm? Έκανα διάφορες δοκιμές με κάτι στηλοθέτες(?) αλλά δεν έπιασε
bele Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Πως να κάνω στο ms word να πατάω tab μπροστά από μια παραγραφο και να αφήνει κενό 1cm? Έκανα διάφορες δοκιμές με κάτι στηλοθέτες(?) αλλά δεν έπιασε Πας στο μενου για τους στηλοθετες και στη Θεση στηλοθετων βαζεις 1..δηλαδη 1 εκ, και πατας ορισμος. Ετσι καθε φορα στη αρχη καθε σειρας που θα πατας tab, o κερσορας θα παει ενα εκατοστο προς τα δεξια. 1
viper2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Έχω ένα γραφείο από ξυλουργό.Θέλω να το ανεβάσω στο πατάρι. Μικρή η σκάλα, οπότε μονοκόμματο δεν... Ξεβίδωσα το μισό όμως έμεινα με ένα Γ που αποτελείται από το ένα ενιαίο στήριγμα-πόδι και την επιφάνεια εργασίας. Είναι όμως κολλημένα. Παίζει να τα ξεκολλήσω κάπως χωρίς να κάνω ζημιά; Με θερμανση ξερωγώ; Ώστε να αποφύγω το δύσκολο ανέβασμα από μπαλκόνι στον πάνω όροφο. Έχει βάλει και ένα κιλό κόλλα ο άλλος. Ευχαριστώ πολύ. το πιο πιθανο ειναι να εχει καβιλιες και αττλακολ, οποτε ζημια θα γινει... δωστου να καταλαβει
giorgos147 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 το πιο πιθανο ειναι να εχει καβιλιες και αττλακολ, οποτε ζημια θα γινει... δωστου να καταλαβει Ευχαριστώ Viper. Μου φαίνεται μέσα στο καλοκαίρι θα φέρω κανέναν να μου το ανεβάσει από το μπαλκόνι επειδή μόνος δε παλεύεται με τη καμία. Άσε που είναι και σχετικά ασήκωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις