santana99 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, θέλω να στείλω μια κούτα με μεταφορική από αθήνα -> θεσσαλονίκη. Σε τοπικούς μεταφορείς της περιοχής μου γίνεται δουλειά ή πρέπει να πάω στον κηφισό στα πρακτορεία; btw που είναι αυτά γιατί δεν έχω ιδέα... ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Guys ερωτηση: Το μεγαλυτερο διαστημα του 2012 ημουν ανεργος. Νοεμβρη επιασα δουλεια με καθαρο μισθο 350(ω ναι) ευρω. Δηλαδη για το 2012 εχω εισοδημα μονο Νοεμβρη και Δεκεμβρη. Θα κανω φορολογικη φετος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Guys ερωτηση: Το μεγαλυτερο διαστημα του 2012 ημουν ανεργος. Νοεμβρη επιασα δουλεια με καθαρο μισθο 350(ω ναι) ευρω. Δηλαδη για το 2012 εχω εισοδημα μονο Νοεμβρη και Δεκεμβρη. Θα κανω φορολογικη φετος; Και 0 εισόδημα να είχες, φορολογική δήωση πάλι θα έπρεπε να κάνεις, εκτός εάν είσαι προστατευόμενο μέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 και τα προστατευομενα μελη δε θα κανουν φορολογικη δηλωση απλως θα γραψουν οτι ειναι προστατευομενα μελη; γιατι διαβαζα σε διαφορα σαιτς [news247.gr in.gr κλπ] πως οσοι ειναι πανω απο 18 θα κανουν φορολογικη δηλωση , απλως δε θα πληρωσουν φορο εαν δηλωσουν πως ειναι προστατευομενα μελη ! :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ναι όλοι θα κάνουν από 18+ Αυτό βέβαια μέχρι να ξαν'αλλάξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ναι όλοι θα κάνουν από 18+ Αυτό βέβαια μέχρι να ξαν'αλλάξει... Τι άθλιο και συκοφαντικό υπονοούμενο ήταν αυτό;;;... ...υπονοείς δηλαδή, ότι οι πολιτικοί μας, συνηθίζουν να ανακοινώνουν κάτι και μετά να το παίρνουν πίσω;;;... ...αιδώς, κύριε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ε, όχι και να το πάρουν πίσω! Να ρίξουν και άλλο το όριο ηλικίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 E είσαι άδικος τώρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Εκείνο το γαμάτο που δικαιολογούσαν σε προστατευόμενο μέλος 2,7Κ € και το κόστος διαβίωσης ήταν 3Κ €, οπότε όλοι φόρο το μπάλωσαν ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Όλοι οι άνω των 18 δήλωση. Τα περισσότερα θέματα έχουν λυθεί και αυτοί που πρέπει τα γνωρίζουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ok thanks.Ειχα την εντυπωση πως πρεπει να εχεις εισοδημα ανω των 3000 για να κανεις δηλωση(εννοειται πως δεν εχεις αμαξια,σπιτια,χωραφια κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 δέχεται η τράπεζα να μου αλλάξει χαλασμένα χαρτονομίσματα; σε άθλια κατάσταση..κομμένα,σαπισμένα,σκουληκοφαγωμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μου σταλθηκε ενα μυνημα στο κινητο: Κωδικος επαναφορας κωδικου προσβασης λογαριασμου microsoft: και ενας κωδικος Το προβλημα ειναι δεν ξερω γιατι μου σταλθηκε τετοιο μυνημα,γιατι απο οσο ξερω το κινητο μου δεν το εχω δωσει πουθενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Νομίζω πρέπει να έχεις πάνω από το 51% του χαρτονομίσματος και αλλάζει μόνο στην Τράπεζα της Ελλάδος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Νομίζω πρέπει να έχεις πάνω από το 51% του χαρτονομίσματος και αλλάζει μόνο στην Τράπεζα της Ελλάδος. ωραία φίλε. μου έδωσες μία ελπίδα.Εθνική δεν παίζει ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις