Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, θέλω να στείλω μια κούτα με μεταφορική από αθήνα -> θεσσαλονίκη.

Σε τοπικούς μεταφορείς της περιοχής μου γίνεται δουλειά ή πρέπει να πάω στον κηφισό στα πρακτορεία;

btw που είναι αυτά γιατί δεν έχω ιδέα...

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Guys ερωτηση:

Το μεγαλυτερο διαστημα του 2012 ημουν ανεργος. Νοεμβρη επιασα δουλεια με καθαρο μισθο 350(ω ναι) ευρω. Δηλαδη για το 2012 εχω εισοδημα μονο Νοεμβρη και Δεκεμβρη. Θα κανω φορολογικη φετος;

Guys ερωτηση:

Το μεγαλυτερο διαστημα του 2012 ημουν ανεργος. Νοεμβρη επιασα δουλεια με καθαρο μισθο 350(ω ναι) ευρω. Δηλαδη για το 2012 εχω εισοδημα μονο Νοεμβρη και Δεκεμβρη. Θα κανω φορολογικη φετος;

Και 0 εισόδημα να είχες, φορολογική δήωση πάλι θα έπρεπε να κάνεις, εκτός εάν είσαι προστατευόμενο μέλος.

και τα προστατευομενα μελη δε θα κανουν φορολογικη δηλωση απλως θα γραψουν οτι ειναι προστατευομενα μελη; γιατι διαβαζα σε διαφορα σαιτς [news247.gr in.gr κλπ] πως οσοι ειναι πανω απο 18 θα κανουν φορολογικη δηλωση , απλως δε θα πληρωσουν φορο εαν δηλωσουν πως ειναι προστατευομενα μελη ! :/

Ναι όλοι θα κάνουν από 18+

Αυτό βέβαια μέχρι να ξαν'αλλάξει...

Τι άθλιο και συκοφαντικό υπονοούμενο ήταν αυτό;;;...

...υπονοείς δηλαδή, ότι οι πολιτικοί μας, συνηθίζουν να ανακοινώνουν κάτι και μετά να το παίρνουν πίσω;;;...

...αιδώς, κύριε!!!

Ok thanks.Ειχα την εντυπωση πως πρεπει να εχεις εισοδημα ανω των 3000 για να κανεις δηλωση(εννοειται πως δεν εχεις αμαξια,σπιτια,χωραφια κλπ).

Μου σταλθηκε ενα μυνημα στο κινητο:

Κωδικος επαναφορας κωδικου προσβασης λογαριασμου microsoft:  και ενας κωδικος

Το προβλημα ειναι δεν ξερω γιατι μου σταλθηκε τετοιο μυνημα,γιατι απο οσο ξερω το κινητο μου δεν το εχω δωσει πουθενα..

Νομίζω πρέπει να έχεις πάνω από το 51% του χαρτονομίσματος και αλλάζει μόνο στην Τράπεζα της Ελλάδος.

ωραία φίλε.

μου έδωσες μία ελπίδα.Εθνική δεν παίζει ε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...