Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3 εκδοχες υπαρχουν , 

1) η Παναγια εδωσε ενα καλαθι αυγα στους φρουρους του Τζιζας για να τον προσεχουν και οταν τα δακρυα της επεσαν πανω τους εγιναν κοκκινα.

2) η Μαιρη η Μαγκνταλαιν ξερασε στον Σιζαρ οτι ο Ιησους αναστηθηκε , και επειδη δεν την πιστευε ειπε οτι εαν ειναι αληθεια να γινουν αυτα τα αυγα κοκκινα ( τα ειχε διπλα για μετα τη γυμναστικη ο Κεσαρ) και τσουπ εγιναν

και τριο (3) οπως εχουμε δει και στο Επος του Φρανκου του Τζεφιρελι , ειναι οταν μια γυναικα δεν πιστεψε την ανασταση και ειπε , ''οταν τα αυγα γινουν κοκκινα τοτε θα αναστηθει ο Ιησους'' ε , μαντεψτε τη συνεχεια.

Ναι, αλλά ποιο είναι το "director's cut";

Δημοσ.

δεν υπαρχουν ιδαιτερες αναφορες στην Καινη διαθηκη (απ οσο θυμαμαι , δεν την εμαθα κιαπεξω)

ολα τα αλλα ειναι παραδοσεις.

εγω μεχρι εδω ξερω , enough is enough με το αυγο.

Δημοσ.

εχει κανεις drivers για windows 7 για το παρακατω usb dvb-t receiver? Εχω χασει το cdακι του και δε ξερω πως να ψαξω να τους βρω :(
ευχαριστω!

129388-oem-dvb-t-usb-dongle-dutv005--540

Δημοσ.

το εκανα, στο device manager μου λεει αγνωστη συσκευη κ οτι δεν εχουν εγκατασταθει drivers ,εβαλα να ψαξει κιολας αλλα δε βρηκε αποτελεσματα :(

• Like 1
Δημοσ.

γουατ δε φακ ιζ tumbler??? Ειμαι παππους και εχω μεινει στα fb και twitter

Κυριως σε συγκριση με το facebook, πρακτικα ποιος και γιατι προτιμαει το tumblr? (εκτος απο τους πορνοπαραγωγους που δεν εχουν περιορισμους)

Δημοσ.

μπα καποτε που το ειχα εγκαταστησει σε ενα λαπτοπ που ειχε 7ρια επαιζε κανονικα. απλως δεν εχω πλεον το cd του ωστε ναα τους βαλω και σε αυτον τον υπολογιστη. ουτε το driver genius εκανε δουλεια...

Δημοσ.

thanks, αυτο το http://www.newmi.com/en/support/download.html που χες βρει πριν ,το χα βρει κ εγω και δοκιμασα το δευτερο driver και μου φαινεται επιασε. το εγραφα στο google ως : oem dvb-t usb windows 7  drivers
γι αυτο μαλλον los poulos απο αποτελεσματα. Anyway θενξ θα δοκιμασω αυτο που μου δειξες [το δευτερο] αμα δε κανω δουλεια !

Δημοσ.

Πες μου αν σε πέτυχε σε παρακαλώ. Έχω να βοηθήσω άνθρωπο εδώ μέσα κάτι χρόνια και νιώθω ενοχές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

thanks slygeo παιζει...μονο που μου δειχνει τα καναλια μαυρα εντονα , εννοω οπως καποτε που βλεπαμε filmnet me decrypt κατι και χανοτανε η πολικοτητα νομιζω.. γμτη γκαντεμια μου!

edit: δε μου παιζει καλα αυτη η εκδοση blazevideo οποτε αντεγραψα τις συχνοτητες και βολευτηκα με τον vlc media player... αποθηκευσα και τη "λιστα αναπαραγωγης" και ειμαι κομπλε :) ευχαριστω τον slygeo για τη βοηθεια που προσεφερε :)

Επεξ/σία από panosno1com
  • Super Moderators
Δημοσ.

guys το topic δεν είναι για απορίες που μπορούν να απαντηθούν σε άλλα sections...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...