Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Γιατι ωμο δεν ειναι υγιεινο.

Σοβαρα τωρα ομως απ'ο,τι βρηκα γκουγκλαροντας:

Το έθιμο προέρχεται από το εβραϊκό Πάσχα και το έθιμο του θυσιαζόμενου αμνού με το αίμα των οποίων έβαφαν τις πόρτες τους κατ’ αναπαράσταση της νύχτας της εξόδου από την Αίγυπτο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί βάφουμε κοκκινα τα αυγά το πάσχα? :P

Συμβολίζουν τον τάφο του Χριστού και σπάζοντάς τα προοικονομούμε την ανάστασή του.

Ερωτηση: η παραλια αλιμου ( στο καλαμακι ) ειναι ελευθερη ; και ποιες ωρες λειτουργει (πχ ειναι ανοιχτη το απογευμα-βραδι 20:00-00:00 ? ) ;

Υπάρχει μια δίπλα (δεξιά) από την κλειστή του ΕΟΤ που είναι ανοιχτή συνέχεια, έχει και «καντίνα» και ξαπλώστρες και περίπτερο ακριβώς έξω από την είσοδο.

Αν χρεώνονται οι ξαπλώστρες δεν έχω ιδέα, έχω να κάνω μπάνιο (στην θάλασσα) από τους ολυμπιακούς. Πάντως μέχρι πριν από δυο χρόνια ήταν ανοιχτή 24/7, είχαμε πάει με φιλαράκι να αράξουμε με μπύρες στις 3 τα ξημερώματα.

Υπάρχει μια δίπλα (δεξιά) από την κλειστή του ΕΟΤ που είναι ανοιχτή συνέχεια, έχει και «καντίνα» και ξαπλώστρες και περίπτερο ακριβώς έξω από την είσοδο.

Αν χρεώνονται οι ξαπλώστρες δεν έχω ιδέα, έχω να κάνω μπάνιο (στην θάλασσα) από τους ολυμπιακούς. Πάντως μέχρι πριν από δυο χρόνια ήταν ανοιχτή 24/7, είχαμε πάει με φιλαράκι να αράξουμε με μπύρες στις 3 τα ξημερώματα.

ωραιος , σ'ευχαριστω :ph34r:

Συμβολίζουν τον τάφο του Χριστού και σπάζοντάς τα προοικονομούμε την ανάστασή του.

Καμια 6-7 ρια χρόνια στο σχολείο άλλο μας έλεγαν .

όταν η παναγία ήταν κάτω απο τον σταυρό μετά την σταύρωση , απο τις πληγές στα χέρια του Χριστού έτρεχε αίμα μ και η παναγία κρατούσε ενα καλάθι με αυγά , τα οποία και βάφτηκαν κόκκινα

Καμια 6-7 ρια χρόνια στο σχολείο άλλο μας έλεγαν .

όταν η παναγία ήταν κάτω απο τον σταυρό μετά την σταύρωση , απο τις πληγές στα χέρια του Χριστού έτρεχε αίμα μ και η παναγία κρατούσε ενα καλάθι με αυγά , τα οποία και βάφτηκαν κόκκινα

3 εκδοχες υπαρχουν , 

1) η Παναγια εδωσε ενα καλαθι αυγα στους φρουρους του Τζιζας για να τον προσεχουν και οταν τα δακρυα της επεσαν πανω τους εγιναν κοκκινα.

2) η Μαιρη η Μαγκνταλαιν ξερασε στον Σιζαρ οτι ο Ιησους αναστηθηκε , και επειδη δεν την πιστευε ειπε οτι εαν ειναι αληθεια να γινουν αυτα τα αυγα κοκκινα ( τα ειχε διπλα για μετα τη γυμναστικη ο Κεσαρ) και τσουπ εγιναν

και τριο (3) οπως εχουμε δει και στο Επος του Φρανκου του Τζεφιρελι , ειναι οταν μια γυναικα δεν πιστεψε την ανασταση και ειπε , ''οταν τα αυγα γινουν κοκκινα τοτε θα αναστηθει ο Ιησους'' ε , μαντεψτε τη συνεχεια.

• Like 2

• Moderators

Εχω Windows 7 και 5-6 προγραμματα των οποιων θελω να κρατησω ενα backup (το οποιο να περιλαμβανει ΚΑΙ τα δεδομενα αλλα ΚΑΙ τα installers) για να επαναφερω μετα απο το format (και πιθανον την εγκατασταση των windows 8).

Και γενικα, να καταφερω να περασω παλι τα προγραμματα και να ειναι στο σημειο που τα αφησα πριν το format.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου επιτρεπει κατι τετοιο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...