Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειναι μια συναρτηση που κανονικα πρεπει να βρω μια τιμη ενδιαμεσα απο το 0-1 . Το θεμα ειναι οτι ειναι απλα αντικατασταση των δεδομενων. Τωρα να εχω λαθος δεδομενα λιγο δυσκολο γιατι ειναι δεδομενα εργασιας εξαμηνου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι μια συναρτηση που κανονικα πρεπει να βρω μια τιμη ενδιαμεσα απο το 0-1 . Το θεμα ειναι οτι ειναι απλα αντικατασταση των δεδομενων. Τωρα να εχω λαθος δεδομενα λιγο δυσκολο γιατι ειναι δεδομενα εργασιας εξαμηνου.

-4,03689E σημαίνει -4,03689036890368903689036890368903689 κτλ

χρησιμοποιεί κανείς το e-bill της ΔΕΗ; Στέλνουν κανένα e-mail όταν εκδοθεί καινούριος λογαριασμός, ή πρέπει εγώ να ψάχνω; Συνεχίζουν να στέλνουν ταχυδρομικά και τον έντυπο, ή τον καταργούν με την εγγραφή;

Το μπουτόν θες να αλλάξεις μάλλον, ε;

Τι οδηγίες, απλό είναι: σηκώνεις το καπάκι, βγάζεις από το μπουτόν το λαστιχένιο σωληνάκι, ξεβιδώνεις πρώτα τον κυλινδρικό νταλαβέρι που πάνω του ήταν το σωληνάκι, τραβάς το νταλαβέρι να βγει το κουμπί που είναι από την πάνω μεριά, ξεβιδώνεις (με το χέρι λογικά) το μεγάλο πλαστικό παξιμάδι, παίρνεις το μπουτόν στο χέρι και πας και αγοράζεις ένα ίδιο, ακολουθείς τα βήματα ξανά από την ανάποδη :-)

Όχι ολόκληρο, αλλά την βρήκα την άκρη.

Τι σκατά πάτησα στο πληκτρολόγιο και ο firefox εμφανιζεται full screen και χωρις το μενού του;;;; :mad: :cry:

Ακυρο, τα ξαναπατησα 1-1 και διορθωθηκε :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...