Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τις Κυριακές υπάρχουν ανοιχτές κάβες ;;

Για Θεσσαλονίκη υπάρχει κάποια ανοιχτή ;;

Κυρίως για περιοχές γύρω απο Αγ.Γεώργιο ( "ροτόντα" ) και νότια .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να αλλάξω τον μηχανισμό στο καζανάκι. Έχω έναν SPEC. Υπάρχουν οδηγίες πουθενά;

Το μπουτόν θες να αλλάξεις μάλλον, ε;

Τι οδηγίες, απλό είναι: σηκώνεις το καπάκι, βγάζεις από το μπουτόν το λαστιχένιο σωληνάκι, ξεβιδώνεις πρώτα τον κυλινδρικό νταλαβέρι που πάνω του ήταν το σωληνάκι, τραβάς το νταλαβέρι να βγει το κουμπί που είναι από την πάνω μεριά, ξεβιδώνεις (με το χέρι λογικά) το μεγάλο πλαστικό παξιμάδι, παίρνεις το μπουτόν στο χέρι και πας και αγοράζεις ένα ίδιο, ακολουθείς τα βήματα ξανά από την ανάποδη :-)

Λεφτερ, έχω και γω ένα τέτοιο και πρόσφατα χάλασε το μαρτσούκι που το τραβάς για να ρίξει νερό. Πήγα να βρω ανταλλακτικό αλλά μου είπαν ότι πρέπει να αλλαχθεί ολόκληρο το καζανάκι. Λες; 

ξέρω γω; Άμα είναι κανένα από εκείνα τα παλιά τα πλαστικά τα μονοκόμματα, λέω. Βάλε φωτο.

Είπα μη τυχόν με δούλεψε για να το αλλάξω ολόκληρο.

Ναι, από τα παλιά είναι αλλά φωτογραφία δε παίζει γιατί δεν είναι στο σπίτι, αλλά αλλού.

Ευχαριστώ. Καλημέρα.

Έστειλα ένα έμβασμα από το ebanking της εθνικής την Πέμπτη το βράδυ προς λογαριασμό Alpha Bank και ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί τα λεφτά. Θέλει 3 εργάσιμες για να εμφανιστούν ή πρέπει να το ψάξω το θέμα;

Έστειλα ένα έμβασμα από το ebanking της εθνικής την Πέμπτη το βράδυ προς λογαριασμό Alpha Bank και ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί τα λεφτά. Θέλει 3 εργάσιμες για να εμφανιστούν ή πρέπει να το ψάξω το θέμα;

κανονικά τα εμβάσματα, της ΕΤΕ τουλάχιστον, φαίνονται άμεσα, αλλά:

Λόγω του καθορισμού της Παρασκευής 29 Μαρτίου και της Δευτέρας 1 Απριλίου

ως ειδικής αργίας των Ευρωπαϊκών τραπεζικών συστημάτων :

1. Δεν είναι δυνατή η καταχώριση εντολών μεταφοράς και πληρωμών για τις ημερομηνίες αυτές.

2. Από την 29 Μαρτίου έως και την 1 Απριλίου, οι συναλλαγές θα καταχωρούνται με ημερομηνία κινήσεως την 2/4/2013.

(από το η-μπάνκι της Αλφα). Υπομονή ως αύριο.

• Like 1

Εχω μια τετχοια Link.png Site: http://www.waterbobble.com/">παπατζα

αμα του βαλω μεσα αυτη τη σκονη (αραιομενη με νερο) που ειναι σαν το powerade (isostar λεγεται νομιζω) θα ''χαλασει'' η απλα στην τελικη θα πινω μονο νερο παλι? 

γενικα υπαρχει πιθανοτητα να μην κανει κατι το φιλτρο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...