Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Δεν εχω παρει ποτε το Τραμ και θελω να το χρησιμοποιησω απο Συνταγμα μεχρι Γλυφαδα (πλατεια εσπεριδων).

Ξερει κανεις 1) Ποση ωρα περιπου κανει για τη διαδρομη και 2) σε τι συχνοτητα περναει απο Συνταγμα?

Ευχαριστω :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

συχνοτητα δρομολογιων , Link.png Site: http://www.stasy.gr/index.php?id=69">εδω

για διαρκεια , απο συνταγμα μεχρι ΣΕΦ θες ενα 40λεπτο και απο ΣΕΦ μεχρι πλατεια εσπεριδων αλλο ενα.

οποτε υπολογισε 40+40 στο περιπου.

• Like 1

Ευχαριστω πολυ!. Το root δηλαδη σου επιτρεπει να τρεχεις "unofficial" εφαρμογες;

εχμ ας πουμε ναι , με αναλογο market store κατεβαζεις μεσω αυτου και τις βαζεις ... Δεν εχω δοκιμασει σε unroot ν τρεξω σπασμενο προγραμμα... δοκιμασε το παντως ψαξε για καποιο σπασμενο κ δοκιμασε!

εχμ ας πουμε ναι , με αναλογο market store κατεβαζεις μεσω αυτου και τις βαζεις ... Δεν εχω δοκιμασει σε unroot ν τρεξω σπασμενο προγραμμα... δοκιμασε το παντως ψαξε για καποιο σπασμενο κ δοκιμασε!

δεν χρειάζεσαι root για σπασμένα ;) ούτε καν το ανάλογο μάρκετ που λες, τα κατεβάζεις στο pc σου, περνάς τα apk στο κινητό σου, στα debug options του κινητού του λες να τρέχει και τα χωρίς υπογραφή και τα τρέχεις με έναν file manager. αυτό

το root το χρειάζεσαι μόνο για συγκεκριμένα apps που κάνουν κατά κύριο λόγο τροποποιήσεις στο λειτουργικό του κινητού ή overclocking ή κάποια backup  

• Like 1

• Moderators

Yπαρχει καποιο προτεινομενο site για ανεβασμα αγγελιων πωλησεων γης? Οκ καλο το xe, αλλα θα ηθελα κατι πιο εξειδικευμενο αν υπαρχει. Ευχαριστω

Yπαρχει καποιο προτεινομενο site για ανεβασμα αγγελιων πωλησεων γης? Οκ καλο το xe, αλλα θα ηθελα κατι πιο εξειδικευμενο αν υπαρχει. Ευχαριστω

www.spitogatos.gr

www.property.gr -> αυτό είναι της Χ.Ε.

www.tospitimou.gr

• Like 1

Γιατί το Airdroid (και γενικά κάποιες τελείως κουφές εφαρμογές) ζητάνε πρόσβαση στην κάμερα και στο μικρόφωνο? Για GPS/Contacts το "καταλαβαίνω", αλλά κάμερα γιατί?

• Moderators

(Yποθετω και θελω να πιστευω πως) εννοει να παιρνει φωτο χωρις να επιλεξεις εσυ κατι τυπου ΟΚ απο το UI της συσκευης..

Γενικα με το android και τα permissions ειναι λιγο θολο το τοπιο. Αλλα ειδικα η συγκεκριμενη εφαρμογη δεν πιστευω πως κρυβει κατι.

Παντως υπαρχουν καλυτερες κατα τη γνωμη μου απο αυτην για file transfering (Wifi Explorer, ή ακομα καλυτερα Samba για rooted), Remote Desktop (PhoneMyPc) και antitheft + locations κλπ (Cerberus) :)

Έχεις δίκιο, τη συγκεκριμένη δεν τη "φοβάμαι", ωστόσο δεν ήξερα ότι έχει τις δυνατότητες που είπε ο frenzy και παραξενεύτηκα.

Το θέμα είναι ότι τα συγκεκριμένα permissions έψαξα και είδα ότι τα ζητάνε πάμπολλες άσχετες εφαρμογές, από games μέχρι ό,τι να'ναι. Τα gps είναι αναμενόμενο, την κάμερα δεν καταλαβαίνω το λόγο.

Thanks και για τα recommendations btw, δεν τα ήξερα.

Λοιπον τις τελευταιες μερες καποιο προβλημα παιζει με τους τονους.

Οποτε παταω το πληκτρο του τονου, αντι να περιμενει να πατησω και το φωνηεν, μου βαζει δυο ξεμπαρκους τονους μονους τους (΄΄).

Τι μλκια εχω κανει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...