therock Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εννοειται θα συμβουλευτω τον φαρμακοποιω και πιθανον και καποιο γιατρο, αλλα μιλαμε τωρα για μια στο τοσο να χει τρικυμια με πολλα μποφορ! Δεν λεμε για τακτικο χαπακωμα. Αντε 2-3 φορες το χρονο να χρειαστει...
RedPanda Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 πως αναγνωρίζω μία ιοντική από μία ομοιοπολική ένωση ? ισχύει το ότι οι ιοντικές είναι μεταξύ μετάλλων-αμμετάλλων και οι δεύτερες μεταξύ μετάλλων-μετάλλων ή αμμετάλλων-αμμετάλλων ?
leftermann Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 υπάρχει περίπτωση αν αγοράσω μια συσκευή τηλεφώνου (σταθερό) από ebay- Βρετανία, για κάποιον λόγο να μην δουλεύει δωπέρα; Κάποια ασυμβατότητα στα τηλεφωνικά δίκτυα ξερωγώ;
viper2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 οχι τα προτυπα ειναι τα ιδια (σχετικα). Αλλα να προσεχεις γιατι παιζουν πολλα voip (standalone) στο ebay... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δε νομιζω να εχεις προβλημα.. Επισης (επειδη με εφτιαξες τωρα με αυτο που ποσταρες και θελω να το παω ενα βημα παραπανω), ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σε arm thing οπως εχει αυτο που ποσταρε ο Λεφτερ ΑΛΛΑ αυτονομο, σε φαση να δεχεται gsm καρτα και πατωντας το κουμπι να καλει εναν ή παραπανω αριθμους?? Δε μπορει να μην υπαρχει, ειναι πολυ απλο στη θεωρια γμτ.
frenzy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δε νομιζω να εχεις προβλημα.. Επισης (επειδη με εφτιαξες τωρα με αυτο που ποσταρες και θελω να το παω ενα βημα παραπανω), ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σε arm thing οπως εχει αυτο που ποσταρε ο Λεφτερ ΑΛΛΑ αυτονομο, σε φαση να δεχεται gsm καρτα και πατωντας το κουμπι να καλει εναν ή παραπανω αριθμους?? Δε μπορει να μην υπαρχει, ειναι πολυ απλο στη θεωρια γμτ. έβαλα emergency dialer στο αμαζον
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Thanks, το κακο ειναι πως εχω βρει πολλα τετοια που προαπαιτουν τηλεφωνικη συνδεση σε σταθερο, αλλα κανενα που να δεχεται μια sim card και να κανει τα παραπανω Δε με βολευει μοναχα η σταθερη συνδεση γιατι η λογικη μου ειναι πως αν καποιος θελει να μπουκαρει, ευκολα θα κοψει τα καλωδια του τηλεφωνου (οπως εχει γινει στην περιοχη που με ενδιαφερει). Απο την αλλη βεβαια θα μου πεις δε θα εχει κανενα gsm jammerακι για τα κινητα? Απλως μου φαινεται λιγοτερο πιθανο..
ennoeitai Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Λουλουδάδικα πρώτος όροφος, την Στοά μήπως λες; Είχε λάηβ μουσικές πού και πού. Μήπως σε είπανε Λαδάδικα και απλώς σε μπέρδεψε το λάμδα; Γιατί στα Λαδάδικα είναι μαζεμένα πολλά τέτοια μαγαζιά και εκεί γίνονται όλες οι μιλόνγκες. Οκ ευχαριστω, τελικα ρωτησα ενα παιδι που ειχαμε παει μαζι τοτε και λεγεται "Ζωγια" (στα Λουλουδαδικα), αλλα δεν ξερω αν υπαρχει ακομα. Τελοσπαντων θα περασω καμια φορα και θα δω. Λουζιφερ λολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις