Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους. Προσφατα πηρα ενα galaxy mini 2 απο vodafone (το ειχε προσφορα στα 89 Ε ) και μαθαινω σιγα σιγα το android. Eπειδη εχει google maps και για να χρησιμοποιησω το gps θελει internet , εκτος και αν κανεις precashed το κομματι του χαρτη που θελεις, εχετε να προτεινετε κανα free app απο το google store που να εχει offline maps για gps? Εκανα αναφορα και στο αντιστοιχο thread, απλα το γραφω και εδω για να το δει περισσοτερος κοσμος.Thanks!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

city maps 2GO ειχα πριν το κανω root , το μονο σπαστικο ειναι πως μολις το αφησεις λιγο σβηνει η οθονη κ "Χανει" το σημα του gps κ πρεπει να σε ξαναψαξει μετα..

Δημοσ.

Το Εθνος της Κυριακης δινει ενα περιοδικο μαγειρικης.

Επεσε στα χερια μου της προηγουμενης εβδομαδας, αλλα δεν αναγραφει πουθενα αριθμο τευχους.

Γνωριζει κανεις ποσα εχουν βγει περιπου μεχρι τωρα?

Δημοσ.

city maps 2GO ειχα πριν το κανω root , το μονο σπαστικο ειναι πως μολις το αφησεις λιγο σβηνει η οθονη κ "Χανει" το σημα του gps κ πρεπει να σε ξαναψαξει μετα..

Ευχαριστω πολυ!. Το root δηλαδη σου επιτρεπει να τρεχεις "unofficial" εφαρμογες;

Δημοσ.

Προσπαθω να θυμηθω ενα μαγαζι που ειχα παει πριν χρονια και δεν ξερω καν αν υπαρχει ακομα. Αν το ξερει κανεις ας μου πει.

Ηταν στη Θεσσαλονικη στα Λουλουδαδικα, σε πρωτο οροφο, με ζωντανη μουσικη λατιν, με ψιλοκυριλε στυλ γενικα. Δε θυμαμαι καν που ηταν αριβως.

Δημοσ.

Μήπως σε είπανε Λαδάδικα και απλώς σε μπέρδεψε το λάμδα; Γιατί στα Λαδάδικα είναι μαζεμένα πολλά τέτοια μαγαζιά και εκεί γίνονται όλες οι μιλόνγκες.

Δημοσ.

Μάααστα, μάααστα. Δηλαδή παίζει να σας πούμε "Λλλαδάδικα" και να ακούσετε "Λουλουδάδικα", ε; Κι αν σας πούμε "Λλλουλλλουδάδικα", τι παίζει να ακούσετε ρε Αθηναίε;

Η Στοά είναι στα Λλλουλλλουδάδικα, είναι σχετικά κυριλέ, είναι σε πρώτο όροφο, και έχει και λάηβ. Το μόνο που παίζει να είναι λάθος είναι ο ενεστώτας χρόνος. Δεν έχω ιδέα αν υπάρχει ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια, επειδη εχω προβλημα με το καραβι οταν κουναει (αφηστε χθες τραβηξα μαρτυριο) ρωτησα ενα φιλο μου και μου ειπε να παιρνω 20 λεπτα πριν το ταξιδι εμετο-στοπ (δραμαμινη). Επειδη με τα φαρμακα δεν τα παω καλα, εχει τιποτα παρνεργειες, (θα βγαλω κανα τριτο αυτι :P) δουλεια κανει εστω? Δεν θελω αλλες κρεπαλες, οταν κουναει απλα χαλαω!

Δημοσ.

Ρε παιδια, επειδη εχω προβλημα με το καραβι οταν κουναει (αφηστε χθες τραβηξα μαρτυριο) ρωτησα ενα φιλο μου και μου ειπε να παιρνω 20 λεπτα πριν το ταξιδι εμετο-στοπ (δραμαμινη). Επειδη με τα φαρμακα δεν τα παω καλα, εχει τιποτα παρνεργειες, (θα βγαλω κανα τριτο αυτι :P) δουλεια κανει εστω? Δεν θελω αλλες κρεπαλες, οταν κουναει απλα χαλαω!

Δραμαμίνη σε χάπι κάνει δουλειά, αλλά κυκλοφορεί και σε μαστίχα, της οποίας η αποτελεσματικότητα δεν είναι ιδιαίτερα καλή. Για τις παρενέργειες διάβασε το φύλο οδηγιών που έχουν μέσα όλα τα φάρμακα. Και όπως σου είπε και ο φίλος σου, καλό ειναι να την παίρνεις κανένα μισάωρο νωρίτερα, γιατί χρειάζεται χρόνο για να την απορροφήσει ο οργανισμός.

Δημοσ.

αμα ειναι και υπνωτικο μαζι για να κοιμηθω στο καραβι ακομα καλυτερα! Αλλα δε εχω τετοια θεματα, δεν παιρνει ευκολα ο υπνος. Οτι χαπι εχω χρειαστει να παρω και λεεν οτι φερνει υπνηλια ποτε δεν μου κανε τιποτα. Μαλλον η υπνηλια ειναι Placebo!

Δημοσ.

Μπα δεν μετανιωνω τπτ. Τι μπορει να ειναι χειροτερο απο την αισθηση να ξερασεις τα αντερα σου επι δυομιση ωρες???

Δημοσ.

Χαχα μόλις διαβάσεις το χαρτάκι θα εύχεσαι να βγάλεις μονάχα τρίτο αυτί και όχι τίποτα χειρότερο.  :D

Πάντως ειλικρινά επειδή είχα κάποτε και εγώ την ίδια απορία με εσένα και δεν φαρμακώνομαι ούτε εγώ μου έκανε εντύπωση πόσες παρενέργειες μπορεί να έχει ένα θεωρητικά ακίνδυνο φάρμακο όταν τις διάβασα.

Αλλά κακά τα ψέμματα, αυτό ισχύει για τις περισσότερες δραστικές ουσίες. Πάντα θα υπάρχει κάποιος οργανισμός που δε θα την ανέχεται ή θα έχει αλλεργία σ'αυτή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...