kyriakh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ο αδελφός μου έκανε αναβάθμιση λογισμικού στο apple κινητό του, και τώρα είναι άδειο από τα αρχεία που είχε πριν, χαθήκαν όλα.Όταν το άνοιξε μετά απτην αναβάθμιση, τον ρώτησε αν θέλει να το ανοίξει σαν νέο, πάτησε οκ, και αυτό ήταν.Μου είπε ότι έκανε μεταφορά αρχείων στον υπολογιστή, αλλά δε ξέρω που να τα βρω..(με team viewer)γιατί δε τα καταφέρνει με αυτά.Μπορεί να κάνει επαναφορά ή κάτι ώστε να του ξαναεμφανιστούν ή χάθηκαν; τι κάνουμε τώρα; οταν παιρνουμε αντιβιοση , μπορουμε να επιδωθουμε σε δραστηριοτητες εκγυμνασης? Εξαρτάται τι έχεις, αλλά ότι γράφουν οι οδηγίες.Συνήθως σου λένε να μην οδηγεις ε;
psaxtiri Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) - απάντησα την απορία μου με λίγο ψάξιμο Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2013 από psaxtiri 1
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Εχω Cosmote , σχεδόν κλείνω χρόνο που εχω σύνδεση / Πώς μπορώ να μάθω κάθε πότε και τί ποσό επιδότησης έχω ; Εννοώ , πέραν του να ρωτήσω εκεί απευθείας . Βασικά , το ύψος επιδότησης εξαρτάται απο το πάγιο ή κυμαίνεται ανάλογα των λογαριασμών που πληρώνω ; Το ποιο ευκολο παντως ειναι να καλεσεις και να ενημερωθεις. Ενδεχομενως παντως να μπορεις να το δεις και στην ιστοσελιδα της. Ειναι συνδυασμος παγιου και λογαριασμων, αλλα ειμαι σιγουρος πως παιζουν κι αλλοι παραγοντες οπως αν αφηνεις απληρωτους λογαριασμους, ποσα χρονια εισαι στην εταιρεια κλπ. Κοινως ποσο καλος πελατης εισαι γενικα (αρα ποσο θελουν να σε κρατησουν). 2
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 οταν παιρνουμε αντιβιοση , μπορουμε να επιδωθουμε σε δραστηριοτητες εκγυμνασης? Γενικά ναι, απλώς δε το γαμάς γιατί η πλειοψηφία των αντιβιοτικών είναι σε κάποιο βαθμό νεφροτοξική. Οπότε ρίχνεις ένταση και αυξάνεις πρόσληψη ηλεκτρολυτών. Αν παίρνεις αντιβίωση για γρίπη και γενικά επειδή είσαι άρρωστος, το πρόβλημα δεν είναι η αντιβίωση, είναι το ότι όταν παίρνει μπρος το ανοσοποιητικό, το σώμα μπαίνει σε φάση καταβολισμού. Η γυμναστική σε αυτή τη φάση μπορεί να καίει μυϊκό ιστό.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δεν ξέρω πόσοι από εσάς βλέπατε ειδήσεις την περασμένη βδομάδα, αλλά μου κάηκε η κάρτα γραφικών. Το παράδοξο είναι πως ενώ όσο δούλευε, η κάρτα ήχου μου έκανε νερά, τώρα που δουλεύω με την onboard, τα προβληματάκια στον ήχο λύθηκαν εντελώς. Τι πρέπει να συμπεράνω από αυτό και τι να φοβάμαι; Ευχαριστώ.
kuzko21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Γενικά ναι, απλώς δε το γαμάς γιατί η πλειοψηφία των αντιβιοτικών είναι σε κάποιο βαθμό νεφροτοξική. Οπότε ρίχνεις ένταση και αυξάνεις πρόσληψη ηλεκτρολυτών. Αν παίρνεις αντιβίωση για γρίπη και γενικά επειδή είσαι άρρωστος, το πρόβλημα δεν είναι η αντιβίωση, είναι το ότι όταν παίρνει μπρος το ανοσοποιητικό, το σώμα μπαίνει σε φάση καταβολισμού. Η γυμναστική σε αυτή τη φάση μπορεί να καίει μυϊκό ιστό. θα περιμενω να τελειωσει ο κυκλος της αντιβιωσης τοτε. 7ημερη ειναι για φαρυγγιτιδα. στω. 1
frenzy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δεν ξέρω πόσοι από εσάς βλέπατε ειδήσεις την περασμένη βδομάδα, αλλά μου κάηκε η κάρτα γραφικών. Το παράδοξο είναι πως ενώ όσο δούλευε, η κάρτα ήχου μου έκανε νερά, τώρα που δουλεύω με την onboard, τα προβληματάκια στον ήχο λύθηκαν εντελώς. Τι πρέπει να συμπεράνω από αυτό και τι να φοβάμαι; Ευχαριστώ. Αν έχεις ακόμη την ίδια κάρτα ήχου ακόμα είναι λίγο μανουριάρες σε θέμα οδηγών. Πιθανό να είχε κάποια κονφλικτς ο οδηγός, ειδικά με τα hdmi της καρτας γραφικών. Η ίδια κάρτα σε εμένα πχ δεν παίζει καλά αν δεν ορίσω 3GB μνήμης και κάτω από το λειτουργικό.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ναι την ίδια έχω, αρχικά νόμιζα πως ήταν θέμα εγγενούς αστάθειας. Σκέφτηκα και το HDMI αλλά δεν το 'χα ρίξει πάνω στη MOBO γιατί δε χρειάστηκε ποτέ.
viper2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 πως απελευθερωνόμαστε απο τα drm των pdf's? μεχρι 10ΜΒ αν θυμαμαι καλα για παραπανω? Κάνε το split εδώ και μετά merge εδώ επεσε στον δισκο μου, ενα pdf [απο uni] οπου χρειαζεται να εχω συνδεση ιντερνετ για να ανοιξει... Μπορω να κανω κατι γιαυτο...?
kyriakh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Τι είναι αυτό που μου παρουσιάζεται στην οθόνη όποτε ανοίγω το pc? Να φταίει το W.essential, ή κάτι άλλο;
deesnider Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Τι είναι αυτό που μου παρουσιάζεται στην οθόνη όποτε ανοίγω το pc? Να φταίει το W.essential, ή κάτι άλλο; Αν έλεγες και τι παρουσιάζεται...
Adon1s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Παιδιά , ξέρετε κάποιο μέρος για τρέξιμο κοντά στο Ιπποκράτειο που να μπορώ να πάω με τα πόδια ; Εχω ενα πάρκο στο σπίτι μου αλλά είναι μικρό . Παραλία έχει λαμαρίνες . Μια λύση είναι το γήπεδο του Γαλαξία , αλλά είναι μονότονο . Για πείτε
Muchacho Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μηπως ξερει κανεις αμα γινεται να παραγγειλεις τροφιμα απο την Αμερικη(σαλτσες,παστα,φρουτα,λαχανικα σε μικρες ποσοτητες)?Και αν ναι θα τα παραλαβω στην μορφη που σταλθηκαν?
Toufas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μηπως ξερει κανεις αμα γινεται να παραγγειλεις τροφιμα απο την Αμερικη(σαλτσες,παστα,φρουτα,λαχανικα σε μικρες ποσοτητες)?Και αν ναι θα τα παραλαβω στην μορφη που σταλθηκαν? αναλογως το μαγαζι, και με αποστολη στην αγγλια τουλαχιστον δεν ειχα ποτε προβλημα οσο αναφορα την συσκευασια κλπ
kyriakh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν έλεγες και τι παρουσιάζεται... χαχαααααα δεν έστειλα το συνημμένο. Τι είναι αυτό που μου βγάζει καμιά φορά η οθόνη όταν ανοίγω το pc? Να φταίει το Windows essential? ή άσχετο: dsctp.doc Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2013 από kyriakh
Προτεινόμενες αναρτήσεις