cthulhucarbide Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 http://www.shazam.com/ http://www.shazam.com/music/web/getshazam.html εδώ λέει για συσκευές, στον υπολογιστή τι κάνω;; Δεν έχει;
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Εξηγηστε μου λιγο. Ολες αυτες οι φωτογραφιες που ανεβαινουν στο FB με ατομα σε club και εχουν ενα και καλα επαγγελματικο υφος? Τι παιζει με αυτες, ποιος τις τραβαει και γιατι? Ευχαριστω Εχω να παω σε club απο τον καιρο της λασπης και δεν εχω καταλαβει αν ειναι a thing or something.
andreapaog328 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 βγάζουνε, πέφτει ενα καλό photoshop, τις ανεβαζουνε παει ο αλλος και κανει like. χρησιμοποιείται και για μπανιστήρι, ποιο club πανε οι καλυτερες γκομενες κτλ.. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 βγάζουνε, πέφτει ενα καλό photoshop, τις ανεβαζουνε παει ο αλλος και κανει like. χρησιμοποιείται και για μπανιστήρι, ποιο club πανε οι καλυτερες γκομενες κτλ.. Καλα αυτο στανταρ, αλλα εννοω ειναι καποια υπηρεσια, καποιος που δουλευει στο club, what gives
andreapaog328 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 μπα. τις περισσοτερες φορες είναι μονο αυτοι πουχουνε τη σελίδα. πέφτει διαφημηση με events και τετοια... 1
Muchacho Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Καλα αυτο στανταρ, αλλα εννοω ειναι καποια υπηρεσια, καποιος που δουλευει στο club, what gives Συνηθως παιζει ενας φωτογραφος... Τωρα ποιος τον πληρωνει,ουτε που ξερω.. 1
deesnider Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Υπάρχει κανα πρόγραμμα για να αναγνωρίζω ποια είναι μουσική που παίζει; πχ ακούω ραδιόφωνο(απτο νετ βέβαια) και θέλω να μάθω ποιο κομμάτι είναι. Υπάρχει κανας τρόπος να ανοίγω ένα πρόγραμμα που να πιάνει τον ήχο που παίζει εκείνη εκείνη την ώρα ο υπολογιστής και να τον ανιχνεύει; Αν όχι με ποιον τρόπο γίνεται; Έχω ακούσει γι' αυτό. Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά δε χάνεις τίποτα... 1
arianos16 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Εξηγηστε μου λιγο. Ολες αυτες οι φωτογραφιες που ανεβαινουν στο FB με ατομα σε club και εχουν ενα και καλα επαγγελματικο υφος? Τι παιζει με αυτες, ποιος τις τραβαει και γιατι? Ευχαριστω Εχω να παω σε club απο τον καιρο της λασπης και δεν εχω καταλαβει αν ειναι a thing or something. Η προσλαμβάνει το μαγαζί έναν φωτογράφο ή υπάρχουν ομάδες που έχουν φωτογράφους και οι υπεύθυνοι της ομάδας κανονίζουν για τους φωτογράφους μαγαζιά. 1
mary Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Τι διαφορά έχουν τα μηχανάκια(σε παπακια συνηθως το εχω δει) που οι πινακιδες τους εχουν μικρα γραμματα που ξεκιναν απο ΒΑ... και μεγαλα νουμερα, απο τις πινακιδες που γραφουν κανονικά (οπως στα αυτοκινητα) ΝΗΤ.... πχ για θεσσαλονικη ή ΙΤΑ... για αθήνα;
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 http://www.wildbits.com/tunatic/ Έχω ακούσει γι' αυτό. Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά δε χάνεις τίποτα... Το δοκίμασα αλλά αυτό ακούει την μουσική από μικρόφωνο Ξέρει κάποιος μήπως αν γίνεται αυτό που θέλω; Πολύ μαλακία μου φαίνεται να μην γίνεται, η μόνη διαφορά είναι το input
deesnider Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Το δοκίμασα αλλά αυτό ακούει την μουσική από μικρόφωνο Ίσως να είναι χαζή η απορία μου, αλλά πού ακριβώς είναι το πρόβλημα, στο ότι «ακούει» από το μικρόφωνο; Ακόμα και με το ενσωματωμένο σε webcam, ή σε κάποιο headset, δε θα μπορούσες να κάνεις δουλειά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις