Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και σε σουπερ μαρκετ θα τις βρεις.Στα ταμεια.

Θυμασαι σε ποιο τις πετυχες τωρα τελευταια? Επειδη η αληθεια ειναι οτι κοιταζω οταν παω σουπερ μαρκετ αλλα δεν εχω πετυχει σε αυτα που πηγαινω μεχρι στιγμης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θυμασαι σε ποιο τις πετυχες τωρα τελευταια? Επειδη η αληθεια ειναι οτι κοιταζω οταν παω σουπερ μαρκετ αλλα δεν εχω πετυχει σε αυτα που πηγαινω μεχρι στιγμης.

carefour έχει σίγουρα. Αλλά υπάρχουν και στα jumbo που δεν είναι πλαστικές, και στα berskha, και στα public (στα 3 τελευταία δεν είναι πλαστικές κι έτσι τις προτιμώ εγώ) 

carefour έχει σίγουρα. Αλλά υπάρχουν και στα jumbo που δεν είναι πλαστικές, και στα berskha, και στα public (στα 3 τελευταία δεν είναι πλαστικές κι έτσι τις προτιμώ εγώ) 

Σε αυτα που είπε ο συμφορουμιτης.

Συν, αν θες κατι σε στυλ τσαντας πχ για βιβλια εχει στα καταστηματα vodafone με 3 ευρω που στηριζουν και τα ελληνικά παιδικά χωριά και ειναι υφασματινη.

η συμφορουμίτισσα! :P 

υπάρχει ακόμα αυτή στη vodafone? νόμιζα ότι ήταν μόνο για τα χριστούγεννα. 

Ωπς! Σορυ! :wub:

Και γω ετσι νομιζα αλλά πριν καμια 20αρια μερες που πηγα, την ειχε στα ταμεια.

Ο πιο απλός τρόπος ειναι να τα συγχρονισεις με το google mail σου και να τα κανεις μετα import στο αλλο pc. Αν ομως τα χρησιμοποιεις και τα 2 παιζει να γινει βλακεια με τα bookmarks και να βλεπεις πολλά διπλά. Η πιο καλη λυση ειναι να βαλεις 2 addon, το last pass για τους κωδικους και το xmarks για τα bookmarks.

Ρε παιδια.. Ξερετε που μπορω να βρω κατεψυγμενα κρουασαν/ακια βουτυρου σοκολατας κλπ; Αλλα να τρωγονται! Και φθηνα σχετικα με το να αγοραζω απο εξω απο φουρνους κλπ.. 

Ειχα βρει παλια ενα μαγαζι με προιοντα ζυμης στη καλλιθεα και εκλεισε πλεον..

αν εισουν απο θεσσαλονικη ξερω που εχει αλλα απο αθηνα δεν ξερω :/

για πες για πες , με αφορά . Εκείνο στην Θέρμη λες , που κάνει και ντόνατς ;

ΕΡΩΤΗΣΗ :

Απο το Εύδοξο , πήρα ενα βιβλίο το οποίο υπάρχει μικρή πιθανότητα να με πάρουν τηλέφωνο για να το επιστρέψω επειδη ΙΣΩΣ δεν το δικαιούμαι .Αυτό το τηλέφωνο ίσως γίνει σε κανα 3μηνο -  6μηνο

Το βιβλίο αυτό ειναι τυλιγμένο με ζελατίνα .

Αν βγάλω την ζελατίνα και το βιβλίο απο μέσα είναι άθικτο ( χωρις τσακίσματα και χωρίς σημειώσεις ) , θεωρείται χρησιμοποιημένο και οτι θα πρέπει να το αγοράσω ;;;;

Μαλακιες. Και γω υποτιθεται οτι επρεπε να επιστρεψω 1 ή 2 βιβλια οταν τελειωσα αλλά ποτε δε τα γυρισα. Μονο μέηλ μου στειλαν το οποιο αγνοησα. ΑΝΤΑΠΟΚΕΙ ρε που θα το γυρισω κιολα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...