Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H συσκευη του κινητου απο ελλαδα δουλευει με αμερικανικη sim? Η χρειαζεται καποια συγκεκριμενη προδιαγραφη?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Πρεπει να ειναι tri-band το οποιο δουλευει με καποια αμερικανικα δικτυα ή ακομα καλυτερα quad-band για να υπαρχει καλυψη ανεξαρτητως δικτυου. Ποια συσκευη εχεις?

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι tri-band το οποιο δουλευει με καποια αμερικανικα δικτυα ή ακομα καλυτερα quad-band για να υπαρχει καλυψη ανεξαρτητως δικτυου. Ποια συσκευη εχεις?

εχω το Nokia 5310 XpressMusic

Δημοσ.

1. γιατί το dvd player μου αν το συνδέσω στην 1η scart υποδοχή της tv μου παίζει οκ, ενώ στις άλλες δύο δείχνει ασπρόμαυρα; Επίσης, ο αποκωδικοποιητής και ένα media player που έχω, στην πρώτη υποδοχή παίζουν εντελώς τζάμι, στις άλλες δύο παίζουν λιγότερο τζάμι (όχι ασπρόμαυρα όμως).

2. κάτι scart πολύμπριζα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι οκ, ή χαλάνε την εικόνα;

Δημοσ.

Υπαρχει η λεξη φροντιστικος ή οχι; Ρωταω γιατι την ακουσα που την ελεγε συνεχεια ενας τυπος. Παντως στο google δε βγαζει σχεδον τιποτα.. Και καλα σημαινει αυτος που φροντιζει τους αλλους, και το βγαζει σαν  μεταφραση για την λεξη thoughtful.

Δημοσ.

Οχι, το ελεγε πολλες φορες, και με την εννοια οτι καποιος νοιαζεται για καποιον αλλον. Ισως και να προσπαθουσε να το παιξει μουρη..

Δημοσ.

Οχι, το ελεγε πολλες φορες, και με την εννοια οτι καποιος νοιαζεται για καποιον αλλον. Ισως και να προσπαθουσε να το παιξει μουρη..

Θα μπορούσε να πει και συμπονετικός βέβαια...

Δημοσ.

Μαλλοv αυτο θα ηταν. Τωρα τελευταια ολοι προσπαθουν να δημιουργησουν λεξεις :P

• Moderators
Δημοσ.

Ωστοσο το google δινει καποια λινκ απο μεταφραση του Λουκιανου του Σαμοσατεα στην οποια αναφερεται η λεξη Φροντιστικός... Μπορει να ειναι καποιος λογιος ορος που δεν χρησιμοποιειται ευρεως.

Παντως γραμματικα φαινεται να ειναι σωστος ο ορος. Επιθετα με καταληξη σε -ικός (Α.3).

Δημοσ.

Ξερετε σε τι μαγαζια μπορω να βρω αυτες τις ανακυκλωσημες σακουλες για ψωνια που προωθουνται τωρα τελευταια :P

https://www.google.gr/search?q=recycling+bags&sugexp=chrome,mod%3D3&um=1&ie=UTF-8&hl=el&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=aQ89Uaq2CYmJ7AbqxIFY&biw=1366&bih=705&sei=bA89Ud64BOOK7AbK8oHABg

Και σε σουπερ μαρκετ θα τις βρεις.Στα ταμεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...