Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ^ Συμβαίνει εδώ και καιρό, σε κάποιους εμφανίζει αμέσως τις ειδοποιήσεις και άλλοτε μπορεί να κάνει και 20''. Δες εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελλεν Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 στο ps store κοιταξες? το ποιο πιθανο ειναι εκει νομιζω. Κοίταξα αλλά δεν υπάρχει τίποτα μόνο για το pro 2017 υπάρχει και το 2013 για κάποιον παράξενο λόγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Oοοh.. και τεμπέλιαζα να τα σβήνω εδώ κι αιώνες. Όντως ξεφόρτωσε τώρα, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 14 Δεκεμβριου επικοινωνώ με το μητρώο της εφορίας ελέγχουν την αίτηση μου και δίνουν το οκ,λέγοντας πως σε ένα μήνα θα φανεί η επιστροφή στο λογαριασμό μου. Επιστροφή δεν φάνηκε. τι κάνω; επικοινωνώ ξανά ή περιμένω στωικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Χτες πηγα κοσμος κατα της 20:30 πηρα κανονικα το εισιτήριο για το πάρκινγκ. Εφυγα 00:20 πηγα να πληρωσω το αντίτιμο αλλα μου εβγαλε πληρωμη οκ κοστις 0€ γιατι εγινε αυτο; Αλλαξε η μερα και μηδενησε το πάρκινγκ; κερδιζοντας εγω το δωρεαν μισαωρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 έχει πινακίδες σε όλα τα πάρκινγκ ότι μετά τις 8μισή είναι δωρεάν στο κόσμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 14 Δεκεμβριου επικοινωνώ με το μητρώο της εφορίας ελέγχουν την αίτηση μου και δίνουν το οκ,λέγοντας πως σε ένα μήνα θα φανεί η επιστροφή στο λογαριασμό καιεγω εχω το ιδιο θεμα μεεφορια.δικαιουμαι επιστροφη...πληρωμεναολα ενφια και αλλοι διαολοι.....αλλα επιστροφη δεν φαινεται πουθενα....ολο στο περιμενε με εχουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos198 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Παιδια καλησπερα...μηπως ξερει κανενας ποιας εταιρειας ειναι η μαγιονεζα που εχουν στους κοτοπουλαδες? (αυθεντικον)..Εχω φαει ολες τις μαγιονεζες του εμποριου και δε μπορω να τη πετυχω με τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Χτες πηγα κοσμος κατα της 20:30 πηρα κανονικα το εισιτήριο για το πάρκινγκ. Εφυγα 00:20 πηγα να πληρωσω το αντίτιμο αλλα μου εβγαλε πληρωμη οκ κοστις 0€ γιατι εγινε αυτο; Αλλαξε η μερα και μηδενησε το πάρκινγκ; κερδιζοντας εγω το δωρεαν μισαωρο; Αν μπεις στο parking μετά τις 8 το βράδυ, είναι δωρεάν. Δες εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος να κάνω secure erase τον ssd μου? να χρησιμοποιήσω gparted ? Δυστυχώς δεν έχει tool η εταιρία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος να κάνω secure erase τον ssd μου? να χρησιμοποιήσω gparted ? Δυστυχώς δεν έχει tool η εταιρία μου. Δες: http://www.zdnet.com/article/how-to-securely-erase-hard-drives-hdds-and-solid-state-drives-ssds/ Και το 2ο που δεν το έχω δοκιμάσει: http://www.makeuseof.com/tag/securely-erase-ssd-without-destroying/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα παιδιά, σχετικά με photoshop, σβήνω ένα μέρος με το rectangle tool, και όταν πάω να γραψω κατι απο πάνω, μου το περνάει απο κάτω (αντί απο πάνω που θέλω) από το λευκό χρώμα του rectangle... τι κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δεν είμαι καθόλου σίγουρη πως έχω καταλάβει ακριβώς τι κάνεις, αλλά αυτό το 'πάνω-κάτω' μου μυρίζει layers (όταν -μετά από αλλαγή εργαλείου- πας να γράψεις κάτι, χωρίς να έχεις προεπιλέξει να είσαι πάνω σε υπάρχον layer κειμένου, δημιουργείται νέο layer). Άνοιξε το πανελ window>layers και δες με τι σειρά τα έχεις και να τα μετακινήσεις αναλόγως, με τη σειρά που τα θέλεις ως προς το ποιο θέλεις να είναι μπροστά-πίσω από ποιο ...ποντάρω πως παίζει κάτι με αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δεν είμαι καθόλου σίγουρη πως έχω καταλάβει ακριβώς τι κάνεις, αλλά αυτό το 'πάνω-κάτω' μου μυρίζει layers (όταν -μετά από αλλαγή εργαλείου- πας να γράψεις κάτι, χωρίς να έχεις προεπιλέξει να είσαι πάνω σε υπάρχον layer κειμένου, δημιουργείται νέο layer). Άνοιξε το πανελ window>layers και δες με τι σειρά τα έχεις και να τα μετακινήσεις αναλόγως, με τη σειρά που τα θέλεις ως προς το ποιο θέλεις να είναι μπροστά-πίσω από ποιο ...ποντάρω πως παίζει κάτι με αυτά. ΟΚ Ευχαριστώ, θα το τσεκάρω σε λίγο που θάχω χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα παιδιά, σχετικά με photoshop, σβήνω ένα μέρος με το rectangle tool, και όταν πάω να γραψω κατι απο πάνω, μου το περνάει απο κάτω (αντί απο πάνω που θέλω) από το λευκό χρώμα του rectangle... τι κάνω; Αυτό που λέει η scullyist πρέπει να 'ναι το θέμα σου, δοκίμασε αφού σβήσεις ό,τι είναι να σβήσεις να κάνεις Flatten Image και μετά να γράψεις ό,τι θες αποπάνω. Μπακαλιά, αλλά από το να μπλέξεις με layers για κάτι τόσο απλό, καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις