Nikos Chatzoglou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Οπότε πρέπει να τσεκάρεις για κάθε προϊόν ξεχωριστά. Επίσης γιατί το ebay σε κάποια προϊόντα χρεώνει υψηλά μεταφορικά και σε άλλα δεν χρεώνει καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Οπότε πρέπει να τσεκάρεις για κάθε προϊόν ξεχωριστά. Επίσης γιατί το ebay σε κάποια προϊόντα χρεώνει υψηλά μεταφορικά και σε άλλα δεν χρεώνει καθόλου; Μπορεί ένα προϊόν να το έχουν πολλοί πωλητές και κάποιοι να στέλνουν, κάποιοι να μη στέλνουν Ελλάδα. Για το ebay, είναι θέμα πωλητή τα μεταφορικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Παιρνω πανες για το σκυλι απο τα τζαμπο, εκανα μια δοκιμη να παρω πανες που ειναι για ανθρωπους (επωνυμες) αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος. Εχετε δοκιμασει καποια;μεινατε ικανοποιημενοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Πάνες εννοείς το απορροφητικό σεντόνι ή πάνες που τις τυλίγεις πάνω στο σκύλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Το σεντονι για να κανει την αναγκη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Πάνες ενηλικων πηρες τυπου βρακι? Για ανθρωπους λέγονται υποσεντονα αυτα που λες, εχει απλά και με άρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Υποσεντονα πηρα αλλα ηταν πολυ λεπτα παιρνουσε απο κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Tena, Sani ή Septona? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Εγώ έπαιρνα κάτι υπό σεντόνα απο Mymarket που έχουν από τι μια βαμβάκι και από την άλλη πλαστικό δοκιμάσετες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Παιρνω πανες για το σκυλι απο τα τζαμπο, εκανα μια δοκιμη να παρω πανες που ειναι για ανθρωπους (επωνυμες) αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος. Εχετε δοκιμασει καποια;μεινατε ικανοποιημενοι; Εγω επαιρνα μαρκα ελομας πανα βρακακι οποτε ειχε περιοδο το σκυλι γιατι το εχω μεσα κ καταλαβαινεις..Απλα εκανα μια τρυπα κ περνουσε η ουρα απο πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Facebook ερωτηση. Εχω τον Χ φιλο. Μπορω με καποιον τροπο να περιορισω την ορατοτητα των σχολιων του σε posted stuff στους αλλους φιλους μου? Δηλαδη να βλεπω μοναχα εγω τι γραφει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελλεν Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας παιδιά!! Μια βοήθεια έχω πέσει σε απόγνωση. Έχω PS3 και το pes2016. Ήταν Euro edition και είχε μαζί bonus code για το my club για όποιον ξέρει. Θέλω να βρω να αγοράσω κ άλλους κωδικούς bonus γιατί δίνει κάποια πράγματα έξτρα που δεν τα παίρνεις αλλιώς ( όπως special agent κλπ) αλλά δεν βρίσκω από πουθενά τρόπο. Ξέρει κανένας καλή λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george004 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας παιδιά!! Μια βοήθεια έχω πέσει σε απόγνωση. Έχω PS3 και το pes2016. Ήταν Euro edition και είχε μαζί bonus code για το my club για όποιον ξέρει. Θέλω να βρω να αγοράσω κ άλλους κωδικούς bonus γιατί δίνει κάποια πράγματα έξτρα που δεν τα παίρνεις αλλιώς ( όπως special agent κλπ) αλλά δεν βρίσκω από πουθενά τρόπο. Ξέρει κανένας καλή λύση; στο ps store κοιταξες? το ποιο πιθανο ειναι εκει νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Facebook ερωτηση. Εχω τον Χ φιλο. Μπορω με καποιον τροπο να περιορισω την ορατοτητα των σχολιων του σε posted stuff στους αλλους φιλους μου? Δηλαδη να βλεπω μοναχα εγω τι γραφει. Δε νομίζω πως υπάρχει επιλογή για τα σχόλια, storm. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, στις δημοσιεύσεις που δεν θες να σχολιάζει αυτό το άτομο, είναι να το εξαιρείς - να μην είναι εμφανείς σ' αυτόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δε νομίζω πως υπάρχει επιλογή για τα σχόλια, storm. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, στις δημοσιεύσεις που δεν θες να σχολιάζει αυτό το άτομο, είναι να το εξαιρείς - να μην είναι εμφανείς σ' αυτόν. Το φοβομουν αυτο. Ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις