rus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Εχω δυο λογαριασμους, εναν στην Alpha Bank και εναν στη Πειραιως. Ο δευτερος εχει καποια λεφτα και δε χρησιμοποιειται. Στον πρωτο πληρωνομαι. Ειναι ευκολο να μεταφερω τα χρηματα απο την Alpha στην Πειραιως και να εχω μονο ενα λογαρισμο; Συμφερει σαν κινηση; Σκεφτομαι να το κανω λογο yellows και για να ειμαι μονο σε μια τραπεζα και να μη τρεχω απο εδω και απο εκει.. Προφανως πρεπει να πεις στoν εργοδοτη σου να σταματησει να βαζει τα λεφτα σου στην Αlpha και να τα βαζει στο εξης στη Πειραιως. Ώστε τα yellows είναι καλυτερα απ το λεγομενο bonus της Αlpha? Το να εχεις δυο τράπεζες τωρα με τα cc είναι καλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p8denu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Εχω δυο λογαριασμους, εναν στην Alpha Bank και εναν στη Πειραιως. Ο δευτερος εχει καποια λεφτα και δε χρησιμοποιειται. Στον πρωτο πληρωνομαι. Ειναι ευκολο να μεταφερω τα χρηματα απο την Alpha στην Πειραιως και να εχω μονο ενα λογαρισμο; Συμφερει σαν κινηση; Σκεφτομαι να το κανω λογο yellows και για να ειμαι μονο σε μια τραπεζα και να μη τρεχω απο εδω και απο εκει.. Επισης πιστευω πως αν κανω κατι τετοιο, ισως να μπορεσω να σβησω την ετησια συνδρομη που δινω για την πιστωτικη μου καρτα της Πειραιως; Πρεπει να παω στην Πειραιως ή πρεπει να ενημερωθουν και απο την alpha bank; Η μεταφορα θα γινει αμεσως; Θα μου κανουν καποια προσφορα; Νομίζω το bonus της alpha ειναι καλυτερο. Όσο για την ερώτηση σου ή τα μεταφέρεις μέσω ebanking ή ζητάς από τον εργοδότη σου να τα βάζει στην Πειραιώς. Μπορείς να βγάλεις και στην alpha bank κάρτα και να εχεις και τις δυο κάρτας και να χρησιμοποιείς οποία σε συμφέρει ανάλογα το μαγαζί και τις προσφορές. Οτι και να κανεις δεν θα κλείσεις κανένα λογαριασμό γιατί δεν θα μπορείς να τον ξανα ανοίξεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Το ιδιο σχεδον "σασι" εχουν. μπορεις να μου πεις πως συμπεριφερεται το δικο σου λαμπακι lan? Τρεμοπαίζει ναι, αν εννοείς αυτό (πχ στην τέταρτη θύρα που έχω κουμπώσει ethernet καλώδιο, με την κουμπωμένη συσκευή στο off). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω το bonus της alpha ειναι καλυτερο. Όσο για την ερώτηση σου ή τα μεταφέρεις μέσω ebanking ή ζητάς από τον εργοδότη σου να τα βάζει στην Πειραιώς. Μπορείς να βγάλεις και στην alpha bank κάρτα και να εχεις και τις δυο κάρτας και να χρησιμοποιείς οποία σε συμφέρει ανάλογα το μαγαζί και τις προσφορές. Οτι και να κανεις δεν θα κλείσεις κανένα λογαριασμό γιατί δεν θα μπορείς να τον ξανα ανοίξεις Το θεμα ειναι οτι ουτε στην alpha bank δεν εχω μπόνους. Μπορω να ζητήσω να μου αντικαταστησουν την τωρινή μυ χρεωστική; Αλλα ειδα οτι η alpha bonus εχει και ετήσια συνδρομή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Παρατηρησα τελευταια στο Facebook ότι το εικονιδιο των pm, αυτό στη πανω γραμμη που ηταν δυο συννεφάκια μετατραπηκε σε οριζοντιο κεραυνο. Σε ολους εγινε ετσι? Yeap. Η φάση έγινε Messenger. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Σήμερα είχα πάει να επισκεφτώ έναν φίλο μου στην επιχείρησή του, την ώρα της δουλειάς (χωρίς να τον ενοχλώ φυσικά, δεν είχε κίνηση εκείνη την ώρα). Εντελώς τυχαία ήρθαν κάποιοι τύποι από την επιθεώρηση εργασίας για τυχαίο έλεγχο (τα βρήκαν όλα καλά, ο φίλος είναι τυπικός στην δουλειά του). Μετά το συζητάγαμε και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία, καλά αν έχεις κάποιο μαγαζί, αν όμως δουλεύεις από το σπίτι και έχεις δηλώσει την οικία σου σαν τόπο εργασίας, οι επιθεωρητές τι κάνουν σε αυτή την περίπτωση; μπορούν να μπουκάρουν στο σπίτι σου; Επειδή εδώ είναι "σύντομες απαντήσεις", αν ξέρει κάποιος μήπως υπάρχει καμιά σελίδα στο ίντερνετ που να εξηγεί αναλυτικά τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p8denu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Το θεμα ειναι οτι ουτε στην alpha bank δεν εχω μπόνους. Μπορω να ζητήσω να μου αντικαταστησουν την τωρινή μυ χρεωστική; Αλλα ειδα οτι η alpha bonus εχει και ετήσια συνδρομή; Λογικά μπορούν να στην αντικαταστήσουν. Εχεις δίκιο, μετα τον πρωτο χρονο έχουν συνδρομή. Ίσως τελικα να μην αξίζει. Είμαι λιγο άσχετος με αυτά όποτε μην βασίζεσαι απάνω μου. Δες τι καταστήματα διαθέτει η κάθε μια. Δες και τι πόντους κερδιζεις και κρίνεις μονος σου. Εγω παντως από τα λίγα που ειδα δεν αξίζει τόση ταλαιπωρία αλλα εδω που μένω δεν έχει και πολλα καταστήματα να το αξιοποιήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Για ενα συστημε με 1 σκληρο, 1 dvd, και εναν G4400 τι τροφοδοτικο χρειαζεται? (πραγματικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Για ενα συστημε με 1 σκληρο, 1 dvd, και εναν G4400 τι τροφοδοτικο χρειαζεται? (πραγματικα) Και το μικρότερο που θα βρεις φτάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Σήμερα είχα πάει να επισκεφτώ έναν φίλο μου στην επιχείρησή του, την ώρα της δουλειάς (χωρίς να τον ενοχλώ φυσικά, δεν είχε κίνηση εκείνη την ώρα). Εντελώς τυχαία ήρθαν κάποιοι τύποι από την επιθεώρηση εργασίας για τυχαίο έλεγχο (τα βρήκαν όλα καλά, ο φίλος είναι τυπικός στην δουλειά του). Μετά το συζητάγαμε και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία, καλά αν έχεις κάποιο μαγαζί, αν όμως δουλεύεις από το σπίτι και έχεις δηλώσει την οικία σου σαν τόπο εργασίας, οι επιθεωρητές τι κάνουν σε αυτή την περίπτωση; μπορούν να μπουκάρουν στο σπίτι σου; Επειδή εδώ είναι "σύντομες απαντήσεις", αν ξέρει κάποιος μήπως υπάρχει καμιά σελίδα στο ίντερνετ που να εξηγεί αναλυτικά τι γίνεται; Αμα ειναι εδρα, ναι μπορουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μπορω να χρησιμοποιήσω καφε κομμένο για espresso σε καφετιέρα φίλτρου? nai . εγώ αυτό κάνω όταν πάω στο χωριό που δεν έχουμε εσπρεσιέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Και το μικρότερο που θα βρεις φτάνει. Οποτε καποιο επωνυμο μεταξυ 350-450? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Σήμερα είχα πάει να επισκεφτώ έναν φίλο μου στην επιχείρησή του, την ώρα της δουλειάς (χωρίς να τον ενοχλώ φυσικά, δεν είχε κίνηση εκείνη την ώρα). Εντελώς τυχαία ήρθαν κάποιοι τύποι από την επιθεώρηση εργασίας για τυχαίο έλεγχο (τα βρήκαν όλα καλά, ο φίλος είναι τυπικός στην δουλειά του). Μετά το συζητάγαμε και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία, καλά αν έχεις κάποιο μαγαζί, αν όμως δουλεύεις από το σπίτι και έχεις δηλώσει την οικία σου σαν τόπο εργασίας, οι επιθεωρητές τι κάνουν σε αυτή την περίπτωση; μπορούν να μπουκάρουν στο σπίτι σου; Επειδή εδώ είναι "σύντομες απαντήσεις", αν ξέρει κάποιος μήπως υπάρχει καμιά σελίδα στο ίντερνετ που να εξηγεί αναλυτικά τι γίνεται; Ναι, μπορούν κανονικά. Βέβαια, δεν είναι και πολλά τα επαγγέλματα που μπορείς να κάνεις έναρξη επιτηδεύματος, καταχωρώντας ένα δωμάτιο του σπιτιού σου ως έδρα της ατομικής επιχείρησης (αναφέρομαι στη νόμιμη διαδικασία, δηλαδή να τους το δηλώσει κάνεις ότι η έδρα της επιχείρησης είναι η κατοικία του). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 γρήγορη ερώτηση για δραπανοκατσάβιδο. αν έχω ένα που λειτουργεί με μπαταρία 7,2v, αν βρω μία 14,4v μπορώ να την βάλω ή θα το κάψει το δραπανοκατσάβιδο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 γρήγορη ερώτηση για δραπανοκατσάβιδο. αν έχω ένα που λειτουργεί με μπαταρία 7,2v, αν βρω μία 14,4v μπορώ να την βάλω ή θα το κάψει το δραπανοκατσάβιδο ; Το πιθανότερο σενάριο είναι να πάρεις το μοτεράκι στο χέρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις