Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 filedropper.com mediafire.com (θέλει registration μόνο για αυτόν που ανεβάζει το αρχείο) Thanks man 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Yπαρχει καποιος File Host για να ανεβει ενα αρχειο 600ΜΒ? Ψαχνω για κατι που να μη θελει registers κλπ για να κατεβει το αρχειο. Επισης dropbox, drive κλπ εχουν απορριφθει (απο αυτον που ενδιαφερεται αμεσα) Αν είναι για να κατέβει άμεσα σχετικά από κάποιον (μέσα δηλ. σε μια εβδομάδα), τότε wetransfer. Ούτε εγγραφή, ούτε τίποτα. Απλά δηλώνεις τα email των παραληπτών και τους ειδοποιεί με link. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Αν είναι για να κατέβει άμεσα σχετικά από κάποιον (μέσα δηλ. σε μια εβδομάδα), τότε wetransfer. Ούτε εγγραφή, ούτε τίποτα. Απλά δηλώνεις τα email των παραληπτών και τους ειδοποιεί με link. Ευχαριστω πολυ Ειναι για μακρας διαρκειας κατεβασμα οποτε βρηκε ακρη με το mediafire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arnold94 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 μια απορια αυτο το βιβλιο αν το παρω θα βοηθησει παραλληλα με το φροντιστηριο ή μπα? http://www.skroutz.gr/books/109974.ECDL-Expert-4-%CF%83%CE%B5-1.html?keyphrase=expert+ecdl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Για να κάνω σελίδα στο facebook πρέπει να εχω και account και την κάμω μεσω αυτού? Ή μπορώ και χωρίς να εχω λογαριασμολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Για να κάνω σελίδα στο facebook πρέπει να εχω και account και την κάμω μεσω αυτού? Ή μπορώ και χωρίς να εχω λογαριασμολ Μπορείς και χωρίς προσωπικό λογαριασμό. Από την αρχική σελίδα θα επιλέξεις αυτό που σου δείχνω στην φωτογραφία. Και καλύτερα να το κάνεις έτσι διότι αν κάποτε αποφασίσεις για οποιονδήποτε λόγο να διαγράψεις τον προσωπικό σου λογαριασμό η σελίδα δεν θα χαθεί. Εγώ έτσι το έχω κάνει για μια σελίδα που διατηρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Θελω να στειλω ενα ελλατωματικο ποντικι στην εταιρια που το αγορασα, η εταιρια ειναι στην Σουηδια ξερετε ποσο θα μου στοιχισουν τα μεταφορικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Mια foxconn μητρικη G31MXP και ενας e8400 επεξεργαστης, χρειαζονται καρτα γραφικων για βιντεο ως 1080π; Αν ναι, 256 καρτα θα φτασει; θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καποιος που εχει το tplink 8970 (ή καποιο παρομιο) ειναι φυσιολογικο το λαμπακι του λαν να να αναβοσβηνει ακομα και οταν δεν υπαρχει activity? Θυμαμαι οταν το πηρα δεν εκανε ετσι. Εχω στειλει ticket στην tplink και περιμενω απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Για επιστροφή ρούχου στο asos.com, επιστρέφει και τα μεταφορικά το asos ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καποιος που εχει το tplink 8970 (ή καποιο παρομιο) ειναι φυσιολογικο το λαμπακι του λαν να να αναβοσβηνει ακομα και οταν δεν υπαρχει activity? Θυμαμαι οταν το πηρα δεν εκανε ετσι. Εχω στειλει ticket στην tplink και περιμενω απαντηση.Λίγη υπομονή. Θα χρειαστεί 1-2 μέρες για να σου απαντήσουν (εύχομαι λιγότερο φυσικά). Έστειλα προ ημερών για την ip camera. Τώρα για το router, έχω το 9980, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Για επιστροφή ρούχου στο asos.com, επιστρέφει και τα μεταφορικά το asos ή όχι;Δυστυχώς όχι. http://m.asos.com/customer-service/customer-care/help/?help=/app/answers/detail_m/a_id/139/p/90 "As an International customer, you can return your parcel using any postal service. Please note - you'll need to cover the postage costs yourself. It’s a good idea to mark your parcel as ‘returned goods’ to avoid being charged any duties." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Το ιδιο σχεδον "σασι" εχουν. μπορεις να μου πεις πως συμπεριφερεται το δικο σου λαμπακι lan? Λίγη υπομονή. Θα χρειαστεί 1-2 μέρες για να σου απαντήσουν (εύχομαι λιγότερο φυσικά). Έστειλα προ ημερών για την ip camera. Τώρα για το router, έχω το 9980, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Το άρθρο είναι από το 2015. Από τότε έχω ξαναπάρει προϊόντα με μπαταρία λιθίου. Τι μπορεί να παίζει; Είναι θέμα ταχυδρομειου αν θα περασει τον έλεγχο ή όχι.Αγορά από Geekbuying powerbank και ακουστικων Αποστολή με NL Post σταματησε στην Ολλανδια γιατι εφαγε ακυριο στο Xray scanner.Ακομα περιμενω να δω ποτε θα το στειλουν πισω Κινα ή θα το αφησουν τελικα να ρθει Ελλάδα. Ξέρετε πόσο θέλει για να πιάσει μια αντιβίωση? και αν πρέπει να είσαι φαγωμένος. Εδώ και 3 μέρες ταλαιπωρούμε από περιστεφανίτιδα και τρώω με μεγάλη δυσκολία και πόνο. Πήγα σε γιατρό και μου έδωσε θεραπεία (amoxil) και είμαι στο 5ο χάπι (1/8ώρες) αλλά ακόμα δεν έχω δει βελτίωση. 3η μέρα θα αρχισεις να βλεπεις τα συμπτωματα να υποχωρούν.Πρέπει να μην είναι άδειο το στομάχι όχι απαραίτητα να έχεις φαει πλήρες γεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Παρατηρησα τελευταια στο Facebook ότι το εικονιδιο των pm, αυτό στη πανω γραμμη που ηταν δυο συννεφάκια μετατραπηκε σε οριζοντιο κεραυνο. Σε ολους εγινε ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Εχω δυο λογαριασμους, εναν στην Alpha Bank και εναν στη Πειραιως. Ο δευτερος εχει καποια λεφτα και δε χρησιμοποιειται. Στον πρωτο πληρωνομαι. Ειναι ευκολο να μεταφερω τα χρηματα απο την Alpha στην Πειραιως και να εχω μονο ενα λογαρισμο; Συμφερει σαν κινηση; Σκεφτομαι να το κανω λογο yellows και για να ειμαι μονο σε μια τραπεζα και να μη τρεχω απο εδω και απο εκει.. Επισης πιστευω πως αν κανω κατι τετοιο, ισως να μπορεσω να σβησω την ετησια συνδρομη που δινω για την πιστωτικη μου καρτα της Πειραιως; Πρεπει να παω στην Πειραιως ή πρεπει να ενημερωθουν και απο την alpha bank; Η μεταφορα θα γινει αμεσως; Θα μου κανουν καποια προσφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις