leftermann Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 110 βολτ δεν έχουν στο αμέρικα; Μην θέλει άλλαγμα ο φορτιστής όλος; Ή βλακεία είπα;
andreapaog328 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 110V 60Hz. άν ο φορτιστής γράφει 230/110V 50/60 Ηz θασαι οκ...συνήθως ειναι universal αυτά. οποτε το μόνο πρόβλημα σου ίσως ναναι το φις...
Pintsie Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 τι μέγεθος είναι οι επαγγελματικές κάρτες; (θέλω να φτιάξω στο photoshop, αλλά δεν ξέρω το μέγεθος.)
leftermann Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 5Χ8 εκ είναι ένα νορμάλ μέγεθος, μπορεί να παίξει όμως για τσαχπινιά, να γίνει λίγο πιο μακρουλή ή λίγο πιο τετράγωνη, ανάλογα και το περιεχόμενο.
Pintsie Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 και κάτι ακόμα.. το μόνο που γράφω επάνω είναι ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, mail και ειδικότητα;
leftermann Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ε ανάλογα τι θες να δείξεις με την κάρτα ρε συ, ποιός είσαι και τι κάνεις ξερωγώ. Η δικιά μου πχ γράφει ένα σωρό πράγματα πάνω, μέχρι και σχεδιάγραμμα πού είναι το μαγαζί έχει.
Intruder7s Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 γιατί κατά 99% ? σίγουρα μπορείς . Ειχα καποια θεματα με windows xp στα οποια δεν ειχε εγκατασταθει το ελληνικο πληκτρολογιο κατα την εγκατασταση και μετα δεν εμπαινε με τιποτα με αποτελεσμα να καταλειξουμε σε φορματ!
Praetorianos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αγοράζοντας laptop από Αμερική, εκτός από το ότι το πληκτρολόγιο δε θα γράφει επάνω τα ελληνικά γράμματα, θα έχει κάποια άλλη διαφορά; Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά υποθέτω ότι θα μπορώ να ενεργοποιήσω την ελληνική γραφή.Laptop και κάτι άλλα ψιλοηλεκτρονικά από Αγγλία (δεν είναι Αμερική, απλά και οι δύο χώρες χρησιμοποιούν το ίδιο γκαβό σύστημα), καμία διαφορά εκτός από τους φορτιστές και ότι πχ το παπάκι και μερικά άλλα σύμβολα θα είναι τυπωμένα αλλού γι' αλλού. Μπορείς να το κάνεις πλήρως ελληνικό και το μενού και το πληκτρολόγιο, κανένα πρόβλημα/περιορισμός. Σειρά μου. Άψητη μπεσαμέλ / άψητη ζύμη για κουλουράκια / άψητο χωριάτικο λουκάνικο (καπνιστό) / άψητο απάκι (καπνιστό). Η βρώση τους μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα σε, ας πούμε, μεγαλύτερες από το τσίμπησα-μια-πιρουνιά/βούτηξα-ίσα-το-κουτάλι/έγλειψα-λίγο-την-κουτάλα ποσότητες?
kondoras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 sites παρόμοια του steam ?εκανα μια Mini google και βρηκα direct2drive καπως ετσι ! Ξερετε καποια εναλλακτικα; Κυριως θελω να αγορασω φτηνοτερα των 49 που το χει το steam το fm 2013 . Να το αγοράσω κανονικα οχι θειου. Επισης αν υπάρχει καποιο site να αγοράζουμε keys για παιχνιδια , δυστυχως απ οτι μου δειξε το παιχνιδι του θειου fm 2013 δεν παιρνει κλειδι.. ευχαριστω σας ! Χθεσινή η ερώτηση, αλλά μια που το είδα: http://www.fmgreece.gr/agora-football-manager?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=patch1330 15€. 1
DrLo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Laptop και κάτι άλλα ψιλοηλεκτρονικά από Αγγλία (δεν είναι Αμερική, απλά και οι δύο χώρες χρησιμοποιούν το ίδιο γκαβό σύστημα), καμία διαφορά εκτός από τους φορτιστές και ότι πχ το παπάκι και μερικά άλλα σύμβολα θα είναι τυπωμένα αλλού γι' αλλού. Μπορείς να το κάνεις πλήρως ελληνικό και το μενού και το πληκτρολόγιο, κανένα πρόβλημα/περιορισμός. Όχι ακριβώς. Υπάρχει και φυσική διαφορά στη διάταξη των πλήκτρων (μικρή βέβαια) UK US GR Βέβαια στην Ελλάδα κυκλοφορούν κυρίως US πληκτρολόγια (όλοι οι ΗΥ μου τουλάχιστον τέτοια έχουν) οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα
..MementoMori.. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Laptop και κάτι άλλα ψιλοηλεκτρονικά από Αγγλία (δεν είναι Αμερική, απλά και οι δύο χώρες χρησιμοποιούν το ίδιο γκαβό σύστημα), καμία διαφορά εκτός από τους φορτιστές και ότι πχ το παπάκι και μερικά άλλα σύμβολα θα είναι τυπωμένα αλλού γι' αλλού. Μπορείς να το κάνεις πλήρως ελληνικό και το μενού και το πληκτρολόγιο, κανένα πρόβλημα/περιορισμός.Σειρά μου.Άψητη μπεσαμέλ / άψητη ζύμη για κουλουράκια / άψητο χωριάτικο λουκάνικο (καπνιστό) / άψητο απάκι (καπνιστό). Η βρώση τους μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα σε, ας πούμε, μεγαλύτερες από το τσίμπησα-μια-πιρουνιά/βούτηξα-ίσα-το-κουτάλι/έγλειψα-λίγο-την-κουτάλα ποσότητες? Η μπεσαμελ σιγουρα οχι. Η ζυμη αν δεν εχει ωμο αυγο μεσα το πολυ να σε βαρυστομαχιασει. Για τα αλλα 2 δεν ξερω. Ισως να τρωγονται αλλα εγω δεν θα το εκανα. Εdit Το απακι απ'οτι ειδα πριν καπνιστει το αφηνουν σε ξυδι και αλατι, οποτε λογικα μπορεις να το φας και ωμο. 1
leftermann Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 σε τι είδους μαγαζί μπορεί κανείς να αγοράσει υγρό για καθαρισμό/απολύμανση κλιματιστικού; Θεσσαλονίκη πχ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις