Jackson_1919 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μπορω να χρησιμοποιήσω καφε κομμένο για espresso σε καφετιέρα φίλτρου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Όλα με gps tracking είναι. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να μετράει απόσταση μια συσκευή που φοριέται; Αυτά τα apps στο κινητό που μετράνε βήματα πάντως, είναι τα πλέον αναξιόπιστα. Από αυτά τα apps πήρα παράδειγμα και τα ισοπέδωσα όλα μάλλον. Δηλαδή τα smart watch έχουν ακριβή μέτρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Υπολογίζεις πάντα μια μικρή απόκλιση κάποιων μέτρων. Δεν είναι δα και γεωδαιτικά gps. Μπορω να χρησιμοποιήσω καφε κομμένο για espresso σε καφετιέρα φίλτρου?Οι ποιότητες κατά βάση, είναι δύο σε όλους τους καφέδες : arabica & robusta. Σημασία έχει ο τρόπος παρασκευής, για να επιτύχει κανείς το ανάλογο αποτέλεσμα (εμβόλου ή φίλτρου για γαλλικό, τύπου Bialetti μπρίκι και καφετιέρα εσπρεσσο για εσπρεσσο κ.ο.κ.), αλλά και το καβούρδισμα σε κάποιο βαθμό. Άρα ναι, μπορείς. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2017 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jackson_1919 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ο καφές που εχω ειναι 100% Arabica απο τα Coffee Island αλλά επειδή είναι αλεσμένος για espresso, ειναι πιο ψιλοκομμένος απο τον γαλλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μια χαρά είναι, αν δεν είσαι τρελός γνώστης του καφέ, δεν θα καταλάβεις διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Από αυτά τα apps πήρα παράδειγμα και τα ισοπέδωσα όλα μάλλον. Δηλαδή τα smart watch έχουν ακριβή μέτρηση; οτι χρησιμοποιεί σενσορα κινησης για την καταγραφη αποστασης ειναι αναξιοπιστο αν ομως εχει GPS τοτε ειναι μια χαρα. Δηλαδη ενα smartphone μπορει να μετρησει την αποσταση ειτε με το σενσορα (πχ S Health που εχει το S7 Edge) ή με καποια εφαρμογη οπως Endomondo/Google Maps κλπ που χρησιμοποιουν GPS και ειναι μια χαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 οτι χρησιμοποιεί σενσορα κινησης για την καταγραφη αποστασης ειναι αναξιοπιστο αν ομως εχει GPS τοτε ειναι μια χαρα. Δηλαδη ενα smartphone μπορει να μετρησει την αποσταση ειτε με το σενσορα (πχ S Health που εχει το S7 Edge) ή με καποια εφαρμογη οπως Endomondo/Google Maps κλπ που χρησιμοποιουν GPS και ειναι μια χαρα Επειδή θέλω να βλέπω όσο πιο άμεσα γίνεται την απόσταση που διανύω σε συνάρτηση με το χρόνο,γι'αυτό και έγραψα την λέξη live πριν,τι θα ήταν προτιμότερο να κάνω; Να πάρω ένα smart watch ή να χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή όπως το runstatic; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Απο τη στιγμη που εχεις κινητο βαλε καποια εφαρμογη νομιζω οτι ακομη και με το google maps μπορεις να κανεις αυτο που θες αλλιως δες runtastic,endomondo κλπ ολες το ιδιο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Απο τη στιγμη που εχεις κινητο βαλε καποια εφαρμογη νομιζω οτι ακομη και με το google maps μπορεις να κανεις αυτο που θες αλλιως δες runtastic,endomondo κλπ ολες το ιδιο ειναι Καλώς.Θα ρωτήσω και στην άλλη κατηγορία,στα Gadgets,μήπως υπάρχει τίποτα φθηνό γιατί το κινητό δεν βολεύει και τόσο στο τρέξιμο. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Αν θες για τρεξιμο δες κανενα ρολοι Garmin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Αν θες για τρεξιμο δες κανενα ρολοι GarminΚαποιο λινκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Καλώς.Θα ρωτήσω και στην άλλη κατηγορία,στα Gadgets,μήπως υπάρχει τίποτα φθηνό γιατί το κινητό δεν βολεύει και τόσο στο τρέξιμο. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Εγώ χρησιμοποιώ το RunKeeper. Τσάμπα η εφαρμογή στο play Store (Android), έχει όλα τα activities (συμπεριλαμβανομένου και του περπατήματος) και έχει πολύ καλή ακρίβεια.Δοκίμασε να πάρεις εκείνο το περιβραχιόνιο που μπαίνει το κινητό πάνω, είναι φθηνό, ακούς μουσική και λόγω velcro κρατάει καλά στο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά παρηγγειλα από Ali μπαταρία για το κινητό και μου έγραψε ο πωλητής ότι πλέον δεν μπορούν να στείλουν τέτοια προϊόντα. Γνωρίζουμε τι επιτρέπεται και τι όχι; κάτι αντίστοιχο μου έτυχε και με υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μάλλον θεωρούνται εύφλεκτα και ύποπτα για πιθανές εκρήξεις κατά την αερομεταφορά. Κάπου το έχω διαβάσει πάλι, αλλά δεν έχω λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ ρε γαμωτο κάτι είχα διαβάσει και προσπαθώ να το βρω.. αν κάποιος γνωρίζει έστω και επιγραμματικά ας ενημερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις